Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2016/17

Istaknuti odgovori

17. decembar 2015: Chelsea 16. na tabeli sa 15 bodova
17. decembar 2016: Chelsea 1. na tabeli sa 40 bodova

Grande Conte.

• Odgovori 274
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

17. decembar 2015: Chelsea 16. na tabeli sa 15 bodova
17. decembar 2016: Chelsea 1. na tabeli sa 40 bodova

Grande Conte.

43 boda xD

Conte says everybody is in good shape and available, apart from John Terry who remains out. #CFC

Conte: 'I have four days to evaluate the situation and find the best solution. We have different solutions to replace Costa and Kante.' #CFC

Conte: 'Michy is working very well. We must be patient with him. The next step for him is to play more this season.' #CFC

Gledao sam jučer Liverpool i City i bolji smo od oboje.

Liverpool pokušava nešto,ali vidi se manjak invidualne kvalitete,a City nema ni glavu ni rep,katastrofalna skautska procjena i u tom klubu treba ozbiljan remont.Dok se oni remontiraju mi ćemo 2,3 prvenstva osvojit.

Henderson je odigrao svoje za ovu sezonu,tako da je Liverpool eliminiran kao konkrent.

Tako slaba ekipa ne može izgubiti jednog od 3 igrača koja jedina vrijede,tako da će s vremenom zaostajat sve više.

Henderson nije ni u top 8 igraca loserpoola, tako da to nista ne znaci :D

https://www.youtube.com/watch?v=NP4ROS6sSX0

Omiljeni gol koji smo primili ove sezone :P

Hahahaha diablo ako se zajebavaš onda ok :D

Henderson nije neka klasa ali Liverpoolu je zlata vrijedan, ove sezone on je igrač koji najviše trči u ligi, ima najviše dodavanja u ligi, ako se ne varam ima i najbolji procenat uspješnosti dodavanja, znači čovjek im drži sredinu terena.

A zasto je odigrao svoje ove sezone neko je to spomenuo :O

Mozda je pokupio neku povredu kao sto on to zna, iako nisam to procitao nigdje :D

Coutinho, Mane, Firmino, Lallana, Milner, Clyne i Wijnaldum su ti igraci, ovo ostalo je talasika, Can je bio predobar prosle sezone, ali eto poslije ove povrede, kako se vratio je kita.

Henderson je prevara prava.

Kad ga vidim u dresu Engleske, hoce da mi nesto se desi, ali preguram nekako psovkama.

Ja bi rekao da je Firmino prevara,ali eto,moguće da se ja ne razumijem.

A gledao sam barem 10 utakmica ove sezone.

A ove ostale,takve igrače Chelsea šalje po posudbama,njima bi jedan Pašalić bio stožerni igrač.

Toliko o njihovoj kvaliteti,njima ne igraju igrači,nego je Klopp alfa i omega u tom klubu.

Henderson je ozlijeđen do kraja sezone.

Henderson je ove sezone najbolji vezni igrac, ne samo u Liverpulu vec u ligi. Igrac sa najvise pretrcanih kilometara u ligi, najvise tacnih dodavanja i uz to medju 5 igraca sa najvise presjecenih lopti. Al dobro, on je retardiran.
Henderson je odličan ove sezone,polako je krenuo Gerarrdovim stopama,statistika govori sve za sebe, sad druga stvar što je Diablo zadnju utakmicu Liverpoola osim onih s Chelseam pogledao za vrijeme Rodgersovog mandata. :D

Ma Henderson igra odlicnu sezonu, ohladi malo od covjeka diablo. Drugo je to sto je dosad bio retard pravi, u tome se slazem s tobom...

Znate li zbog cega govorite da je odlican, isto kao sto za Pedra ste skoro svi promjenili misljenje da je odlican igrac, zbog 5-6 odlicnih tekmi.

A sad evo ga vec opet one njegove partije standardne iz prosle sezone ce poceti, tako i Hendersonu, pa da vidimo hoce li biti i dalje odlican i top igrac.

Pedrito nije top igrac, jednostavno se odlicno uklopio u sistem i odgovara mu ovo najvise zbog njegovog dobrog kretanja. A nesto sto do ove sezone nisam primjetio kod njega je vrlo dobra igra s obe noge i dobar centarsut s obe noge. Jebiga koristan nam je trenutno i ide mu dobro, sve sto mogu rec za njega. A da bih trazio zamjenu za njega ako smo u mogucnosti, to uvijek.

Nego da se vratimo na Hendersona, frajer igra dobar fudbal ove godine, prema naprijed to nije nesto spektakularno, jebiga nije zidane jarane, ali nazad stoji odlicno. Sto opet ne govori da je on top igrac na toj poziciji... barem svaku tekmu koju sam ja gledo, zaustavi bruku protivnickih napada u zacetku, i to na odlicne nacine

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.