16. mart 2016.10 god. comment_253992 Eto, sada mogu po Conteu pljuskati. 1. U Italiji je imao debelu podršku Juventusa koji ima svoje pipke svuda, u sudačkoj komisiji, savezu, a i kao klub su dobro organizirani, treba im se priznati. Jednako tako su i Lippija ugurali u repku, ali s razlikom da je Lippi bio stvarno kvalitetan trener, a Conte nije. Osvajanje lige bez ikakve konkurencije sa defanzivnom igrom i bez zapaženijih rezultata u Europi i nije neka preporuka. Roberto Mancini je bolji trener dakako, osvojio ligu u jačoj konkurenciji, osvojio i Premiership. Allegri doveo Juve u finale LP, digao kup i prvenstvo, a kudikamo lošiji trener, samo dokaz da je Conte imao mali utjecaj na rezulate kluba, uprava je odradila bogovski posao sa transferima, Pogba besplatan, Vidal 11 miljuna eura iz Leverkusena, Teveza za siću itd itd. 2. Conte je osumnjičen za namještanje utakmica i još se nije očistio optužbi. Nemojte mi ga pravdati ničim. Odslužio je suspenziju od skoro godinu dana i čeka suđenje. The agreement, according to Goal.com, also means that Conte will, if found guilty, serve a sentence reduced by one third. Conte was banned, in 2012, by the Italian FA for ten months which was later reduced to four months after the 46 year old appealed the verdict. The trial is expected to take place between April 21 and May 10 2016. Conte is widely expected to take over at Chelsea after the summer European Championships as he has negotiated a three-year-deal worth £6.5m a year, according to reports. Znači, ne samo da propadamo kao klub, nego i dajemo utočište kriminalcima, odličan potez uprave. ​ 3. Čvrsto vjerujem da nema pojma o igračima van Serie A i da nijedno kvalitetno pojačanje nećemo vidjeti na ljeto u Londonu. Barem ne nijedno pojačanje svjetske klase, jer takvih osim Vidala i Pogbe iz Serie A nema, a njih dovesti ne možemo. Skupljat ćemo Juventusove brabonjke tipa Bonucci i Marchisio 4. Neće osvojiti Premiership i letjet će nakon prve sezone, u skladu sa politikom Abramoviča kod trenera, a hvala Bogu promijenili smo ih i previše. Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_253998 I posle kritikujete Diabla kad iznapusava nekog... Za ovakve drugog leka nema. Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254000 Eto, sada mogu po Conteu pljuskati. 1. U Italiji je imao debelu podršku Juventusa koji ima svoje pipke svuda, u sudačkoj komisiji, savezu, a i kao klub su dobro organizirani, treba im se priznati. Jednako tako su i Lippija ugurali u repku, ali s razlikom da je Lippi bio stvarno kvalitetan trener, a Conte nije. Osvajanje lige bez ikakve konkurencije sa defanzivnom igrom i bez zapaženijih rezultata u Europi i nije neka preporuka. Roberto Mancini je bolji trener dakako, osvojio ligu u jačoj konkurenciji, osvojio i Premiership. Allegri doveo Juve u finale LP, digao kup i prvenstvo, a kudikamo lošiji trener, samo dokaz da je Conte imao mali utjecaj na rezulate kluba, uprava je odradila bogovski posao sa transferima, Pogba besplatan, Vidal 11 miljuna eura iz Leverkusena, Teveza za siću itd itd. 2. Conte je osumnjičen za namještanje utakmica i još se nije očistio optužbi. Nemojte mi ga pravdati ničim. Odslužio je suspenziju od skoro godinu dana i čeka suđenje. The agreement, according to Goal.com, also means that Conte will, if found guilty, serve a sentence reduced by one third. Conte was banned, in 2012, by the Italian FA for ten months which was later reduced to four months after the 46 year old appealed the verdict. The trial is expected to take place between April 21 and May 10 2016. Conte is widely expected to take over at Chelsea after the summer European Championships as he has negotiated a three-year-deal