1. oktobar 2016.10 god. Autor comment_261443 Tesko da ce uspjeti ih odvesti u premier ligu, ali razvaljuje zasad :D Prijavi
1. oktobar 2016.10 god. comment_261444 https://twitter.com/chelslatest/status/782276449826996224?ref_src=twsrc%5Etfw Kakva Å¡mekerska asistencija za pobjedniÄki gol :D Pogledajte kakva katastrofa nastade na tribinama nakon njegovog gola hahaha :D Prijavi
1. oktobar 2016.10 god. comment_261447 hahah kakva je ovo jebena njuska za gol, pa Inzaghi je ponosan na njega.. Ja mislim da je jedan "normalan" gol dao glavom, ovo ostalo sve fuljacke, odbijanci i neka uklizavanja. Ali, ko ih jebe, golovi se pisu i to je jedino bitno. Nek samo tako nastavi. Prijavi
1. oktobar 2016.10 god. comment_261450 11 golova je zabio u 16 nastupa za klub, a tek je poÄetak oktobra :D Ako nastavi ovako, 30 komada lagano. Prijavi
1. oktobar 2016.10 god. comment_261453 Diego Costa najbolji strijelac Premiershipa. Tammy Abraham najbolji strijelac Championshipa. Kud ćeš dalje :D Prijavi
2. oktobar 2016.10 god. comment_261471 Ne želim kvariti ni slavlje ni euforiju ali ruku na srce i sasvim iskreno - mi nemamo nikakve koristi od toga, taman da igra kao vanzemaljac. Isto kao Å¡to nismo imali koristi od mlade ekipe Chelseaja koja je par puta pokorila Europu u Youth Ligi prvaka. Može on reÅ¡etati ali u ovom trenutku ne može uletiti u ovaj prvi tim seniorskog Chelseaja pa da nam neÅ¡to pomogne, a iduće godine će ili opet na posudbu ili će se vucarati na klupi kao Traore ili ćemo ga prodati. Tako da momku jedan veliki naklon ali ne vidim razlog zbog kojeg ste euforiÄni, uzbuÄ‘eni ili pozitivni. Nema razlike za nas navijaÄe Chelseaja jel zabija Tammy Abraham ili Thomas Mueller. Obojica imaju 0% Å¡anse da zaigraju za Chelsea. Prijavi
1. februar 2017.9 god. Autor comment_267208 Dembelea :D Nego kakva ce ovo igracina biti, pa jebo te covjek rekorde rusi u ligi, a igra u ekipi koja je debilna. Nadam se da ga necemo usrati i ne probati u nasoj ekipi. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267214 ja nisam neÅ¡to oduÅ¡evljen ali to ne piÅ¡em u nekom negativnom kontekstu, malo je tu materijala na osnovu koga bih mogo da cenim gledao sam ga u mladoj ekipi ali tamo je dosta igrao na krilu a ovamo 90% golova daje na petercu mislim, Kosti se zamera za svakakve sitinice, Å¡ta bi onda tek za njega priÄali Prijavi
1. februar 2017.9 god. Autor comment_267215 Ma znas kako, malom je tek 18 godina, finishing i postavljanje na pravo mjesto mu je vec strasno, sad se moze pored toga fokusirati na tehniku, uglavnom samo moze biti bolji, nikako gori (osim ako se povrijedi) :D Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267219 gle, gotovo je sigurno da napadaÄ u ÄŒelziju mora da ispuni neke zahteve, ne priÄam sad o tomo dal je klasa a kad to staviÅ¡ na papir takvih igraÄa je baÅ¡ malo mislim, pa mi smo u zadnjih 10 godina imali brat bratu samo Drogbu i Kostu da kažeÅ¡ da su nam zavrÅ¡ili posao to Å¡to ima njuh za gol je samo jedan od elemenata a Å¡ta ćeÅ¡ ti da radiÅ¡ sa njim ako ne može da se zagradi, zadrži loptu, ponekad i da je prenese, razigra, videli smo kolko je Kosta bitan za all-round igru, da ne priÄam o tome kako Kosta ima jednu od najbolji predstava kad je u pitanju igra bez lopte, presing, kretanje, odvlaÄenje protivniÄkih igraÄa odvedi ovog Abrahama u Bajern i zabiće 20komada bez problema, dovedi ga sad u ÄŒelzi, pitanje je na Å¡ta bi to liÄilo na drugu stranu Solanke ima sve Å¡to ima i Abraham plus Å¡to je siguran sam bar joÅ¡ korak napred a on Å¡ta radi, greje tribine Prijavi
1. februar 2017.9 god. Autor comment_267220 Bezveze sto Solanke nije trazio posudbe u engleske klubove, nego isao u holandiju gdje ga i ne gledaju kako treba. Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267221 na koga misliÅ¡ da ga ne gledaju, ako misliÅ¡ na javnost onda da ali klub baÅ¡ do detalja vodi raÄuna, Äitao sam intervju, onaj De Vizer kaže da se klub Äak neÅ¡to "zakaÄio" sa Viteseom zato Å¡to ne posvećuje igraÄima dovoljno pažnje, kaže u fazonu da posle treninga samo ih puste kući i tolko na drugu stranu u Londonu rade sa njima praktiÄno 24h i nikad nisu prepuÅ¡tani sami sebi ne znam Å¡ta da kažem na to, priÄa se da je Englezima noćna mora kad treba da napuste ostrvo, sad ponovo sve zavisi od individue jebem li ga, osobno znam kod sebe, da mi je baÅ¡ mnogo znaÄilo kad sam otiÅ¡o od kuće, ono jbt da se odvojis Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267227 Nadam se da ga necemo usrati i ne probati u nasoj ekipi. HOĆEMO Prijavi
