Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Tammy Abraham (2004-2021, 82 nastupa)

Istaknuti odgovori

Prva šansa imao najboljeg štopera na svijetu na leđima, štopera koji bi Girouda vjerovatno pretrčao i uzeo mu loptu.Druga šansa jest promašaj,ali bio je okružen Liverpoolovim igračima na malom prostoru i nije samo čekao loptu na liniji, nego je pobjegao Matipu.Serete ko da je izašao sam 1 na 1 sa Adrianom i promašio gol.Penal jeste loše šuto i šta sad?Desilo se Schweinsteigeru protiv nas da promaši,Ramosu da nabije penal u pičku materinu.Eto mi imamo odličan izbor napadača,ne zna se koji je bolji.Pa onaj put kad je Žiru bio u ofsajdu sam na Adriana pa promašio,da je to bio Tammy jebali biste mu svi mater. Treba igrača otpisat nakon dvije utakmice.

Nisam rekao otpisati ali što bih trebao reći kada je odigrao loše, popušili smo zbog njega, zašto je to problem reći. Tebi je razlog što su igrači liverpoola bili oko njega pa je kao okej što je promašio, šta ne smije nitko biti 5m oko njega da zabije? Sjebo je i to je to, ne treba mu davati sada neki kredit na temelju godina, neka se popravi i neka igra onda, bio bih najsretniji

• Odgovori 665
  • Pregledi 39,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Pa prva stvar mislim da se Žiru uopšte ne bi našao u toj prilici.Druga stvar kažem da nije bilo baš tako lako zabiti.Treća stvar mlad je naučit će,a kako će naučiti ako forsiramo Žirua? Žiru je svoje pokazao,da je neki golgeter ne bi svoje najbolje godine proveo u Arsenalu i to na klupi.Kad će se Tammy pokazati,ako ga nakon 2 utakmice ostavi na klupi.Mourinho je nakon 1 utakmice De Bruynea zakuco na klupu,pa se ovaj vratio i kara sa Cityem.
Samo treba imati na umu koliko je Tammy mlad, pa mi mozemo imati dobrog napadaca za narednih 10 godina ukoliko se on pokaze i snadje.

Meni iskreno momak nije los, cak sta vise bolji mi je i od Girouda u od Bacuaija. Istina, Giroud je istinski strijelac ali on je po meni cista mantinela i nista drugo. Idealan je za ulazak sa klupe pogotovo kada se ganja rezultat.
Svi plačete da treba davat mladima šansu a onda kad malo lošije odigra odma serete po njima. A to vam je tako s mladima, niti su još do kraja razvijeni i bezgrešni, niti mogu u kontinuitetu pružat dobre partije.

Tako da prihvatite da je to tako ili prestanite srat trenerima što ne daju šanse mladima.

Svi plačete da treba davat mladima šansu a onda kad malo lošije odigra odma serete po njima. A to vam je tako s mladima, niti su još do kraja razvijeni i bezgrešni, niti mogu u kontinuitetu pružat dobre partije.

Tako da prihvatite da je to tako ili prestanite srat trenerima što ne daju šanse mladima.

Ili valjaš ili ne.

Ako si dobar kontinuitet ćeš imat i sa 18 i sa 25 i sa 30 godina.

Problem je taj što mi pojedine mlade igrače previše precjenjujemo

Drogba je bio katastrofa do svoje 25-6te godine.

Problem je i taj na koji način pojedini treneri koriste igrače.

Ja dajem ruku u vatru da su Salah i De Bruyne ostali kod nas da nebi dosegli današnju razinu na kojoj jesu...

Ili valjaš ili ne.

Ako si dobar kontinuitet ćeš imat i sa 18 i sa 25 i sa 30 godina.

Problem je taj što mi pojedine mlade igrače previše precjenjujemo

Znači sve je isključivo u talentu? Kakav se rodiš takav si? Treninzi, rad, napredovanje, iskustvo, sve je to izmišljotina, mitovi? U stvari kakav si s 18 godina takav si?

Znači sve je isključivo u talentu? Kakav se rodiš takav si? Treninzi, rad, napredovanje, iskustvo, sve je to izmišljotina, mitovi? U stvari kakav si s 18 godina takav si?

Ili znaš igrat ili neznaš.

A ovaj nebu nikad više od prosjeka...

Nije istina, neki igraci upale kasnije, neki odmah rano. Imas bruku takvih igraca.

Slažem se, ali ovaj kod nas neće nikad upalit ako će igrat ispred Pedra, Williama i onakvog današnjeg Pulisica....

Ajde konačno, dobro će mu doći za samopouzdanje. Trebat će nam jedan napadač koji ima gola u sebi

Fina dva gola.Ima hljeba u sebi,nije mutav ko Morata. Sljedeće sedmice još koji Šefildu uvaliti i da se konačno hejteri skinu s kurca.
  • 2 sedmice kasnije...
Ja prvi nisam vjerovao da ce biti nesto od njega, ono na pripremama je bas tanko bilo.
Hvala Bogu da sam bio u krivu, momak trpa nemilice.
Kakva je povreda? Najgore bi bilo ds je nesto ozbiljno, ne treba nam to sad kad je konacno nasa 9tka pocela raditi svoj posao.

Evo me, jebiga ono kako je fulao bilo je loše, nikom draže od mene da me demantira. Trenutno je on fire stvarno, samo neka trpa

Prva šansa imao najboljeg štopera na svijetu na leđima, štopera koji bi Girouda vjerovatno pretrčao i uzeo mu loptu.Druga šansa jest promašaj,ali bio je okružen Liverpoolovim igračima na malom prostoru i nije samo čekao loptu na liniji, nego je pobjegao Matipu.Serete ko da je izašao sam 1 na 1 sa Adrianom i promašio gol.Penal jeste loše šuto i šta sad?Desilo se Schweinsteigeru protiv nas da promaši,Ramosu da nabije penal u pičku materinu.Eto mi imamo odličan izbor napadača,ne zna se koji je bolji.Pa onaj put kad je Žiru bio u ofsajdu sam na Adriana pa promašio,da je to bio Tammy jebali biste mu svi mater. Treba igrača otpisat nakon dvije utakmice.

Eo mene diablo

Zvijer.Ubojit napadač kao Costa,ali bolji allround igrač od Coste.Treći go, magija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.