Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: PSG 2 - 1 Chelsea (16.02. uto) [L]

8 članova je glasalo

1. 1. Kakav rezultat ocekujete ?

• Pobedu PSGa
      0%
      0
    • Remi
      33%
      1
    • Pobedu Chelseaja
      66%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 115
  • Pregledi 7,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

To ti je fudbal bajo i emocije :D Bekovi fenomenalni zasad, Pedro odlican, Eden se dize. Kiksara Cahill srecom nije nas kostao ono kad je pustio Zlatana. Costa je morao glavom zabiti gol, morao je. Mikel nam je najslabija karika ali izvadio se ovim golom. Samo izgurati sad drugo poluvrijeme, mozemo im staviti jos koji bez problema. Come on Chelsea

Rahman, azpi super za sada samo a ne useru, hazard konačno nešto fino

U napadu kao i obično ne znamo kako, šta s loptom, da li naprijed ili vratiti golmanu. Već godinama isto.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ne jedite govna, igramo odlicno protiv ovakve ekipe. Al jbg mjesto da im zabijemo gol iz jedne od onih sansi oni nama daju iz picke jebene za 2:1. Nista jos nije gotovo.

Koliko smo jeftino primili oba gola, tako cemo jeftino i ispasti, drugi gol smijurija, Ivanovic glumi Maldinia. Moglo se puno vise pokazati.

PSG je za klasu bolja ekipa. I naravno da će zabiti i u uzvratu, imali su jedan lošiji dan, a opet stvorili bar 6-7 mrtvih prilika, mogu bilo koga dobiti. Moura svemirski brod za Hazarda, Fabregas nevidljiv, obrana propusna. Sreća da nije Pastore igrao od prve, slomili bi nas do kraja. Nisam zadovoljan i neću slaviti ovaj poraz kao neki........Za dvije godine ako bog da igramo opet LP, nema šanse da prođemo PSG

Courotisu i Ivanoviću spomenike podići.. Cahillu takođe, iako je prvo poluvreme slabije bilo malo, imao je neke panične reakcije.

Vezni red nam je pojeden lagano, Fabregas je donekle dobru partiju pružio, ostali totalno nedostojni da se bore sa PSGovim igračima, Hazard lik veze nema i nek goni u kurac po što većoj ceni.

Costa lik izgara na terenu i svaka čast na tome. Willian najaktivniji igrač ali ne i najbolji

Što se tiče rezultata, cenim da smo mogli ići po taj drugi gol. Dva gola u gostima su jebena stvar.

Steta velika za ovo, moglo je lagano otici na nasu stranu. Ima dosta pozitivnih stvari od veceras, pogotovo bih pohvalio bekove i kompletnu zadnju liniju. Kurto odlican sve do drugog gola, ono se ne smije primiti iz mrtvog ugla skoro.

Izgledali smo borbeno i stvarno dobro. Popljuvo bih samo mrtvaca Oscara koji je uso zadnjih 15 minuta i nije mogao potrcati posteno, jebo li ga Tito njegov. Velika steta za poraz jos jednom, nismo zasluzili. Al dobro, idemo u revans jebati im mamu na Stamfordu. Ipak, ovaj Pariz je strasno mocna ekipa i to se vidi. Ove godine su daleko najjaci u odnosu na sve nase dosadasnje utakmice. Jaci su i nego prosle godine kad su nas izbacili a mi osvojili 2 trofeja dok smo sad 12. Tako da nemojte biti govna, ima nade i treba podrzati momke u uzvratu jer imamo sanse.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Djego Kosta moze da igra u ekipi kao Mandzukic sto je igrao u Hajnkesovom Bajernu znaci ekipa koja konstant napada on stoji u sesnestercu i njemu pakuju golove,iskreno se nadam da ce Pato igrati u revansu Celziju treba napadac koji ima neverovatnu kontrolu lopte na malom prostoru koji sam moze da iskida protivnickog igraca 1na1 to Kosta ne moze da ponudi Celziju nema taj kvalitet,Azar ce ostati veciti talenat to je decko koji ima slab menatalitet vidimo celu sezonu.

