Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2016/17

Istaknuti odgovori

Pepu samo zavidim sto ima ono (De Brujnea) sto smo mi trebali da imamo. Sa njim umesto Oskara mi bi gazili samo tako.

Moram se složit s tim. Da je KDB u nas i u prvih 11 mi bi bli bolji za 120% . Odgovorno tvrdim.

• Odgovori 274
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Imamo boljeg golmana, odbranu, sredinu, i oni jedino sto imaju bolje jeste taj Aguero (a nas Diego je u istom tom kosu, ali eto bolji je jbg), i eto De Bruyne i Silva. Ono ostalo je sve smece ili samo solidni igraci.

Ispada da mi imamo odbranu. Jedini igrači iz naših startnih 11 koji bi ušli u njihov tim su Hazard i eventualno Kante.

Courtois, stones, terry, azpi, kolarov, kante, silva, kdb, hazard, aguero, willian. Ako je nekom po volji sterling trkac umjesto williana trkaca onda ok, imaju bolje igrace...

Kurto je bolji od Brava 3 puta, Azpi od Sagne i Zabalete zajedno, Zouma, Terry od njihovih stopera. Alonso je bolji od Kolarova. Kante je bolji od Fernandinha. Fabregas je ispod Silve. Hazard je bolji od Nolita, Willian je bolji od Sterlinga. Oscar je gori od De Bruynea. Diego je malo ispod Kuna.

Ja odavno nisam video igraca kao oskar da nema povrede da igra u jakom timu da ima sce preduslove a da nije napredovao ni malo. Plej u timu koji se krije od lopte plej koji dodje manje u kontakt sa loptom nego kante. Njegova korist se vidi 2 3 puta u toku meca. Jebes igraca sa takvom produkcijom. Kako smo ispustili KDB a pojma nemam. Sa emanuelom je sve moguce.

Kurto je bolji od Brava 3 puta, Azpi od Sagne i Zabalete zajedno, Zouma, Terry od njihovih stopera. Alonso je bolji od Kolarova. Kante je bolji od Fernandinha. Fabregas je ispod Silve. Hazard je bolji od Nolita, Willian je bolji od Sterlinga. Oscar je gori od De Bruynea. Diego je malo ispod Kuna.

Diskutabilno, od Zabalete nije bolji. Zouma je ok, ali ga precenjuju ljudi i još je imao povredu, Terry je bio bolji pre 5-6 godina. Alonso je dres nosio samo kad se predstavljao novinarima. Za Kantea se mogu složiti za sada. Fabregas je bez sumnje lošiji od Silve. Hazard je bolji. Diskutabilno. Nema sumnje. Malo više.

Ja odavno nisam video igraca kao oskar da nema povrede da igra u jakom timu da ima sce preduslove a da nije napredovao ni malo. Plej u timu koji se krije od lopte plej koji dodje manje u kontakt sa loptom nego kante. Njegova korist se vidi 2 3 puta u toku meca. Jebes igraca sa takvom produkcijom. Kako smo ispustili KDB a pojma nemam. Sa emanuelom je sve moguce.

misliš s Mourihom je sve moguće?

Mislim i sa njim naravno ali i ovaj se pita vec 100 god za nesto. Trebao je da vidi i da kaze ej razvija se napreduje treba ga zadrzati. Ne moze glavni trener bas sve da zna i da vodi tim i da prati igrace koji su na pozajmnici. Nekoliko balvana mi vec 3 4 god saljemo na pozajmnice a nista nisu pokazali i napredovali.

Pa ja, odigrao nekoliko meceva, imao asistenciju i Mourinho ga prodao, jer je "vidio" da ne valja igrac :D Kada kazem odigrao nekoliko meceva, odigrao skroz malo minuta, pa i ono sto je mogao vise pokazati, nije mogao.

Ipak tu Emenalo nista ne moze kada imas menadjera za idiota koji k'o mulac ima svojih 13-14 igraca, i ne da nikome drugome da pristupi timu.

• Autor
Činjenica je da su trenerima danas date prevelike ovlasti, iako se zna da su oni tu samo danas/sutra. Svaki trener dobija odriješene ruke da proda koga hoće i dovede koga hoće, sutra dobije otkaz dođe drugi trener i sve promijeni. To je loša stvar po meni, treba tu nešto i klub da se pita a ne samo trener.

