Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michy Batshuayi (2016-2022, 48 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 8 mjeseci kasnije...
  • Odgovori 588
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vratila se legenda, kolko vidim otišo je i na turneju. Niko to da javi, sramite se.

• Kome treba pravi spic kada imas Michya

• Džaba se trudiš, stari forumaši poznaju više tih igrača ipak smo imali topic na forumu za Milana Lalkoviča, naravno vjerovatno je Cae otvorio temu a Žiger ima temu od momenta kad je došao u klub sa 16

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Ja se nikako ne mogu sjetiti šta je bilo sa ovim momkom kada je došao kod nas ? Da li je on bio pojačanje one sezone kada je došao i Conte ? Sjećam se da je zabio i odlučujući gol za titulu protiv Watforda čini mi se. Također se sjećam da ga je Conte bukvalno maltretirao, uvodio u igru zadnjih 15 sekundi. Također se sjećam da je sledeće sezone kad je otišao Costa bio starter u početku dok nije došla ona prevara od Morate te se Michy preselio na klupu, poslije toga u odsustvu Morate igralo se bez napadača sa lažnom devetkom, od toga još imam neke blage traume... Kako god moja neka slika je da nikada nije dobio dovoljno minuta i vremena

Nije to ni prvi ni poslednji igrač koji je doživeo takav tretman, mogo je da traži transfer a ne da se vuče po pozajmicama, nemam pojma, valjda zato što smatram da uvek treba čovek da odlučuje sam o svojoj sudbini, jbg nekad ti se ne poklopi, a njemu očigledno ta sezona pod Konteom nije legla

Pazi ti kad je on uspeo da napravi put od Dotrmunda do Bešiktaša, znači od Nemačke, preko Španije i CP

Treba napraviti ceo tim (adi vidi pozabavi se  time, na svim pozicijama imamo nekog) tih naših promašaja, verujem da bi mogo jedan pristojan tim da se sastavi:fantom:

14 hours ago, Adi said:

To je klupa, pa onda Isiah Brown, Bulka, Chalobah stariji, Kenedy, Pantić, Hector, Nathan..

Džaba se trudiš, stari forumaši poznaju više tih igrača ipak smo imali topic na forumu za Milana Lalkoviča, naravno vjerovatno je Cae otvorio temu a Žiger ima temu od momenta kad je došao u klub sa 16 godina :D

• 2 sedmice kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Michy Batshuayi (Crystal Palace)
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.