17. januar 2020.6 god. comment_292037 Nisam ni sumnjao za Reecea. Kod Tammya zapelo oko plate, zinula mu guzica sad kad je vidio sta je Odoi dobio. Ali glup je ako misli da ce mu neko drugi dati toliku lovu i kljuceve tima, jer kod nas je fakticki neprikosnoveni starter barem zasad. A i svi jarani su mu tu, potpisali dugogodisnje ugovori, mislim nema sta se puno tu razmisljati.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
17. januar 2020.6 god. Autor comment_292038 Ma svi ce oni pristati, samo pogledas na ove ranije kako su "potpisivali", svaki mjesec objave za novog igraca :D Prijavi
17. januar 2020.6 god. comment_292044 Ma svi ce oni pristati, samo pogledas na ove ranije kako su "potpisivali", svaki mjesec objave za novog igraca :D Daj Tamiju 50 hiljada nedeljno pa da vidis da l ce pristati. Svi sad traze pare Diablo. Ako mu se ne svidja ponuda nece potpisati. Niko vise ne igra fudbal iz ljubavi. Prijavi
21. januar 2020.6 god. comment_292275 Jedna obicna kita od napadača. Hitno dovesti Kavanija da mu pokaže kako se zabija i u 33. Prijavi
28. januar 2020.6 god. comment_292605 https://www.telegraph.co.uk/football/2020/01/28/chelsea-could-ask-tammy-abraham-play-pain-barrier-against-leicester/ Treba da ih je sramota sve do jednog od uprave do Lamparda ako stvarno ovo urade, ako traze od decka da igra uprkos tome sto nije zalecen u potpunosti i time rizikuje jos ozbiljniju povredu a mozda i karijeru. Prijavi
28. januar 2020.6 god. comment_292606 Milione oni njemu placaju i njemu i svakom drugom, ako im zatraze na rukama da igraju, neka igraju. Ne treba to mazit, ionako su sve pickice Prijavi
28. januar 2020.6 god. comment_292607 Milione oni njemu placaju i njemu i svakom drugom, ako im zatraze na rukama da igraju, neka igraju. Ne treba to mazit, ionako su sve pickice I sta onda? napravis vecu povredu, i ostanes bez dobrog napadaca na duze vrijeme, a situacija takva da su nam napadaci najmanji problem. Prijavi
28. januar 2020.6 god. comment_292609 Milione oni njemu placaju i njemu i svakom drugom, ako im zatraze na rukama da igraju, neka igraju. Ne treba to mazit, ionako su sve pickice Obicno ne radim ovakve stvari ali ovo sto si napisao je cista glupost i nista vise od toga. Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292613 Obicno ne radim ovakve stvari ali ovo sto si napisao je cista glupost i nista vise od toga. ma njuso naš malo isfrustriran nasom upravom, editovace on to cim ustane ujutro Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292615 To bi bilo sjajno pa da ga sjebemo kao što je Pep sjebo De Bruynea :D Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292618 Razocaran sam u Abrahama, zbog ugovora. Chelsea i Lamps su mu pruzili sansu na visokom nivou, zbog toga je postao i reprezentativac Engleske, prvi je napadac jednog Chelsea, a moramo priznati nije on jos uvjek taj kvalitet. I na sve to on zeli vece pare i sta ti ja znam, e pa kad je tako, ima da igras kad ti trener kaze i dovidjento. Nekad se treba zrtvovati za tim i rezultat. Terry je pola svoje karijere igrao pod injekcijama. Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292619 Al kako ti znas koliko oni njemu nude i sta on zapravo trazi? Sto bi CHO imao duplo vecu platu od njega a nije zasluzio ni trecinu Abrahamove trenutne plate? Abraham makar daje golove, pa kakav god da je veci je doprinos dao od skoro svih igraca u timu. Postavi se u njegovu situaciju, vjerujem da bi isto i ti uradio. Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292621 Znam tako sto sam procitao na portalima, bas kao i sve druge vijesti o Chelseau i njegovim igracima. Ako nijr istina, ako nemaju pojma, onda nemaju pojma za bilo sta vezano za klub, pa onda necemo nista komentarisati. Dao je odredjeni broj golova, al isto tako ima daleko najvecu minutazu od svih napadackih opcija. Niko me ne moze ubjediti da druga dva napadaca na ovu minutazu nebi imali isti ili veci broj golova. Ne treba te balavce u nebesa dizati, nisu to zasluzili, a niti su blizu tome. Jedini Reece djeluje da je na zemlji, da je skroman i da pruza maksimum uvjek. Takve postujem. Prijavi
