Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Tammy Abraham (2004-2021, 82 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 665
  • Pregledi 39,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 2 sedmice kasnije...

Mene ovaj momak takodjer sve vise odusevljava. Dovoljno govori to da sam zadovoljan uprkos tome sto nije postigao gol (promasio je nekoliko lijepih sansi). Njegova all-round igra je fenomenalna, vrsi dobar presing, igra veoma pametno i dobro suradjuje sa svojim igracima, cak je i tehnicki sasvim dobar igrac za onako visokog igraca.

Drago mi je sto mu Lampard vjeruje i mislim da ce biti u buducnosti jos bolji igrac. 

Slazem se hamco. Strasno je odigrao jucer, mozda i bolje nego protiv Wolvesa kad je zabio 3 gola. Sve je bolji i bolji u igri u polju, samo neka nastavi tako. Razvija igru i brze nego sto sam ocekivao.

Protiv Brightona i Liverpoola samo malo mirnoce u zavrsnici nedostajalo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Protiv Liverpula je cak dobro sutirao, tehnicki savrseno, vidi se da je gadjao malu mrezicu ali Adrian je odlicno odbranio, mozda mu je Abraham malo vise prisao nego je trebao.

Uglavnom blagoslovljen je sto mu je Lampard trener jer ima vremena na pretek da grijesi i uci na tim greskama.

Što se Abrahama tiče, meni je za sada solidan iako na početku nisam imao neko pozitivno mišljenje. Tek sada vidim da sam prerano donio zaključke. Možda i može biti nešto od njega ali uspjeh može postići samo ako pokaže volju, želju i naravno borbu i trud. Bez toga je svaki igrač nula. Džaba mu karafeke, visina, potezi, bez borbe je nula.

Mora slušati trenera. Niko mu ne bi dao ovaku šansu u Chelseau da nije došao Lampard. Toga treba biti svjestan.

Za njega sam mislio da bude bukva prve klase, ali momak me ugodno iznenadio.

Vjerujem da će s vremenom bit sve bolji i bolji.

Neka ove sezone dođe što se tiće golova na 20+ i ja super zadovoljan.
Ja bih bio zadovoljan sa 20 golova ove sezone, tek mu je prva. Ali kako je krenio, moguće je i više, samo neka nastavi gristi i sa dobrim igrama a brojke će doći
  • 5 sedmica kasnije...

[media]

https://www.youtube.com/watch?v=jnekLgpUPnI

[/media]

Sjajan video u kojem se bas vidi da Abraham pored i ovih golova zaista dobro igra i u polju.

• Autor

Nije vala, covjek zna kontrolisati loptu, igrati sa ledjima prema golu i nema sta zna zavrsiti svaku loptu. Bolji je nego i Giroud i Morata. Mi umjesto da igramo sa Mitchyem i Tammyem, mi igramo sa Giroudom i Moratom.

Izgleda tokom karijere ovog boga, samo sam ja nesto vidio. Svi ostali samo pisali kako je smotan :D

Bio je smotan, i dalje je prilicno smotan sto se vidi cim povuce malo loptu. Medjutim napredovao je dosta u igri ledjima, te je popravio igru bez lopte. Ima jos dosta njemu prostora za progres, mlad je i ako bude spreman da uci moze se jos poboljsati.

Ono sto je odlicno jest da ga hoce golovi, uvijek je tu negdje. Ima to u sebi sto je strasno vazno za jednog centarfora.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Samo treba imati na umu koliko je Tammy mlad, pa mi mozemo imati dobrog napadaca za narednih 10 godina ukoliko se on pokaze i snadje.

Meni iskreno momak nije los, cak sta vise bolji mi je i od Girouda u od Bacuaija. Istina, Giroud je istinski strijelac ali on je po meni cista mantinela i nista drugo. Idealan je za ulazak sa klupe pogotovo kada se ganja rezultat.

Nije samo diablo vjerovao u ovog momka.

Giroud je istinski napadac, strijelac nije sada neki izraziti, više je ta neka mantinela.
Tammy me oduševio, prvi sam sumnjao u njega i nije mi djelovao nešto, ali me teško demantirao.
Može još popraviti igru u polju i biti će to super

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.