3. februar 2020.6 god. comment_292677 imao je prilika na ubacaje reecea, bio je jednom isao 1 na 1 ali umjesto da puca ljevom on se okrece i pokusava namjestiti na desnu. hvata ga umor, a jos i ta neka povreda. a nemamo prave zamjene. Pa dobro najbolje da ne dira loptu uopće, naravno da će imat neke šanse i da stoji samo. Ono je bilo daleko od 1 na 1, a pritom je i odreagirao katastrofa, tj. pokušao je iznuditi smiješan penal tako da je propala šansa, a na ubačaje reecea vječito kasni. Imao je reece jedno 3 vrhunska ubačaja koji su trebali samo tap in, ali ništa od toga Prijavi
3. februar 2020.6 god. comment_292680 Nezz zašto ga onda Lampard stavlja uopće, nema smisla, pa nek igra lažnu devetku bolje nego da smo ovako kao sa igračem manje Prijavi
3. februar 2020.6 god. comment_292687 Tammy Abraham reveals why he wanted Chelsea to sign Edinson Cavani Tammy Abraham has revealed that he wanted Chelsea to sign Edinson Cavani during the January transfer window in order to learn from a "top-class" striker. Having scored 15 goals this season, Abraham remains the club's main striker after the Blues' failure to sign another forward last momth. They had their transfer ban lifted in December but did not make a signing last month despite being linked with Cavani and Timo Werner. Olivier Giroud failed to make the bench for Saturday's 2-2 draw at Leicester with Michy Batshuayi, Chelsea's other senior striker, an unused substitute. Regarding Chelsea's January transfer targets, Abraham said: "The players, we were talking about coming like Cavani and other top-class strikers who have been around in the game for many years. "It would have been nice if he had come. He would have been someone I can learn off and steal his ideas to add to my own. "It didn't happen though and for me it gives me that extra push and desire to claim my position and be as best as I can." Of his status as Chelsea's main front man, Abraham said: "Playing for a club like Chelsea there is always going to be pressure. "For me it is about being in the right place at the right time and believing in myself and my abilities as well. I am sure I will score a few more. I like the pressure and I play under pressure. "For me I can't complain, it has been a great season so far. I would like to push on. There are still massive games. I just have to be ready for them and take my opportunities." https://www.standard.co.uk/sport/football/tammy-abraham-reveals-why-he-wanted-chelsea-to-sign-edinson-cavani-a4351566.html Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292934 I eto desilo se. Abraham(prvi spic) povredjen a zamenu kao da i nemamo. Jebem ti prelazni rok. Prijavi
25. februar 2020.6 god. comment_293393 Dzaba ubacaji sa strane kad ovaj uvijek kasni. Bit ce na kraju i ovo samo neki wannabe striker Ne mislim samo radi ovih danas pola sata igre Prijavi
25. februar 2020.6 god. comment_293402 Njegova forma i ponašanje na terenu počinju da zabrinjavaju. Prijavi
25. februar 2020.6 god. comment_293403 Slazem ss Kune, poceo mi ici cak na zivce sa onom svojom facom, kao da nekog drugog krivi sto kasni na ubacaj. Prijavi
25. februar 2020.6 god. comment_293409 Slazem ss Kune, poceo mi ici cak na zivce sa onom svojom facom, kao da nekog drugog krivi sto kasni na ubacaj. Ne primjeti se prisustvo na terenu njegovo uopšte. Stalno kasni na ubačaje, nema ga u prilikama. Pogleda večeras odigrao je pola sata uporedi tih pola sata sa prvim poluvremenom Girouda.https://twitter.com/alansmith90/status/1232429431865651200?s=20 Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293753 I ostavis ga na klupi do kraja sezone i vidjeces kako se potpisuje novi ugovor Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293754 Vidjet ces jedino kako ide u neki Milan kao slobodan igrac Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293755 Nije to nista neocekivano cim smo golobradom klincu Odoiju onomad dali 120000 nedeljno. Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293759 Al sto je to problem sto trazi veci ugovor? Nit znamo koliko mu nude nit koliko on trazi. To je nesto sto on privatno rjesava i nek se dogovara s klubom oko toga. Ukoliko se ne dogovore, postavitj razumnu cijenu i prodati ga dok mu ugovor ne istekne. Simple as that. Ne vidim razlog zasto bi se na neki nacin kaznio ili slicno, nije napravio nikakav prestup. Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293768 Ma jarane da ga sutra prodaju ne bi mi bilo zao. Ufurana placipicka Prijavi
4. maj 2020.6 god. Autor comment_294242 Nadam se da ja ovaj put istina, prosli put kada su govorili da smo u advanced talks nije bilo. Prijavi
4. maj 2020.6 god. comment_294244 Nadam se da ja ovaj put istina, prosli put kada su govorili da smo u advanced talks nije bilo. Pa ako mu je osam miliona malo najuriti odma. Prijavi
4. maj 2020.6 god. Autor comment_294245 Ma ne bih rekao da je plata problem tolika, vise zbog te price da su u odmakloj fazi pregovaranja, jer prosli put kada su novinari izvalili, nije bila istina. Prijavi
4. maj 2020.6 god. comment_294246 Ma ne bih rekao da je plata problem tolika, vise zbog te price da su u odmakloj fazi pregovaranja, jer prosli put kada su novinari izvalili, nije bila istina. Naravno da je plata problem. Prijavi
5. maj 2020.6 god. comment_294247 Čim krenu ovako da se nećkaju, a ne vidim na osnovu kakvog dostignuća u karijeri to rade, dođe mi da ih sve istjeram iz kluba. Prijavi
9. maj 2020.6 god. comment_294255 Hoće li makar biti spreman i oporavljen za nastavak sezone, valja izbaciti Bayerna iz LŠ Prijavi
10. maj 2020.6 god. Autor comment_294263 Svi su oporavljeni, svi su spremni, samo da pocnu trenirati kako treba sa timom. Najgore sto su i u Bayernu svi spremni. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.