Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2016/17

Istaknuti odgovori

• Odgovori 274
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 sedmice kasnije...
Mislim da smo nakon ove utakmice i konačno prvaci. Do kraja sezone imamo relativno lak raspored, najteža nam je utakmica gostovanje protiv Evertona. Tu je još i gostovanje protiv WBA, a i iduće kolo protiv Bournemoutha bi moglo bit neugodno. Ostalo sve lagane utakmice, a neće ni Tottenham baš sve dobit, tako da nema šanse da prokockamo 7 bodova prednosti.
  • 2 sedmice kasnije...
Imamo 6 utakmica protiv ekipa koje nisu u borbi za bilo šta osim možda Middlesbrougha koji će biti u igri za opstanak ako uđe u neku dobru seriju, znači ako na ništu drugo onda bi trebali dobiti ove utakmice na želju i motiv. Opravdanja nema, sada se treba pokazati pobjednički mentalitet..

Samo se nadam da se ostale ekipe neće početi sklanjati pred Tottenhamom svjesno ili nesvjesno.

Stvar je jednostavna,za naslov trebamo dobit Everton ili WBA u gostima.S jednom pobjedom smo prvaci, a doma imamo 4 skoro najslabija kluba u ligi.

I ako ih ne dobijemo teško je očekivat da će Tottenham imati sve pobjede sa ovako teškim rasporedom. A dovoljno je da dvaput odigraju neriješeno.

Nema šanse da Tottenham baš sve do kraja dobiju, a mi imamo do kraja lagan raspored, teoretski svakog možemo pobjedit. Bit će neugosno protiv Evertona, i WBA (iako oni nemaju za šta igrat) ostalo sve lagano. Tako da, kao što kaže Pašalić, jednu od te dvi dobit i to je to, iako čak i ako bi obe izgubili mislim da ćemo opet osvojit jer nema šanse da Tottenham sve dobije. A ako počemomo gubit protiv Sunderlanda i sl. ekipa, onda jbg treba čestitat Tottenhamu...

Samo se treba pazit FA Cupa, ako tu izgubimo mogao bi se dogodit psihološki pad, ali nadam se da će igrači ostat jaki bez obzira na ishod te utakmice...

Ovo polufinale kupa postaje ogromno za kompletnu sezonu sada, psiholoski strasno bitna utakmica. Treba nam da igraci izidju maksimalnk koncentrisani i spremni za borbu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Super-ra%C4%8Dunar.jpg

Super racunar predvidja pobjednika premiershipa, ova vijest je od prije nekih 10 dana, tacnije od 05. aprila. Sve vise mislim da bi mogli biti u pravu, Totenham igra dobro, cak mislim da ce neke ekipe gristi protiv nas samo da ne budemo prvaci. Sve je u nasim rukama.

A i ove iluzije da ce neko nas jebat i grist a tothamu skinut gace su jednako smijesne xd
  • 2 sedmice kasnije...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.