Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2016/17

Istaknuti odgovori

Prošle sezone nas je to smeće od ekipe, kako diablo kaže, na čelu sa Pelegrinijem pobedila dva puta po 3-0, i onda on dođe ovde i mrtav ozbiljan tvrdi da smo jači od njih.

• Odgovori 274
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

City ima najbolje stopere u ligi s loptom u nogama. Stones, Otamendi, Company su jaci na lopti od bilo kojeg stopera.

City ima Zabaletu i Kolarova koji su prema naprijed bogovi u odnosu na Ivanovica, Azpilicuetu, pa i tog Alonsa. Ali cak i sa Clichyjem i Sagnom, Guardiola zna kako  da ih iskoristi. No to je drugi padez.

Aguero se nema s kime porediti.

Sterling, Silva, De Bruyne, Fernandinho, Gundogan... ne bih da poredim.

Vas je neko slagao da Chelsea ima tim vrhunskih igraca. To nije tacno.

Otrijeznjenje ce doci kad se sastanu sa buducim prvakom - Cityjem.

Evo još jednog sa Barca Balkan........Ajde nas malo prosvijetli sa točnim dodavanjima i pretrčanim kilometrima u protivničkoj polovici sa loptom u nogama i bez, a dobro bi bilo i o posjedu lopte drobiti

Prošle sezone nas je to smeće od ekipe, kako diablo kaže, na čelu sa Pelegrinijem pobedila dva puta po 3-0, i onda on dođe ovde i mrtav ozbiljan tvrdi da smo jači od njih.

Ko je rekao da je City smece od ekipe? Samo kazem da nece osvojiti ligu tako lagano, mozda je osvoje, ali nece ovo dugo trajati, vec su pali protiv Swanseaja, igrali prvo poluvrijeme prelose, drugo su se popravili, ali nije to to iz onih tekmi sa pocetka kada su mljeli.

Ma ljudi deru sve redom i nekima je opet tesko priznati da su najbolji. Bilo je pitanje uoci pocetka sezone: " Can Pep Guardiola adapt to Premier League ?"

Pitam ja sad vas i njih: Can Premier League adapt to Pep Guardiola ?!

• Autor

I kad osvoji tri titule zaredom sa +15 bodova u odnosu na najbližeg pratioca, opet će biti priča "imao sreće", "dobar raspored", "nisu mu se povreivali igrači", "šeik ima para pa mu kupuje", itd... I opet ovakvi kao Champion neće reći da je čovjek trenerčina.

Doduše, ako se desi ovo što sam rekao (3 sezone zaredom titula), Mourinho će se objesit, neće to moći podnijeti, tako da će onda i Champion morati priznati da je Pep No. 1.

Ko je rekao da je City smece od ekipe?

Imamo boljeg golmana, odbranu, sredinu, i oni jedino sto imaju bolje jeste taj Aguero (a nas Diego je u istom tom kosu, ali eto bolji je jbg), i eto De Bruyne i Silva. Ono ostalo je sve smece ili samo solidni igraci.

Sva sreća pa nam sada slijedi Hull. Baš onako protivnik po mjeri u ovom trenutku. Ne daj Bože da je neki bolji tim.

Evo još jednog sa Barca Balkan........Ajde nas malo prosvijetli sa točnim dodavanjima i pretrčanim kilometrima u protivničkoj polovici sa loptom u nogama i bez, a dobro bi bilo i o posjedu lopte drobiti

Mladiću, to što ti se Barcelona prva ukazuje je vrlo indikativno.

O dodavanjima, pretrčanim kilometrima, presingu i posjedu je suvišno trošiti riječi. Jednostavno - genijalnost.

Vi, kojima je rijaiti zvani nogomet mnogo bitan, trebali biste cijeniti i biti privilegovani što živite u vremenu budućeg najtrofejnijeg trenera ikada - Pepa.

Pa ko bi normalan i pomislio staviti raspalog Clichyja u vezni red i dobijati utakmice? Jednostavno revolucija na djelu.

Neki ljudi su glupi toliko da ne mogu razdvojiti dvije proste stvari.

1. Osobi x se licno ne svidja Gvardilo i njegov stil.

2. Osobi x je Gvardilo los trener.

Ali, kriv je Mourinho znate? lol samoprozvani strucnjaci

Ili nosi ime dvadeset trojke crvenog dela Merseysidea.

Znači prvo je pičkica i prevara, sad samo nije lep njegov stil, dobro je,  vidljiv napredak. Zanimljivo kako neke stvari idu ruku pod ruku, onima kojima se "ne sviÄ‘a njegov stil" su po pravilu isti oni kojima je Murinjov Å¡upak sladak i koji vole da ga citiraju, do te mere da ne znaju ni sopstvene uvrede da smisle.

Kad je prestao biti pickica? Jedino ako ti primitivac obicni to nisi rekao umjesto mene. 