worth £6.5m a year, according to reports. Znači, ne samo da propadamo kao klub, nego i dajemo utočište kriminalcima, odličan potez uprave. ​ 3. Čvrsto vjerujem da nema pojma o igračima van Serie A i da nijedno kvalitetno pojačanje nećemo vidjeti na ljeto u Londonu. Barem ne nijedno pojačanje svjetske klase, jer takvih osim Vidala i Pogbe iz Serie A nema, a njih dovesti ne možemo. Skupljat ćemo Juventusove brabonjke tipa Bonucci i Marchisio 4. Neće osvojiti Premiership i letjet će nakon prve sezone, u skladu sa politikom Abramoviča kod trenera, a hvala Bogu promijenili smo ih i previše. Ajde popij esencije i olaksaj nam muke svima eto. Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254002 hahahah Mancini bolji od Contea pa prosto ne znam je li čovjek ozbiljan ili nas zajebava mjesecima Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254005 hahahah Mancini bolji od Contea pa prosto ne znam je li čovjek ozbiljan ili nas zajebava mjesecima Naravno da je bolji. I kao igrač i kao trener. Pogledaj što je sve osvojio :D. Ako ti ne pratiš Serie A, ima ljudi koji prate. Ajde popij esencije i olaksaj nam muke svima eto. I to je tvoj argument kontra mojeg. Moćno. Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254007 Ne vrijedi odgovarati glupostima. Covjek ili trolla ili je samo glup, nema treceg. Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254013 Eto, sada mogu po Conteu pljuskati. 1. U Italiji je imao debelu podršku Juventusa koji ima svoje pipke svuda, u sudačkoj komisiji, savezu, a i kao klub su dobro organizirani, treba im se priznati. Jednako tako su i Lippija ugurali u repku, ali s razlikom da je Lippi bio stvarno kvalitetan trener, a Conte nije. Osvajanje lige bez ikakve konkurencije sa defanzivnom igrom i bez zapaženijih rezultata u Europi i nije neka preporuka. Roberto Mancini je bolji trener dakako, osvojio ligu u jačoj konkurenciji, osvojio i Premiership. Allegri doveo Juve u finale LP, digao kup i prvenstvo, a kudikamo lošiji trener, samo dokaz da je Conte imao mali utjecaj na rezulate kluba, uprava je odradila bogovski posao sa transferima, Pogba besplatan, Vidal 11 miljuna eura iz Leverkusena, Teveza za siću itd itd. 2. Conte je osumnjičen za namještanje utakmica i još se nije očistio optužbi. Nemojte mi ga pravdati ničim. Odslužio je suspenziju od skoro godinu dana i čeka suđenje. Znači, ne samo da propadamo kao klub, nego i dajemo utočište kriminalcima, odličan potez uprave. ​ 3. Čvrsto vjerujem da nema pojma o igračima van Serie A i da nijedno kvalitetno pojačanje nećemo vidjeti na ljeto u Londonu. Barem ne nijedno pojačanje svjetske klase, jer takvih osim Vidala i Pogbe iz Serie A nema, a njih dovesti ne možemo. Skupljat ćemo Juventusove brabonjke tipa Bonucci i Marchisio 4. Neće osvojiti Premiership i letjet će nakon prve sezone, u skladu sa politikom Abramoviča kod trenera, a hvala Bogu promijenili smo ih i previše. 1. teorija zavere, necu ni da komentarisem 2. kljucna rec je "osumnjicen". na balkanu je obicaj da "osumnjicen" izjednacimo sa "kriv" ali to su dva potpuno razlicita pojma. 3. na osnovu cega? voleo bih da procitam objasnjenje ali sto objektivnije ako moze 4. ne ocekuje se to od njega. ne kazem da nije takva politika.. samo neka mu daju apsolutnu vlast, pogotovo nad igracima Uređeno 16. mart 2016.10 god., autor izmjene: UziceCFC Prijavi
