31. januar 2021.5 god. comment_309228 Sad mi je pogotovo žao što smo pustili Tomorija, mislim kako bi se našlo minuta i za njega u formaciji sa 3 iza Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309232 Tuchel je sve mijenjao na ove dvije utakmice, samo štopersku trojku nije. Ispada da bi mu bilo podjednako teško sa te strane, jedino bi faktor novog trenera to mogao da promijeni. Prijavi
2. februar 2021.5 god. Autor comment_309330 Sad mi je pogotovo žao Å¡to smo pustili Tomorija, mislim kako bi se naÅ¡lo minuta i za njega u formaciji sa 3 iza Mislim da bi odliÄan bio da Azpijevom mjestu, perfektan. Bolji u skoku od Azpija, brži, fiziÄki dosta jaÄi, zna sa loptom. Igrao je i on desnog beka tako da bi i u napadu mogao da odradi koliko toliko a opet zbog brzine bi uvijek mogao da se vrati nazad. Po meni stvoren za tog desnog stopera u formaciji sa tri pozadi Prijavi
2. februar 2021.5 god. comment_309346 Upravu si Kun, tacno bi ta pozicija bila kao stvorena za Tomorija, ali pitanje je hocemo li Fikaya gledati u Chelseaju vise. Ako razvali na posudbi necemo sigurno. Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310739 Normalno, decko je pravi igrac. Neka budala je Lampardu uspjela prosuti pricu (garant neki kurcic tzv. statisticar) o tome kako je Tomori los u skok igri, te kao zbog toga ga treba odstraniti iz ekipe zarad Christensena i Ridigera. Interesantno kako je pad Lamparda, pocetak lose igre bas korelirao nekako sa izbacivanjem Tomorija iz sastava. Ipak neko to sve gleda odozgo, ima neke pravde u zivotu. Samo naprijed, puna podrska momku da napravi vrhunsku karijeru. Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310744 Gledao sam utakmice Milana, necu pretjerati ako kazem da im je najbolji stoper. Najkompletniji. Naravno, potkrade se kakva greska, ali svejedno, odlican je. Sramota, sta mu je Lampard uradio i da zbog istog sada Tomorija gledamo u Milanu a ne u Chelseaju, gdje bi takodjer bio najbolji stoper u ekipi. Silvu ne racunam. Prijavi
1. mart 2021.5 god. comment_310751 Lampard je bas usro s njim a kako je krenuo usro bi i sa odoiem. Bas bi nam legao ovaj umjesto azpia na stoperu al boze moj, sta je tu je Prijavi
1. mart 2021.5 god. comment_310759 Ne bi igra umisto Azpi sigurno, pa i igramo s 3 u obrani da bi bilo mjesta za njega Prijavi
1. mart 2021.5 god. Autor comment_310770 Navodno ga Maldini hvali i želio bi da ga Milan otkupi. Sreća pa je Italijanskim ciganima problem novac. Naime tražimo oko 28 miliona za njega, Å¡to je po meni malo i mislim da bi mogli imati novi sluÄaj kao sa Salahom, Kevinom... Zarad balvana Rudigera prodajemo talenta i onda se kajemo kada on postane 7x bolji igraÄ od maloumnog Äarapara Prijavi
2. mart 2021.5 god. comment_310801 Neka je otisao, i neka se ne vraca. Momak je neopravdano bio zakovan za klupu, na kraju je i Rudiger postao prvotimac, ovaj momak je poslat na posudbu. Sve najbolje mu zelim u Milanu. Prijavi
3. mart 2021.5 god. Autor comment_310808 Ukoliko Tuchel odluÄi igrati sa tri stopera i sledeće sezone, želja mi je da proba Tomoria umjesto Azpija Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312508 Iskreno ne znam o kojoj se cifri radi, al' ako ga vec pustamo da ide, treba izvuci sto je vise moguce jer sigurno je da ce im se svaki milion vratiti. Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312514 Ako izvise za Ligu Prvaka mogu biti zadovoljni sa Drinkwaterom. Prijavi
13. april 2021.5 god. Autor comment_312580 30ak miliona, dakle ovo će biti isto kao kada smo prodali Salaha a doveli Cuadrada... Mi se patimo sa stoperima, potpisujemo Silvu na jos jednu sezonu, Azpi više ne može, Rudiger je malouman a ovamo dajemo najvećeg talenta raspalom Milanu. Ako ga prodaju nabijem ih sve na kurac Prijavi
13. april 2021.5 god. comment_312598 Ima valjda klauzula, ali Milan koliko vidim kroz pricu njihovu hoce da smanje istu sto je smijesno. Prijavi
14. april 2021.5 god. Autor comment_312652 Ima valjda klauzula, ali Milan koliko vidim kroz pricu njihovu hoce da smanje istu sto je smijesno. Ja sam proÄitao na poÄetku da nema klauzula, samo obiÄna posudba Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312654 Ako ikako može da se izbjegne bilo kakvo dalje poslovanje sa Italijanima. U sluÄaju da nema klauzule vraćaj ga ovamo, a u sluÄaju da ima može samo ako se isplati puna bez popusta, bez rata, bez odgoÄ‘enog plaćanja bez nekog njihovog u raÄun i ostalih zajebancija. Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312661 Ja sam proÄitao na poÄetku da nema klauzula, samo obiÄna posudba Ma nesto iz njihovog tabora govore k'o mi se pitamo, a na pocetku je bilo da imaju klauzulu sto posto. Vidjet cemo, ja bih volio da nemaju, jer znaci da ga nece dobiti. Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312669 Chelsea defender Fikayo Tomori has joined AC Milan on loan until the end of the season, report Simon Johnson and James Horncastle. The deal for the 23-year-old also includes an option to buy for £25 million and £5 million in add-ons. - Atletik Prijavi
14. april 2021.5 god. Autor comment_312671 Nadam se da će presuditi njihov ciganluk i da ga neće uzeti. Kroz dvije sezone bi ga mogli prodati za 50 milki sigurno... Prijavi
18. april 2021.5 god. comment_312810 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1382687109413240837 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.