One koji su pre meča prizivali katastrofu i 4:0 za PSG a sada kao nešto bodre ekipu treba da bude sramota. Jebem ti takvo navijaštvo.
Samo da ne vrati Baneta desno a Davea desno u uzvratu. Rahman na najvecem zadatku danas i odgovorio je dobro. Plus je namjestio mrtvu sansu Costi prema naprijed. Ako pretumba odbranu to nam je recept za neuspjeh. Samo vratiti Nemanju u sastav mjesto Mikela, mada i to je pitanje s obzirom da Guus vjeruje Nigerijcu. Napad ostaviti isto i sve je moguce onda na nasem Bridgeu.

Djego Kosta moze da igra u ekipi kao Mandzukic sto je igrao u Hajnkesovom Bajernu znaci ekipa koja konstant napada on stoji u sesnestercu i njemu pakuju golove,iskreno se nadam da ce Pato igrati u revansu Celziju treba napadac koji ima neverovatnu kontrolu lopte na malom prostoru koji sam moze da iskida protivnickog igraca 1na1 to Kosta ne moze da ponudi Celziju nema taj kvalitet,Azar ce ostati veciti talenat to je decko koji ima slab menatalitet vidimo celu sezonu.

Kakve ti mentalne probleme imas?
Jebemti Pata nije igrao pravi nogomet 3 godine Costa je doktor za njega.

Odlična ekipa je PSG, ovim rezultatom trebamo biti zadovoljni. I to ne samo rezultatom, bilo je nekih pozitivnih stvari i u samoj igri. Žao mi je što nismo još neku priliku iskoristili, bilo bi lakše u uzvratu. No i ovako mislim da možemo proći, pogotovo ako ćemo u uzvratu imati raspoloženog Costu i Hazarda, i možda Matića u ekipi umjesto Mikela.

U svakom slučaju vjerujem da se može.

Oskar,Vilijan,Azar to je trio bez muda od kada su dosli u Celzi u 90% velikih utakmica,protiv TOP ekipa ti igraci se nisu videli,niko od njih ne preuzima odgovornost dok su oni u Celziju nece Celzi dalje od 1/8 finala treba biti realno iskren i brutalan to su fudbaleri sa slabim menatalitetom ne mogu da se nose pod pritiskom.

pogotovo ako ćemo u uzvratu imati raspoloženog Costu i Hazarda, i možda Matića u ekipi umjesto Mikela.

U svakom slučaju vjerujem da se može.

Hazarda otpiši, neće taj biti raspoložen dok ne potpiše za PSG ili Real.

7tNYKXn.jpg

Postavka trenera(1-5): 4
Najbolji: Ivanović
Najlošiji: Hazard

Tako sam glasao na anketi. Dvoumio sam se između Baneta i Courte, ali ipak primio je 2 gola tako da. Al oke

Ajde, kakav smo tim ove sezone i to bez dva standardna stopera smo igrali, plus ni Matic nije igrao, sasvim pristojnu igru su pruzili, jedino sto je nestalo snage.

Rahman odigrao prilicno dobro, Aspi trcao gore, dole 100 puta, Bane posle 100 godina na stoperu, ne mogu reci odlicna, ali vrlo dobra partija, bolja nego sve ijedna na beku, Mikel dao gol.

Sto se tice napada odigrali smo solidno, imali mrtvu sansu Diega kada je onaj idiot odbranio, zatim i promasio je onu 1 na 1.

Pokusavali smo, nismo celo vreme bili nabijeni u 16m.

Ajmo malo optimizma, PSG je trenutno za glavu bolja ekipa, em igraju rastereceno prvenatvo, vec su ga osvojili, a mi se koprcamo u drugom delu tabele. Koliko sam mislio da ce nas razmontirati, uopste nismo tolilo bili losi.

Hazard nek se zapita jel hoce da igra ili nek se pakuje u Real, PSG, Kinu, nezadovoljan igrac je rak kluba, pogotovo ako se vodi kao jedan od najboljih. Ni kurca ove sezone nije pokazao, ali nista.

Zameram Gusu sto je izvrsio samo jednu izmenu, bilo je mesta za Loftusa bar, da se osvezi vezni, a bolje da je usao umesto Oscara.

Sve u svemu nemamo los rezultat, revans je kod nas kuci, imamo gol u gostima, sve je otvoreno.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.