Nisam ja primitivni balkanski samoprozvani ajnstajn da ucim poslu priznate svjetske strucnjake, kao ti i mnogi ovdje. Samo za mene postoji barem 5 trenera boljih za mene licno (a ti vidio sam za ovo vremena na forumu nikad neces znat sta znaci licno misljenje), u cije sam znanje i stil zaljubljen :D

I ona prica o sreci kao faktoru murinjovih uspjeha koja je kruzila ovdje, je smijesna u odnosu na gvardila :)

Kad vidiš da se neko vadi da nije primitivni balkanski nešto, znaš da je sve to na kvadrat, a ti ne da nemaš mišljenje, gori si od papagaja. Kad bi nekad pogledao iz neutralne perspektive uvideo bi to, al ne umeš naravno.

Ništa gore nego kad se ukrste manjak inteligencije, nedostatak kulture i arogancija.

hahahaha pa lave o cemu pricas ti, otkad sam dosao na forum jedini si lik koji ponizava tudje misljenje, pardon recu moje, jer se razlikuje od tvog. to je definicija manjka inteligencije :)

Čuj, ponižavam tvoje imaginarno mišljenje, ja sam tebe na ignore stavio odavno, ima više od godinu dana, ponekad se zeznem pa pročitam jer se ponadam da imaš nešto iole bitno kažeš, ali svaki put se prevarim. Stavljanje ironičnih smajlija neće promeniti budalaštine koje pišeš.

Eto, ja mogu lepo da prodiskutujem sa hamcom, Whisperom, čak i diablom ponekad, kerom, ctb-om, wiseyom i još neki iako navodno ismejavam svačije mišljenje, verovatno i njima manjka inteligencije. Ili su jednostavno dovoljno kulturni ljudi sa kojima se može i zezati i pokačiti u granicama normale?

Slobodno me i dalje ostavi na ignoru, ne znam sto si se uopste zeznuo. Da nisi obicna supcina od pocetka ne bih imao potrebu ni ja da budem takav, jednostavna stvar :D 

Ako cemo tako sto ja nikom drugom nisam reko da je primitivni supak lol 

Ostavi ignor i rijesena stvar, poz

Zato što gajim tračak nade uvek, makar gubio Čelsi 3-0, makar zaostajali 20 bodova na pola prvenstva, makar video da si ti ostavio poslednji post.

O da, rekao si itekako koliko puta. I kao što rekoh jednom, na forumu te nisam ni primetio sve dok me jednom iz čista mira nisi isprozivao, pre toga reč nisam razmenio sa tobom, al znam da ne pamtiš. Ljubi ga tetka tako bistrog.

Čuj, ponižavam
Eto, ja mogu lepo da prodiskutujem sa hamcom, Whisperom, čak i diablom ponekad, kerom, ctb-om, wiseyom i još neki iako navodno ismejavam svačije mišljenje, verovatno i njima manjka inteligencije. Ili su jednostavno dovoljno kulturni ljudi sa kojima se može i zezati i pokačiti u granicama normale?

I smenon druzw igi zaboravljas da se s menon moze prodiskutirat stae s ovim forumom
Btw da nie spam receno je da cemo sw rijesit jadnika iz obrane pa cemo mozda dobro okrunit ovu temu

I smenon druzw igi zaboravljas da se s menon moze prodiskutirat stae s ovim forumom
Btw da nie spam receno je da cemo sw rijesit jadnika iz obrane pa cemo mozda dobro okrunit ovu temu

A oprosti crve, nisi nešto aktivan pa san mislia da si jidan od onih forumaša koje san otira. :D

Da, preneli su neki mediji da ćemo se rešiti Kejhila i Ivanovića, svakako obojici ističe ugovor sledeće godine. Za Hull ne sme nijedan od njih da igra, a nadam se da ta utakmica neće biti samo izuzetak i da će se vratiti na staro... U svakom slučaju, naredne nedelje će nam reći sve o Conteu.

A oprosti crve, nisi nešto aktivan pa san mislia da si jidan od onih forumaša koje san otira. :D

Da, preneli su neki mediji da ćemo se rešiti Kejhila i Ivanovića, svakako obojici ističe ugovor sledeće godine. Za Hull ne sme nijedan od njih da igra, a nadam se da ta utakmica neće biti samo izuzetak i da će se vratiti na staro... U svakom slučaju, naredne nedelje će nam reći sve o Conteu.

Cahillu ugovor ističe 2019. godine. Valjda se jave kakve budale pa im ga utopimo za nekih 10-ak miliona i udarat se nogom u guzicu.

Cahillu ugovor ističe 2019. godine. Valjda se jave kakve budale pa im ga utopimo za nekih 10-ak miliona i udarat se nogom u guzicu.

O čoveče, gle stvarno... Proverio sam za Ivanovića samo, bio sam siguran da i njemu ističe sledeće godine. Ako ga ne odvedu neki Kinezi, najbolje što može da se uradi s njim jeste da ga pošalju u rezervni tim pa nek mu istekne ugovor, kao Maludu pre nekoliko godina.

• 4 sedmice kasnije...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.