Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

Skoro pa zvanično. Odličan posao! Fantastičan kapitalac u veznom redu, uklopiti će se k'o kec na desetku. Iskreno, već predviÄ‘am bum povodom ovog prelaska, pa možda i najbolje pojačanje u ovom roku. 

Kao Å¡to reče @reLo - novi Makelele stiže.  8->

Strasan posao, kapa dole.

Kante bi bio odlican i u 4-4-2, a ako budemo igrali 4-2-3-1 mislim da ce tandem Kante-Cesc derati guzove, jos da je kakvu pravu desetku ispred njih umjesto one ublehe Oscara, a Williana na krilo

Odličan transfer, usporediv sa dolaskom Essiena pod Mourinhom, dobili smo odličnog igrača za 10 godina. Iznenađen sam dolaskom, vjerujem da je Ranieri imao prste u ovom. Za njega bi dao i 50 milijuna ako treba, vrijedi svake funte za Razliku od Sissoka i sličnih.

I dalje nisam zadovoljan obranom i nemamo kvalitetnog napadača, Batshuayi će flopati.
  • Autor

Odličan transfer, usporediv sa dolaskom Essiena pod Mourinhom, dobili smo odličnog igrača za 10 godina. Iznenađen sam dolaskom, vjerujem da je Ranieri imao prste u ovom. Za njega bi dao i 50 milijuna ako treba, vrijedi svake funte za Razliku od Sissoka i sličnih.

I dalje nisam zadovoljan obranom i nemamo kvalitetnog napadača, Batshuayi će flopati.

Jel moguće da nisi popljuvo neku stvar koja ima veze s Chelseajem?

Okrecem turu u gradu za ovo.
Post u kojem ne drka na Mourinha i ne pljuje Chelsea.
Zanemarit cemo ovo za Michya.

:sal:  :D  :sal:

https://twitter.com/SkySportsNewsHQ/status/754313149625622529

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2016/07/kante-signs.html

Kante said: "I am so happy to have signed for one of the biggest clubs in Europe. It’s a dream come true for me." #CFC

https://twitter.com/LCFC/status/754315091340824576

"I am so happy to have signed for one of the biggest clubs in Europe. It's a dream come true for me," he told the club website.

"The opportunity to work with Antonio Conte, a brilliant coach, and some of the best players in the world was simply too good to turn down.

"My first season in English football was very special and now I hope to go on to achieve even more during my time as a Chelsea player. I am looking forward to meeting up with my new team-mates and helping the club achieve a lot of success."

ZVANIIICNOOOOO

Rijetko kad hvalim igrače, ali Kante je novi Essien i Makelele. Možemo biti sretni da smo ga doveli i veliko hvala Ranieriju.

Sada možemo Matića i Mikela prodati za vreću cementra

tooo bozeeeee :D 

nevjerovatno kako osjecam ogromnu sigurnost u nasem veznom redu kad god pomislim na ovaj transfer

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.