Imamo boljeg golmana, odbranu, sredinu, i oni jedino sto imaju bolje jeste taj Aguero (a nas Diego je u istom tom kosu, ali eto bolji je jbg), i eto De Bruyne i Silva. Ono ostalo je sve smece ili samo solidni igraci.

A ekipa Celsija ima vrhunske igrace za dve postave, da. 

Ko kaze da ima Chelsea vrhunske igrace za 2 postave? Nisu svi ni u prvoj vrhunski igraci.

Pa kako smo onda bolji od Sitija ? 

Kazes bolji smo na sredini, a navodis dva igraca sredine terena koji su bolji od nasih. A i Fernandinjo igra jednako dobro kao Kante do sada.

Azar mozda jeste bolji od njihovih krila, kad je u formi. Ali on je sam, nema pravu podrsku s druge strane. Dok je kod Sitija to znatn bolje izbalansirano. 

Nasa jedina prednost su Kosta i Batsuji, odnosno dva spica u formi. Mnogo toga ce zavisiti od njihovog ucinka, i Konte mora da bude pametan i odrzava ih obojicu u igri sto je to duze moguce.

City ima duplo jacu ekipu od nase.
Fernandinjo, Silva, Sterling, De Brujne i Aguero je petorka koja ce svaku ekipu posteno namuciti pogotovo kada igraju u ovakvom sistemu koji predvodi Guardiola. Prosto ne vidim nacin da mi uzmemo titulu pored njih, barem ne ove sezone.

Pa bolji smo igracki protiv njihove prve postave. Imamo cak i par izmjena koje su bolji od njihovih igraca, tako da ne vidim tvoju poentu.

Sta je kod Citya izblansirano, jeste izbalansirano solidnim igracima, mi imamo Hazarda i solidnog Williana na drugoj strani. Meni je bolje onda nemati balans, nego imati balans solidnim igracima.

Prednost nam je sve nad njima.

@hamco, kante, fabregas, hazard, diego i mitchy je nasa petorka koja moze razmontirati svakoga.

Willian has the highest key passes per game in the league with 4.7, the next highest are Payet and De Bruyne with 3.5.

Only Man City have created more chances than Chelsea in the league so far.

City nema Ivanovića,nema Matića,nema Cahilla,tako da su daleko ispred nas,ono što Hazard i Costa urade u napadu to ova trojica useru u odbrani.Čisti primjer zadnja utakmica primimo 2 gola za 2 minute i mi smo konkurenti za titulu..Curtoisa sam izostavio jer i City ima Brava koji je realno karina.
  • 2 sedmice kasnije...

Jeste jos uvek rana faza sezone ali prema dosadasnjoj igri, i nas i drugih ekipa, mislim da ce biti jebeno tesko uci u top 4.

Osim buducih sampiona, jako ozbiljni su Liverpul i Totenhem, Arsenal smo videli danas ali kod njih se nikad nista ne zna, a i Junajted ce se boriti za visok plasman i pored propalog treenera. Plus tu se uvek ukljuce 1-2 slabije ekipe koje su nezgodne i zarse pri vrhu tabele.

Slazem se Goku ali pogubno bi bilo za klub jos jednu sezonu bez LS.. ne smije se to dozvoliti

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pa bolji smo igracki protiv njihove prve postave. Imamo cak i par izmjena koje su bolji od njihovih igraca, tako da ne vidim tvoju poentu.

Sta je kod Citya izblansirano, jeste izbalansirano solidnim igracima, mi imamo Hazarda i solidnog Williana na drugoj strani. Meni je bolje onda nemati balans, nego imati balans solidnim igracima.

Prednost nam je sve nad njima.

@hamco, kante, fabregas, hazard, diego i mitchy je nasa petorka koja moze razmontirati svakoga.

City ima najbolje stopere u ligi s loptom u nogama. Stones, Otamendi, Company su jaci na lopti od bilo kojeg stopera.

City ima Zabaletu i Kolarova koji su prema naprijed bogovi u odnosu na Ivanovica, Azpilicuetu, pa i tog Alonsa. Ali cak i sa Clichyjem i Sagnom, Guardiola zna kako  da ih iskoristi. No to je drugi padez.

Aguero se nema s kime porediti.

Sterling, Silva, De Bruyne, Fernandinho, Gundogan... ne bih da poredim.

Vas je neko slagao da Chelsea ima tim vrhunskih igraca. To nije tacno.

Otrijeznjenje ce doci kad se sastanu sa buducim prvakom - Cityjem.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.