Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Tammy Abraham (2004-2021, 82 nastupa)

Istaknuti odgovori

mislim (nigde ne piše) da će ovo biti poslednja sezona Traorea u Čelziju, navuko je veliki hajp u zadnjih 2meseca i neko će sigurno doći po njega

a ne vidim zaÅ¡to bi prihvatio kod nas neku desnu ulogu ako jedan Lion punudi mesto prvotimca (koji se inače i povezuje sa njim) 

• Odgovori 665
  • Pregledi 39,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ne vidim valjan razlog zašto prodavati Traorea,Abraham se još nije pokazao u Premiershipu i Bamford je dao 20 golova u drugoj ligi pa ga nigdje nema.

Ne kažem da neće uspjeti samo ne trebaju ovakve ishitrene izjave davati i na taj način otjerati igrača koji je pokazao da je ogroman talent (u ovom slučaju Traore) i da može igrati u najelitnijem rangu engleskog fudbala.

ja bih voleo da je tako ali stvarno ne vidim zašto bih verovao u to da će neko od klinaca dobiti šansu

tokom cele sezone ni sa jednim igračem se nije planski radilo, svaku priliku koju su dobili je bilo isključivo protiv tima koji je 2 ranga ispod nas ili ako su se povredili ostali igrači 

on ako hoće Traorea da uvede u tim onda ne sme ni da pomisli o Sančezu a Telegraf piÅ¡e već godinu dana da mu je to najveća želja 

Ako Willian ode onda može biti Squad rotation player,a i Sanchez ima 29 godina tako da u najgorem mogućem scenariju Traore bi mogao biti standardan prvotimac za 3 godine.

Niko ne kaže da mora igrati svaku utakmicu 90 minuta.Imaju engleski kupovi,pa može čak uletiti u Ligi prvaka protiv ekipe poput Dinamo Zagreba i nekad u ligi.Jedini problem tu je Conte mislim njegovo rijetko rotiranje igrača.
  • 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
https://twitter.com/SwansOfficial/status/888081088345587712

Stroj opet zabio gol, mašina.Ja mislim ukoliko bude redovan u Swansea da će zabiti bar 10 golova.
Ako bude redovan, a Swansea koliko toliko imao dobru igru, zabit ce i vise od 10 golova. Momak je stvarno nevjerovatan strijelac.

Morat cu ga pratiti ove sezone vise, da vidim kakav je u igri, pored toga sto zabija golove. Pas igra, tehnika, cvrstoca itd.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 1 godina kasnije...
Morata jeste kanta ali i Abraham je Championship igrac u vrh glave. To nema veze jedno s drugim.

Bez obzira cestitam na hattricku. Luda tekma inace 5-5 zavrsilo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Michy i abraham nisu bolji od morate i girouda realno. Morata i giroud su katastrofica, al kad su ova dva jos gora jbg
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.