14. septembar 2019.7 god. Autor comment_289095 Evo me, jebiga ono kako je fulao bilo je loše, nikom draže od mene da me demantira. Trenutno je on fire stvarno, samo neka trpa Fulao ono sto je moguce da fuli, nije da je imao neke sto postotne sanse. Ovi dosad napadaci ne bi ni pokusavali ono sto je on radio. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289103 https://twitter.com/ESPNFC/status/1172901438105800705 svasta se biljezi u historiji al et, nek i to bude zabiljezeno Prijavi
29. septembar 2019.7 god. comment_289462 Mene ovaj momak takodjer sve vise odusevljava. Dovoljno govori to da sam zadovoljan uprkos tome sto nije postigao gol (promasio je nekoliko lijepih sansi). Njegova all-round igra je fenomenalna, vrsi dobar presing, igra veoma pametno i dobro suradjuje sa svojim igracima, cak je i tehnicki sasvim dobar igrac za onako visokog igraca. Drago mi je sto mu Lampard vjeruje i mislim da ce biti u buducnosti jos bolji igrac. Prijavi
29. septembar 2019.7 god. comment_289463 Slazem se hamco. Strasno je odigrao jucer, mozda i bolje nego protiv Wolvesa kad je zabio 3 gola. Sve je bolji i bolji u igri u polju, samo neka nastavi tako. Razvija igru i brze nego sto sam ocekivao. Protiv Brightona i Liverpoola samo malo mirnoce u zavrsnici nedostajalo.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
29. septembar 2019.7 god. comment_289464 Protiv Liverpula je cak dobro sutirao, tehnicki savrseno, vidi se da je gadjao malu mrezicu ali Adrian je odlicno odbranio, mozda mu je Abraham malo vise prisao nego je trebao. Uglavnom blagoslovljen je sto mu je Lampard trener jer ima vremena na pretek da grijesi i uci na tim greskama. Prijavi
29. septembar 2019.7 god. comment_289466 Å to bi rekao naÅ¡ ahbab Adis za CHO, ovaj momak se previÅ¡e kurÄi izigrava Drogbu iako je joÅ¡ zelen Prijavi
30. septembar 2019.7 god. comment_289473 Å to se Abrahama tiÄe, meni je za sada solidan iako na poÄetku nisam imao neko pozitivno miÅ¡ljenje. Tek sada vidim da sam prerano donio zakljuÄke. Možda i može biti neÅ¡to od njega ali uspjeh može postići samo ako pokaže volju, želju i naravno borbu i trud. Bez toga je svaki igraÄ nula. Džaba mu karafeke, visina, potezi, bez borbe je nula. Mora sluÅ¡ati trenera. Niko mu ne bi dao ovaku Å¡ansu u Chelseau da nije doÅ¡ao Lampard. Toga treba biti svjestan. Prijavi
3. oktobar 2019.7 god. comment_289539 I Abraham pozvan za reprezentaciju. TeÅ¡ko će pored Kanea do minuta, a i Wilson je u odliÄnoj formi. Prijavi
3. oktobar 2019.7 god. Autor comment_289542 Nije nijedan u formi kao Tammy, ali Kane jeste bolji. Uglavnom bi trebao dobiti barem pola sata, da ga zabetoniraju za repku. Prijavi
3. oktobar 2019.7 god. comment_289543 Ima vremena za abrahama, polako, i sam poziv je vec velika stvar, konkurencija je velika Prijavi
4. oktobar 2019.7 god. comment_289548 Å ta mislite može li do brojke od 30 golova u svim takmiÄenjima? Ja mislim da može. Prijavi
5. oktobar 2019.7 god. Autor comment_289555 Ako nastavi ovako, svakako da moze. Mislim da je realnija cifra negdje 23-25. Prijavi
5. oktobar 2019.7 god. comment_289567 Za njega sam mislio da bude bukva prve klase, ali momak me ugodno iznenadio. Vjerujem da će s vremenom bit sve bolji i bolji. Neka ove sezone dođe što se tiće golova na 20+ i ja super zadovoljan. Prijavi
5. oktobar 2019.7 god. comment_289573 Ja bih bio zadovoljan sa 20 golova ove sezone, tek mu je prva. Ali kako je krenio, moguće je i više, samo neka nastavi gristi i sa dobrim igrama a brojke će doći Prijavi
5. novembar 2019.6 god. comment_290046 [media] https://www.youtube.com/watch?v=jnekLgpUPnI [/media] Sjajan video u kojem se bas vidi da Abraham pored i ovih golova zaista dobro igra i u polju. Prijavi
5. novembar 2019.6 god. comment_290100 Nisam zadovoljan pokazanim. Utakmica za zaboraviti. Morao je jedan uvaliti i Ajaxu. Prijavi
6. novembar 2019.6 god. comment_290110 Imao je bas veliki peh sinoc protiv Ajaxa, nista nije islo na njegovu stranu. Trebao je Bacuaiji uci 20 minuta ranije. Prijavi
9. novembar 2019.6 god. comment_290183 10 golova u ligi, Å¡to reći, tko je ovako neÅ¡to oÄekivao. Bravo Tammy, samo nastavi Prijavi
9. novembar 2019.6 god. Autor comment_290184 Nije vala, covjek zna kontrolisati loptu, igrati sa ledjima prema golu i nema sta zna zavrsiti svaku loptu. Bolji je nego i Giroud i Morata. Mi umjesto da igramo sa Mitchyem i Tammyem, mi igramo sa Giroudom i Moratom. Izgleda tokom karijere ovog boga, samo sam ja nesto vidio. Svi ostali samo pisali kako je smotan :D Prijavi
9. novembar 2019.6 god. comment_290187 Bio je smotan, i dalje je prilicno smotan sto se vidi cim povuce malo loptu. Medjutim napredovao je dosta u igri ledjima, te je popravio igru bez lopte. Ima jos dosta njemu prostora za progres, mlad je i ako bude spreman da uci moze se jos poboljsati.Ono sto je odlicno jest da ga hoce golovi, uvijek je tu negdje. Ima to u sebi sto je strasno vazno za jednog centarfora.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
10. novembar 2019.6 god. comment_290195 Postao je tek drugi igraÄ ove sezone koji je doÅ¡ao do 10 golova u PL. ÄŒeka se joÅ¡ taj neki gol protiv velikog protivnika i da bez ikakvih prepreka možemo reći da imamo Å¡pica za narednu deceniju. Prijavi
12. novembar 2019.6 god. comment_290230 Samo treba imati na umu koliko je Tammy mlad, pa mi mozemo imati dobrog napadaca za narednih 10 godina ukoliko se on pokaze i snadje. Meni iskreno momak nije los, cak sta vise bolji mi je i od Girouda u od Bacuaija. Istina, Giroud je istinski strijelac ali on je po meni cista mantinela i nista drugo. Idealan je za ulazak sa klupe pogotovo kada se ganja rezultat. Nije samo diablo vjerovao u ovog momka. Prijavi
13. novembar 2019.6 god. comment_290246 Giroud je istinski napadac, strijelac nije sada neki izraziti, više je ta neka mantinela. Tammy me oduševio, prvi sam sumnjao u njega i nije mi djelovao nešto, ali me teško demantirao. Može još popraviti igru u polju i biti će to super Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.