16. mart 2016.10 god. comment_254016 ja i dalje ne vjerujem da kae ne stoji iza champions nicka ili je to dvanaesti Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254026 ja i dalje ne vjerujem da kae ne stoji iza champions nicka ili je to dvanaesti Staviš ga na ignor i poštediš sebe muka. Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254044 Conte će sigurno dobiti par igrača ovog ljeta jer mislim da uprava ne želi još jednu neuspješnu sezonu.Jasno je da sa ovom trenutnom postavom Chelsea ne može postići uspjeh. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254125 Ako planiraš Manolasa da nam uvališ, nemoj ni da dolaziš. Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254138 Šta ima skauti, nisam vas prepozno. Manolas jedini onoliko koliko može sam, drži odbranu Rome, inače bi bili ubjedljivo najgori u ligi. Nije neko ime i odmah se pljuje, al zato je Laporte, Terry, Maldini i Nesta u jednom. Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254139 Nije neko ime i odmah se pljuje, al zato je Laporte, Terry, Maldini i Nesta u jednom. Au bre... Ne znam, bez reči sam. Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254161 Nisu ozbiljnije diskusije za ovaj forum. :D Još kad to napiše brat Igi sa Messijem na avataru. Joj, joj, joj... Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254170 Ma nije njuso dostojan ući u diskusiju sa velikim imenom ovog foruma. Bože kladnjam ti se, dodji nam u Šeher na okupljanje da ti stope ljubim. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254173 Ma nije njuso dostojan ući u diskusiju sa velikim imenom ovog foruma. Bože kladnjam ti se, dodji nam u Šeher na okupljanje da ti stope ljubim. Sa svojim poslednjimpostom - nije dostojan. Uzeti neke od najboljih odbrambenih igraaca u istoriji fudbala, i stavio u isti kos sa stoperom osrednjeg kvaliteta. Cak je on bolji od svih njih zajedno. Posle toga Relo slobodno moze da ugasi i forum. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254174 Sa svojim poslednjimpostom - nije dostojan. Uzeti neke od najboljih odbrambenih igraaca u istoriji fudbala, i stavio u isti kos sa stoperom osrednjeg kvaliteta. Cak je on bolji od svih njih zajedno. Posle toga Relo slobodno moze da ugasi i forum. Neka gasi pada kvalitet ono za šta se ti godinam boriš. Borio si se i kad te nije bilo dvije godine. A mi obični smrtnici i tad pisali, vidiš ti ima i toga. Neka gasi forum onda, nema smilsa da mi govrimo svoje glupo mišljenje.Treba napraviti test koji ti sastavljaš da li smo dovoljno pametni za forum. Ko ne prodje banovati na 5 godina dok se ne opameti. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254176 Neka gasi pada kvalitet ono za šta se ti godinam boriš. Borio si se i kad te nije bilo dvije godine. A mi obični smrtnici i tad pisali, vidiš ti ima i toga. Neka gasi forum onda, nema smilsa da mi govrimo svoje glupo mišljenje. Treba napraviti test koji ti sastavljaš da li smo dovoljno pametni za forum. Ko ne prodje banovati na 5 godina dok se ne opameti. Dakle ti ni ne obracas paznju sta je napisano, samo ako imas priliku da me prozoves na osnovu moje bahatosti. Ako je ne priznavanje takve gluposti kao validnog argumenta bahatost, ponosan sam sto sam takav. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254178 Budi i dalje a ja te sigruno prozivam jer imam nešto protiv tebe. Ako tako misliš nemam ti šta reći, meni samo smeta tvoj stav i ponašanje a uostalom sam si priznao više puta da si bahat. Sve to možeš reći puno umjernenije, popij pivu zapali dzoint. Malo relaksiraj nerve i tek onda uzmi tastaturu, Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254179 Budi i dalje a ja te sigruno prozivam jer imam nešto protiv tebe. Ako tako misliš nemam ti šta reći, meni samo smeta tvoj stav i ponašanje a uostalom sam si priznao više puta da si bahat. Sve to možeš reći puno umjernenije, popij pivu zapali dzoint. Malo relaksiraj nerve i tek onda uzmi tastaturu, Mene ovo relaksira :D I da, ja jesam bahat :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.