Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2016/17

Istaknuti odgovori

Pobjeda protiv Tottenhama je velika stvar iz više razloga, sačuvali smo prvo mjesto pred derbi protiv Citya i tako spriječili da nam se ponovi situacija da doživimo vezane neuspjehe u dva derbija. Takođe nastavili smo dobar niz i pokazali pobjednički mentalitet, utakmica protiv Citya ne odlučuje ništa i mislim da nismo pod pritiskom. Ipak, mišljenja sam da treba poginuti na Etihadu da bi ostali neporaženi samo da bi nastavili dobar niz i zbog rasporeda koji dolazi nakon toga. Nakon utakmice protiv Citya do kraja godine imamo WBA(H), Sunderland(A), C. Palace(A), Bournemouth(H), Stoke(H) znači uz maksimalnu koncentraciju i dobar pristup mozemo do mnogo bodova, samo jako nastaviti.
  • Odgovori 274
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Upraco tako.Ovo protiv citya nije nista presudno, ali nekako imam osjecaj da mi mozemo izac na kraj s njima.cak sam uoci ove dvije utakmice nekako vise paznje posvecivo tottenhamu za koji mislim da je jako jako dobra i izbalansirana ekipa.city igra promjenjivo, obrana im ispada smijesna na trenutke .u napadu su naravno odlicni iako ako ce i dalje forsirat sterlinga nece daleko.mislim da bi mi do boda trebali moc, ali naravno treba igrat na pobjedu pa sta bude

odilčno smo odradili ova dva derbija, sad imamo fin niz nešto "lakših" utakmica, mogli bi novu godinu dočekat na prvom mjestu, još da uleti koji kiks liverpoola, bila bi milina...

• Autor

8 pobjeda zaredom imamo... Rekord drži Arsenal iz 2002/03, 14 pobjeda zaredom. Naš raspored:

H West Brom
A Sunderland
A Palace
H Bournemouth
H Stoke
A Tottenham
A Leicester 
H Hull

Nakon Hulla idemo Liverpoolu... Šta mislite možemo li oboriti rekord, ovo sve do Tottenhama ne izgleda opasno.
Jebes ga ak sad prospemo protiv ovih kretena bodove. Kad vidim protiv koga igramo sljedecih 5 tekmi. Sve ispod 15bodova je malo.
A puno mi je da sastavimo 13 pobjeda zaredom.

Ako bi ipak uzeli vjerujem da bi finu prednost imali naspram drugog mjesta.
Sa WBA, Sunderlandom i Palaceom igramo u razmaku 7-8 dana, ova sa Sunderlandom je u srijedu. Ako to izdeveramo nekako i prodjemo ova gostovanja kod davljenika pobjednicki to bi bilo sjajno i onda ocekujem da na polet i misice raznesemo kod kuce Bournemouth i Stoke.

Samo treba ko i dosad ici jednu po jednu i nastaviti borbeno pa ce nagrada doci.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ne gubiti fokus, ostati čvrsto na zemlji, ostvarili smo veliku pobjedu, postavili odličan temelj za dalje. Sada ulazimo u taj niz "lakših" utakmica ali ni oni se neće sami pobjediti, samo jako i pametno, utakmice protiv davljenika su uvijek nezgodne, recimo WBA je 7. u najgorem slučaju nakon ovog kola i oni su nas znali namučiti. Uz ovakve partije stvarno veseli svaka sljedeća utakmica, uživanje je pratiti sve to. Mislim da se ne trebamo opterećivati rekordom koji glasi 14 pobjeda, samo ići utakmicu po utakmicu, jer realno i ovih 8 pobjeda u ligi kakva je Premiership je perverzija.

Treba vidjeti u kakvom smo stanju što se povreda tiče nakon utakmice protiv Citya, Matić nije igrao, Costa izašao jer je tražio izmjenu očigledno dobio udarac, Pedro takođe izašao zbog povrede..

Liverpool kiksao, Manchester United kiksao, Arsenal pobjedio ali imaju Wengera a wengerizam će kad tad proraditi kao i svake godine. A uz to pobjedili smo direktnog konkurenta za titulu na njihovom terenu. Sve u svemu...

200_s.gif

https://twitter.com/premierleague/status/807253480645738498

Trener meseca, igrač meseca i gol meseca. :o :o Da li se ovo ikada desilo?

https://twitter.com/halfjase/status/807274616708165634?ref_src=twsrc^tfw

Kad su gamad ovi iz FA ili ko već daje te nagrade,pod Di Matteom sjećam se da smo prvih 7 utakmica dobili sezone 2013/14,Mourinho je realno trebao dobiti kad smo osvojili bar 2-3 puta.

LoÅ¡e se sećaÅ¡, nismo dobili prvih sedam, a i baÅ¡ sam bacio pogled, u avgustu 2012/13 nije bila dodeljena ta nagrada, a od septembru smo kiksali prvi put. Možda je po rezultatima trebalo, ali nije, jedno od mogućih objaÅ¡njenja je to Å¡to se ta nagrada obično dodeljuje trenerima čija ekipa na kratko postane "overachiever".  U prilog tome ide činjenica da je Mike Phelan osvojio tu nagradu u avgustu za pobede protiv Leicestera i Swansea, a u meÄ‘uvremenu su od tada skupili samo joÅ¡ 5 bodova...

Chelsea could face points deduction as discipline punishment
According to Mirror, Premier League club Chelsea could be the first club since 1990 to be hit with points deduction following their players' bust-up against Manchester City.

​This is the fifth time Chelsea club and players have been charged in the last 19 months.
​Both Manchester City and Chelsea were charged last week for failing to control their players in mouthwatering clash at The Etihad, which ended with two Manchester City players being sent off, with even members of backroom staff being involved in the brawl.
Chelsea were already warned last season about their players' conduct after London derby against Tottenham, they were even fined £375,000 by the FA which told the club about possible points deduction in the future.
​The statement were made: “The Board is satisfied the greater fine on Chelsea fairly reflects its role in the incident and its lamentable recent record for failing properly to control its players. The time cannot be too far distant when a Commission concludes the only proper sanction is a points deduction.”
​Back in 1990, Arsenal were deducted two points in similar bust-up that happened against Manchester United, with the latter also being deducted one point.

Å ta mislite o ovome..
Sramota.Kako su se ponasali igraci Citya i Tottenhama u tim utakmicama, sramota je da uopce pricaju o tome. Skupina idiota.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pa City je sve započeo, dapače njihovi su se igrači puno gore ponašali...

Ali sigurno nema od toga ništa...
  • Autor

Nema ništa od ovoga, ali bi moglo biti ako ponovimo situaciju do kraja sezone... Što je malo glupo, npr. igramo zadnju tekmu protiv Cityja i borimo se za prvaka, oni krenu na naše, šta će naši već se branit? I opet nas mogu optužit da se nismo dobro ponašali i uzet nam bodove.

Čista glupost, i protiv Cityja a i Tottenhama oni započinju tuču a mi kusamo kajmak.

Costa, Luiz, Kante i Matic su po jedan zuti od suspenzije. Treba znati da kartoni vaze do 1. januara i da posle Nove godine ti kartoni se brisu. 

Dobro je 10 bodova smo udaljeni od 5.mjesta i 7 od 4. Na dobrom smo putu ostvsrenja zarctanog cilja top4...

Dobro je 10 bodova smo udaljeni od 5.mjesta i 7 od 4. Na dobrom smo putu ostvsrenja zarctanog cilja top4...

Mislim da su se ciljevi malo promijenili, opravdano

Treba se držat cilja top4 i nikako spominjat titulu, pa makar to bila i pila naopako :)

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.