29. januar 2020.6 god. Autor comment_292622 Eh cuj ti teorija. Igrac ovakav, igrac onakav. Sto ovi ne objave da je potpisan ugovor, odmah znaci da je supcina nevidjena, kao i za CHOa sto se pricalo. Pa ce se pricati vidi ga, nije zabio tekmu gola, cim je potpisao novi ugovor, kurcobolja bla bla, kao i za CHOa ::D Daj ba njuso, tjerati povrijedjenog igraca da igra je smijesno, ali ne vjerujem da ima istine, jer Lampard ne pusta igrace da igraju sa najmanjim povredama mogucim, da pusti ovog sada. Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292625 Nece ga niko tjerati da igra ako ima sjeban zglob, nogu ruku, sta god. Ali ako je to sta minimalno, sta mu fali igrati? Nece mu otpasti noga. Prijavi
29. januar 2020.6 god. Autor comment_292626 Tako se zasad i misli, da je nesto bezveze, vidjet cemo na press konferenciji sta kaze Lampard, vec je na prosloj govorio kako misli da nije nista, ali da ce pratiti do zadnjeg dana. Prijavi
2. februar 2020.6 god. comment_292643 Za jučerašnji performans zaslužio je 2/10, jedna og gorih utakmica jednog napadača u dresu chelseaja Prijavi
2. februar 2020.6 god. comment_292661 Jebo mater jest los bio, pa Soyuncu ga pojeo. Kakav god da je Giroud bolji je od Bacuaija i kad Abraham ima ovakva izdanja ne shvatam zasto Giroud ne moze dobiti makar 30 minuta. Koliko mi god Abraham bio drag jos on treba lure jesti da bi bio stalno u prvih 11. Treba bu bolja konkurencina, neko ko ce ga dobro mijenjati pa nek se i on zapita sta i kako. Prijavi
2. februar 2020.6 god. comment_292666 Jebiga, nalazi se u sansama sto je dobro, sve ostalo dolazi s iskustvom. Prijavi
3. februar 2020.6 god. comment_292669 Kakve crne šanse, odigrao je sramotno loše i to treba otvoreno reći, bez ikakvog uljepšavanja. Mora to biti bolje, mi realno trebamo napadača na ljeto i to visoke klase, pa neka se boreDa ne pričam o tome kako me pomalo živcira njegovo širenje ruku i neko nezadovoljstvo, dok on lagano trčkara u nekom tobože nazovi pressingu. To je sramota za nazvati pressingom uopće, pogotovo kada se sjetiš npr coste kako je izgarao lik Prijavi
3. februar 2020.6 god. Autor comment_292672 Katastrofalno je igrao, ali eto i on kaze da je igrao pod povredom, pa ce mu vjerujem bas njemu najbolje doci ova pauza. Prijavi
3. februar 2020.6 god. comment_292674 Kakve crne šanse, odigrao je sramotno loše i to treba otvoreno reći, bez ikakvog uljepšavanja. Mora to biti bolje, mi realno trebamo napadača na ljeto i to visoke klase, pa neka se bore Da ne pričam o tome kako me pomalo živcira njegovo širenje ruku i neko nezadovoljstvo, dok on lagano trčkara u nekom tobože nazovi pressingu. To je sramota za nazvati pressingom uopće, pogotovo kada se sjetiš npr coste kako je izgarao lik imao je prilika na ubacaje reecea, bio je jednom isao 1 na 1 ali umjesto da puca ljevom on se okrece i pokusava namjestiti na desnu. hvata ga umor, a jos i ta neka povreda. a nemamo prave zamjene. Prijavi
3. februar 2020.6 god. comment_292676 Imao je 3 dobre sanse i sva 3 puta je iz nekog razloga pao. Vjerujem da je povreda razlog. Kad se sjetim pocetka sezone, pa on sigurno nije bio planiran da igra svaku utakmicu. Iako je i u Championshipu imao veliki broj utakmica, naporan je ovo ritam. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.