1. februar 2017.9 god. comment_267242 Sjetimo se samo sluÄaja Lukaku koji je dvije sezone zaredom zabio preko 15 golova u Premiershipu za WBA i Everton pa opet nije dobio pravu Å¡ansu, a i Mourinho je tu kriv. Conte ima drugaÄiji pristup mladim igraÄima ali nemogu ipak zamisliti da će se sjetiti njega. Prijavi
15. maj 2017.9 god. comment_270886 ovo je verovatno jedna od najjaÄih kompilacija golova koje sam ikada gledao, oplakao sam :D https://youtu.be/zm0gFE4f_EA Prijavi
15. maj 2017.9 god. Autor comment_270887 Kakav scorpion kick gol protiv blackburna :O Nego jebi ti to, malac je dao 26 golova u retardiranoj ekipi, kretnje su mu svjetska klasa, a ni finishing mu nije nimalo los. Sad mu treba popraviti samo driblinge i mislim da ce biti strasan igrac. Prijavi
15. maj 2017.9 god. comment_270893 Joj kako ja ne volim ovakve igrace, al eto ima momak njuh strijelca i zna se naci na pravom mjestu. Vidim u Bristolu ga obozavaju vec. Za nesto vise trebat ce mu ipak puno veci repertoar u igri osim ovog utrpavanja otpadaka ala Müller i slicno. Ili ako upadne u takvu ekipu da mu kreiraju stalno ovakve situacije pa moze igrati, mada rijetki su takvi vrhunski strijelci. Vidjet cemo. Prijavi
25. maj 2017.9 god. comment_271204 He will be rewarded for his superb season with a new contract and pay rise, before heading out on loan as part of Chelsea’s plan to get him ready to break through to the first team. Chelsea last summer turned down the chance to sign Brazilian 20-year-old striker Gabigol because of how highly they rate Abraham and the fact they want to give him the best possible chance to succeed. The Blues will reject similar opportunities to sign any young striker who could block Abraham’s path, as they believe he will be ready to compete for a first-team place in 12 months’ time. A one-season loan at Brighton or Newcastle in the Premier League, with the promise of starting regularly, is seen as perfect preparation for Abraham. As well as chasing Abraham, Brighton are among a queue of clubs interested in signing Ruben Loftus-Cheek who is also expected to be allowed to leave Chelsea on a season-long loan. http://www.telegraph.co.uk/football/2017/05/25/brighton-battle-newcastle-sign-chelsea-starlet-tammy-abraham/ Prijavi
25. maj 2017.9 god. Autor comment_271209 Najvise mi se svidja sto kazu da ce ga integrisati one tamo godine u tim i dati mu priliku, samo je bitno za njega da nastavi u ovom ritmu, sad bilo to u Brightonu ili Newcastleu, nevazno je. P.S. Mnogo znaci kada nisu htjeli dovesti Gabigola na ustrb Tammya. Prijavi
25. maj 2017.9 god. comment_271210 ma kakav crni Njukasl, jebem li ga, imaju onog goblina, ajde za njega ne verujem ni iÄ da će napraviti neÅ¡to kao napadaÄ u premu imaju Mitrovića kome Rafa ne veruje neÅ¡to posebno kontam da će kupiti nekog napadaÄa Goblin im je prvi strelac tako da će verovatno dobiti prilike, plus potencijalno pojaÄanje i Mitrović, to su tri igraÄa faktiÄki ispred njega Brajton je već druga priÄa, njima je LOL, moram joÅ¡ jednom LOL Marej prvi strelac hahahah Njukasl ima najviÅ¡e problema sa bekovima ako baÅ¡ traže nekog igraÄa, eto im Aina Prijavi
25. maj 2017.9 god. comment_271213 Ako ode Costa,doći će Lukaku (24 godine ako se ne varam),Michy ako ostane (23),Traore(20/21) i kako planiraju da ga integriÅ¡u u prvi tim?Lijepo zvuÄi,ali to kamarenje mladih igraÄa mora se nekom obiti o glavu. Ako Bats i ode joÅ¡ uvijek ostaju Lukaku i Traore,a Traore je definitivno zaslužio priliku da zaigra za prvi tim. Prijavi
25. maj 2017.9 god. Autor comment_271216 Traore je ove sezone igrao na desnom krilu, gdje i treba da igra, tako da ga ja vidim tamo na nasoj desnoj i onda se uvlaci unutra na svoju lijevu nogu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.