17. august 2019.7 god. comment_288521 Prva Å¡ansa imao najboljeg Å¡topera na svijetu na leÄ‘ima, Å¡topera koji bi Girouda vjerovatno pretrÄao i uzeo mu loptu.Druga Å¡ansa jest promaÅ¡aj,ali bio je okružen Liverpoolovim igraÄima na malom prostoru i nije samo Äekao loptu na liniji, nego je pobjegao Matipu.Serete ko da je izaÅ¡ao sam 1 na 1 sa Adrianom i promaÅ¡io gol.Penal jeste loÅ¡e Å¡uto i Å¡ta sad?Desilo se Schweinsteigeru protiv nas da promaÅ¡i,Ramosu da nabije penal u piÄku materinu.Eto mi imamo odliÄan izbor napadaÄa,ne zna se koji je bolji.Pa onaj put kad je Žiru bio u ofsajdu sam na Adriana pa promaÅ¡io,da je to bio Tammy jebali biste mu svi mater. Treba igraÄa otpisat nakon dvije utakmice. Nisam rekao otpisati ali Å¡to bih trebao reći kada je odigrao loÅ¡e, popuÅ¡ili smo zbog njega, zaÅ¡to je to problem reći. Tebi je razlog Å¡to su igraÄi liverpoola bili oko njega pa je kao okej Å¡to je promaÅ¡io, Å¡ta ne smije nitko biti 5m oko njega da zabije? Sjebo je i to je to, ne treba mu davati sada neki kredit na temelju godina, neka se popravi i neka igra onda, bio bih najsretniji Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288525 Pa prva stvar mislim da se Žiru uopÅ¡te ne bi naÅ¡ao u toj prilici.Druga stvar kažem da nije bilo baÅ¡ tako lako zabiti.Treća stvar mlad je nauÄit će,a kako će nauÄiti ako forsiramo Žirua? Žiru je svoje pokazao,da je neki golgeter ne bi svoje najbolje godine proveo u Arsenalu i to na klupi.Kad će se Tammy pokazati,ako ga nakon 2 utakmice ostavi na klupi.Mourinho je nakon 1 utakmice De Bruynea zakuco na klupu,pa se ovaj vratio i kara sa Cityem. Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288534 Samo treba imati na umu koliko je Tammy mlad, pa mi mozemo imati dobrog napadaca za narednih 10 godina ukoliko se on pokaze i snadje. Meni iskreno momak nije los, cak sta vise bolji mi je i od Girouda u od Bacuaija. Istina, Giroud je istinski strijelac ali on je po meni cista mantinela i nista drugo. Idealan je za ulazak sa klupe pogotovo kada se ganja rezultat. Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288541 Svi plaÄete da treba davat mladima Å¡ansu a onda kad malo loÅ¡ije odigra odma serete po njima. A to vam je tako s mladima, niti su joÅ¡ do kraja razvijeni i bezgreÅ¡ni, niti mogu u kontinuitetu pružat dobre partije. Tako da prihvatite da je to tako ili prestanite srat trenerima Å¡to ne daju Å¡anse mladima. Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288549 Abraham je jedini od ove trojice napadaca koji se uklapa u ovo sto igramo. Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288559 Svi plaÄete da treba davat mladima Å¡ansu a onda kad malo loÅ¡ije odigra odma serete po njima. A to vam je tako s mladima, niti su joÅ¡ do kraja razvijeni i bezgreÅ¡ni, niti mogu u kontinuitetu pružat dobre partije. Tako da prihvatite da je to tako ili prestanite srat trenerima Å¡to ne daju Å¡anse mladima. Ili valjaÅ¡ ili ne. Ako si dobar kontinuitet ćeÅ¡ imat i sa 18 i sa 25 i sa 30 godina. Problem je taj Å¡to mi pojedine mlade igraÄe previÅ¡e precjenjujemo Prijavi
18. august 2019.7 god. Autor comment_288561 Ili valjaÅ¡ ili ne. Ako si dobar kontinuitet ćeÅ¡ imat i sa 18 i sa 25 i sa 30 godina. Problem je taj Å¡to mi pojedine mlade igraÄe previÅ¡e precjenjujemo Drogba je bio katastrofa do svoje 25-6te godine. Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288562 Drogba je bio katastrofa do svoje 25-6te godine. Problem je i taj na koji naÄin pojedini treneri koriste igraÄe. Ja dajem ruku u vatru da su Salah i De Bruyne ostali kod nas da nebi dosegli danaÅ¡nju razinu na kojoj jesu... Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288570 Ili valjaÅ¡ ili ne. Ako si dobar kontinuitet ćeÅ¡ imat i sa 18 i sa 25 i sa 30 godina. Problem je taj Å¡to mi pojedine mlade igraÄe previÅ¡e precjenjujemo ZnaÄi sve je iskljuÄivo u talentu? Kakav se rodiÅ¡ takav si? Treninzi, rad, napredovanje, iskustvo, sve je to izmiÅ¡ljotina, mitovi? U stvari kakav si s 18 godina takav si? Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288591 ZnaÄi sve je iskljuÄivo u talentu? Kakav se rodiÅ¡ takav si? Treninzi, rad, napredovanje, iskustvo, sve je to izmiÅ¡ljotina, mitovi? U stvari kakav si s 18 godina takav si? Ili znaÅ¡ igrat ili neznaÅ¡. A ovaj nebu nikad viÅ¡e od prosjeka... Prijavi
18. august 2019.7 god. Autor comment_288593 Nije istina, neki igraci upale kasnije, neki odmah rano. Imas bruku takvih igraca. Prijavi
18. august 2019.7 god. comment_288594 Nije istina, neki igraci upale kasnije, neki odmah rano. Imas bruku takvih igraca. Slažem se, ali ovaj kod nas neće nikad upalit ako će igrat ispred Pedra, Williama i onakvog današnjeg Pulisica.... Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288773 Ajde konaÄno, dobro će mu doći za samopouzdanje. Trebat će nam jedan napadaÄ koji ima gola u sebi Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288776 Fina dva gola.Ima hljeba u sebi,nije mutav ko Morata. Sljedeće sedmice joÅ¡ koji Å efildu uvaliti i da se konaÄno hejteri skinu s kurca. Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288778 Danas jako dobar. Ljepo je vidjet da koju utakmicu i napadac rijese. Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288806 Ako zabije i Sheffieldu, bit ce jako lijepo. Nekad je napadacu bitnije samopoudanje i momenat, od nekih igrackih kvaliteta, da udje u formu. Prijavi
31. august 2019.7 god. comment_288942 Iako je dosad zabio samo Championship timovima, mislim da polako dobijamo ono Å¡to smo Äekali godinama. Drago mi je da je postigao ovoliko golova na ove dvije utakmice, pogotovo nakon promaÅ¡enog penala protiv Liverpoola. Izgleda da je mentalno jak Å¡to je veoma bitno. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289076 Da sam zloÄest sad bih citirao komentare s poÄetka sezone. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289078 Ja prvi nisam vjerovao da ce biti nesto od njega, ono na pripremama je bas tanko bilo.Hvala Bogu da sam bio u krivu, momak trpa nemilice.Kakva je povreda? Najgore bi bilo ds je nesto ozbiljno, ne treba nam to sad kad je konacno nasa 9tka pocela raditi svoj posao. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289087 Evo me, jebiga ono kako je fulao bilo je loše, nikom draže od mene da me demantira. Trenutno je on fire stvarno, samo neka trpa Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289088 Prva Å¡ansa imao najboljeg Å¡topera na svijetu na leÄ‘ima, Å¡topera koji bi Girouda vjerovatno pretrÄao i uzeo mu loptu.Druga Å¡ansa jest promaÅ¡aj,ali bio je okružen Liverpoolovim igraÄima na malom prostoru i nije samo Äekao loptu na liniji, nego je pobjegao Matipu.Serete ko da je izaÅ¡ao sam 1 na 1 sa Adrianom i promaÅ¡io gol.Penal jeste loÅ¡e Å¡uto i Å¡ta sad?Desilo se Schweinsteigeru protiv nas da promaÅ¡i,Ramosu da nabije penal u piÄku materinu.Eto mi imamo odliÄan izbor napadaÄa,ne zna se koji je bolji.Pa onaj put kad je Žiru bio u ofsajdu sam na Adriana pa promaÅ¡io,da je to bio Tammy jebali biste mu svi mater. Treba igraÄa otpisat nakon dvije utakmice. Eo mene diablo Zvijer.Ubojit napadaÄ kao Costa,ali bolji allround igraÄ od Coste.Treći go, magija. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289093 https://twitter.com/ESPNFC/status/1172901438105800705 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.