23. novembar 2019.6 god. comment_290370 Ne kontam price kako konacno imamo pravu devetku kao da je frajer odigrao nekoliko sezona sa 30+ golova, ovaj top klubu nece nikad dati gola Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290373 Meni je iskreno bio dobar, nije imao neke šanse baš, a u duelu je bio dobar Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290375 Mislim da nije imao dovoljnu podršku danas. Igrao je konstantno okružen dvojicom, vezni red je bio predaleko od njega, a krila su krila i nije imao ko da ga malo rastereti. Vidjelo se kad je Michy ušao koliko se Abraham ipak dobro držao. Druga stvar je ta da nije imao gol šanse. Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290376 Ma nije cojk 2 lopte postene dobio. Pa pola utakmice proslo u dodavanju odbrane i veznog reda.Jel u prvom poluvremenu spustio majstorski par lopti, proigrao onog debila Williana za cist gol i ovaj promasi.Ne treba ga vise mijenjati Lamps u ovakvim utakmicama, pogotovo ne kad ga zamijeni Bacuajiem. Valjda je to konacno skontao.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
28. novembar 2019.6 god. comment_290470 Zna li neko neÅ¡to viÅ¡e o težini povrede ovog igraÄa. Koliko god da odsustvuje, nedostajat će. Jako uticajan igraÄ na naÅ¡u igru. Prijavi
28. novembar 2019.6 god. Autor comment_290472 Zna li neko neÅ¡to viÅ¡e o težini povrede ovog igraÄa. Koliko god da odsustvuje, nedostajat će. Jako uticajan igraÄ na naÅ¡u igru. Rekao je odmah poslije meca da je u redu. Kao treba jos pregled odraditi, ali nije mu nista. Prijavi
29. novembar 2019.6 god. comment_290477 Lampard o Abrahamu: "We will know by the end of the weekend, he won’t be available for tomorrow. It is a squad game, the lads have been training well and when opportunities come they are ready." Prijavi
29. novembar 2019.6 god. Autor comment_290478 Joj lamparda, otkad se ono desilo emersonu i rudigeru, sav nakav strpljiv sa povredama. Samo eto onako reda radi. Prijavi
29. novembar 2019.6 god. comment_290479 De ba diablo skuliraj se, ponasas se kao da si dio Cobhama pa sve znas :D Uostalom igrat ce tvoj ljubimac Bacuaji, zar ne ocekujes minimalno hetrik od takve igracine? Prijavi
29. novembar 2019.6 god. comment_290482 al mu hamco metnu za Bascuajia hahah Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
29. novembar 2019.6 god. Autor comment_290483 De ba diablo skuliraj se, ponasas se kao da si dio Cobhama pa sve znas :D Uostalom igrat ce tvoj ljubimac Bacuaji, zar ne ocekujes minimalno hetrik od takve igracine? https://www.facebook.com/ChelseaFC/videos/1305595126289712/ Evo, pa vidi koliko je jebena povreda. Michy ce odigrati koliko treba, ali nije ipak igrac toliko dobar k'o sto je Tammy kojeg usput imam na fantasyu, pa me jebe hahah Prijavi
30. novembar 2019.6 god. comment_290509 Osjetio se njegov izostanak, Giroud ga ni izbliza nije dobro zamijenio. Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290850 SviÄ‘a mi se Abraham, pravi napadaÄ, Äak i danas protiv Bournemoutha kad su svi iza njega zakazali pokazao je da može da može da zapreti. Prijavi
30. decembar 2019.6 god. comment_291337 Protiv Arsenala je pokupio svaku dugu loptu, igra ledjima je toliko dobra da me par puta podsjetio na Drogbu. Svaki jebeni duel je dobio i drago mi je da je konacno postigao gol protiv top ekipe. Prosle godine, Higuain, Giroud i Morata zajedno dali 12 golova, ovaj decko sam ih toliko vec dao. Prijavi
30. decembar 2019.6 god. comment_291361 SviÄ‘a mi se Abraham, pravi napadaÄ, Äak i danas protiv Bournemoutha kad su svi iza njega zakazali pokazao je da može da može da zapreti. Kako si uspio avatar promjeniti? Prijavi
1. januar 2020.6 god. comment_291437 ÄŒovjek je mogao da rijeÅ¡i utakmicu jednim pasom ali on je ipak odluÄio da Å¡uta i utakmica je zavrÅ¡ena nerijeÅ¡eno. Sreća mu je samo Å¡to mu je konkurencija užasna, inaÄe bi bio na klupi. Prijavi
3. januar 2020.6 god. comment_291551 Jel ovaj ikad potpisao novi ugovor, sad neka prica da trazi kao 180k funti sedmicno, a ovi mu kao ne daju. Prijavi
4. januar 2020.6 god. Autor comment_291559 Nije, on je sljedeci na listi poslije Tomorija koji je potpisao. Prijavi
11. januar 2020.6 god. comment_291858 Ma daj manite se te price imao bi. Evo danas je mogao hladno hattrick zabiti (realno, bez pretjerivanja) ali eto nije.Vjerovatno zbog nedostatka tih bekova.Okej, nalazi se u sansama sve super ali mora malo poraditi na zavrsnici i donosenju ispravnih odluka. Danas nas nije kostalo ali vec sljedece kolo bi moglo da nas kosta (proslo kolo protiv Brightona, pas za Williana, 2 0 za nas i gotova utakmica). Prijavi
11. januar 2020.6 god. comment_291868 Werner jednostavno bolji igrac. Abraham mora jos pure jesti Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.