Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fikayo Tomori (2015-2021, 27 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 248
  • Pregledi 17,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ma samo dok se Kepa sklone sa gola i alonso sa lijevog beka, vidjet će se da imamo mi tu dobrih Å¡topera. Ne svjetske klase, ali dovoljno dobrih da budemo ozbiljna konkurencija Liverpoolu i Cityu. 

Nakon 10 mjeseci nepravednog izgona iz ekipa dok su Pickensen i Ridiger vodili glavnu rijec, vratiti se jos jaci i bolji je stvarno za respekta. 

Meni jako dobar sinoć, nadam se, očekujem da počne od prve minute protiv WBA, on i Zouma, zaslužio je

Ne vidim kako ce iko početi meč pre Silve, ako je covek spreman.
Tomori se fino pokazuje u ovih par utakmica, zapravo su i on i Zuma dobri, ne znam koga bih pre stavio u par sa Silvom.
Bilo ko od njih dvojice ili obojica. Samo da ne gledam onu dvojicu amatera.

Silva i Zuma ce biti glavni tandem, nešto sumnjam da ce Lampard davati sansu Tomoriju, prije da ce treće riješenje biti Christensen i Rudiger.

Ako ode na posudbu ili bilo kakav transfer nek se upucaju kolektivno. Uzitak ga je gledati na terenu, nevjerovatnom sigurnoscu igra za svoje godine.

Momak je odlican. Brz, hrabar, pokriva i stize sve a zna i s loptom sasvim solidno. 10 mjeseci zakovan nepravedno za klupu, pa i tribine, nijednom se nije pobunio. Svaka cast momak

Valjda je Rudiger odlucio da ostane i da se bori za mjesto. S toga je lakse poslati retardiranog Tomorija na posudbu. Barem se nadam da je sam licno trazio posudbu, ako nije, onda je retardiran.

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.