Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: PSG 2 - 1 Chelsea (16.02. uto) [L]

8 članova je glasalo

1. 1. Kakav rezultat ocekujete ?

• Pobedu PSGa
      0%
      0
    • Remi
      33%
      1
    • Pobedu Chelseaja
      66%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Odlicna tekma u odnosu na ono sto smo navikli protiv jakih ekipa u poslednjih nekoliko godina. Svakako je Hidink doneo napredak. PSZ je nikakva ekipa ali opet dovoljno jaka da nas izbaci. Nikad gori nismo bili i oni nas opet nisu nesto razbili a oni na papiru jaci nego ikad. Nama pola igraca ne igra ni blizu onoga sto najbolje mogu tako da realno i nismo mogli vise. Od 3 glavna igraca nama samo Kosta igra dobro dok Matic i Azar ne postoje. I dalje je ovo dobar rezultat ali mislim da nema sanse da ne primimo gol kod kuce tako da tesko da cemo proci. PSZ ce bilo koja jaka ekipa da rastavi potpuno.

• Odgovori 115
  • Pregledi 7,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ÄŒudno je reći nakon poraza, ali ja sam zadovoljan. PSG jest imao loptu, ali nisu bili baÅ¡ opasni, sve je to nekako jalovo izgledalo, odbrana je bila na vrhuncu, prvi gol peh, drugi hmm...  Borili smo se maximalno, imali smo Å¡ansi, nismo klasični bunker igrali, već smo i htjeli akcije radit, bilo je lijepe igre, ma zadovoljan sam.  

Na Stamfordu, uz povratak Matića i nadam se samo Terrya umjesto Cahilla,a da bekovi isti ostanu, vjerujem u prolaz, oni jesu igrački jači, mnogo jači, ali večerašnjom igrom to nisu pokazali (ne zato što su imali loš dan, već što im mi nismo dopustili). Sjećam se prošle dvije utakmice na Parku prinčeva, ubijali su nas, mi nismo 90 minuta mogli ništa napravit, ovo večeras je nešto drugp bilo.

Idemo po prolaz u Martu, silno vjerujem u to.

A realno šta ste očekivali? Rezultat dobar sa obzirom na to kakva su nam vremena i mislim da imamo šanse. Sent from my m2 note using Tapatalk
Kod nas najgora vremena u zadnjih 10 godina i povredjeni igraci neki fizicki, neki mentalno..

Zadovoljni smo sa 2:1 i sa igrom, naravno da jesmo, posto smo u debelom kanalu. Ne sudite po Chelsea iz 2009 ili 2004/05.. vec po ovom danasnjem, koji je pun skarta i poluigraca koji su se natalozili zadnjih 2,3 godine.

Kod nas najgora vremena u zadnjih 10 godina i povredjeni igraci neki fizicki, neki mentalno..

Zadovoljni smo sa 2:1 i sa igrom, naravno da jesmo, posto smo u debelom kanalu. Ne sudite po Chelsea iz 2009 ili 2004/05.. vec po ovom danasnjem, koji je pun skarta i poluigraca koji su se natalozili zadnjih 2,3 godine.

Pusti moj grena, neki ljudi ce samo srati i srati bez obzira sta bilo.
Mogu reci da nismo zasluzili poraz. Igrali smo koliko toliko dobro
Kakve su price bile o razvaljivanju celzia ovo je sasvim dobro.

Imamo se cemu nadat u uzvratu

Prvi poraz mikela i to u utakmici gdje je strijelac bio

Djego Kosta moze da igra u ekipi kao Mandzukic sto je igrao u Hajnkesovom Bajernu znaci ekipa koja konstant napada on stoji u sesnestercu i njemu pakuju golove,iskreno se nadam da ce Pato igrati u revansu Celziju treba napadac koji ima neverovatnu kontrolu lopte na malom prostoru koji sam moze da iskida protivnickog igraca 1na1 to Kosta ne moze da ponudi Celziju nema taj kvalitet,Azar ce ostati veciti talenat to je decko koji ima slab menatalitet vidimo celu sezonu.

Kako mi ti ideš više na živce s tim Patom,ebo te kralj pa nije Maradona,nego jebeni Pato,šta je diego mogao kod prilike glavom majke ti? šutao je u dalju stranu golmana i ovaj je nekim čudom ni on sam ne zna kako odbranio,jebo te Pato biće isti kao i Torres i Falcao,ideš na kurac svima s tim patom...

Djego Kosta moze da igra u ekipi kao Mandzukic sto je igrao u Hajnkesovom Bajernu znaci ekipa koja konstant napada on stoji u sesnestercu i njemu pakuju golove,iskreno se nadam da ce Pato igrati u revansu Celziju treba napadac koji ima neverovatnu kontrolu lopte na malom prostoru koji sam moze da iskida protivnickog igraca 1na1 to Kosta ne moze da ponudi Celziju nema taj kvalitet,Azar ce ostati veciti talenat to je decko koji ima slab menatalitet vidimo celu sezonu.

Kako mi ti ideš više na živce s tim Patom,ebo te kralj pa nije Maradona,nego jebeni Pato,šta je diego mogao kod prilike glavom majke ti? šutao je u dalju stranu golmana i ovaj je nekim čudom ni on sam ne zna kako odbranio,jebo te Pato biće isti kao i Torres i Falcao,ideš na kurac svima s tim patom...

Iskreno ne vidim kako ovo možemo proći, je da rezultat nije loš ali mislim kako ne možemo sačuvati mrežu 90 minuta protiv njih

One koji su pre meča prizivali katastrofu i 4:0 za PSG a sada kao nešto bodre ekipu treba da bude sramota. Jebem ti takvo navijaštvo.

Ako misliš na mene, valjda si provalio da otkako sam na forumu u skoro svakoj većoj utakmici najavljujem katastrofu i do sada nije bilo katastrofe.

Možemo da ih prođemo u revanšu, pokazali smo da možemo da im ugrozimo gol, a moraćemo da ih napadnemo. Da je ostalo 1-1, bojim se da bismo gledali Mikel-Matić vezu u revanšu, ovako su manje šanse za to. U odbrani samo Teri da uskoči umesto Kejhila/Baneta i to je to. Ako se Azaru digne do tad da igra, ekstra.

Mozemo proci ali nam trebaju nasi najbolji igraci u najboljem izdanju. Tu podrazumijevam ove sto veceras nisu bili na tom nivou, Edena i Costu plus Matic.

A GDJE JE EDEN???? U PICKU MATERINU

Dobra partija, nismo zasluzili bas poraz ali jebiga... Igrali smo agresivno i visoko na loptu(barem do drugog poluvremena) i to je bio kljuc. 

Pohvalio bih Cesca za zalaganje, jes da nije mogao naprijed al bice u londonu

pa dobro je to bilo, s obzirom u kakvom smo stanju ove sezone i na snagu psg-a sasvim solidna partija i što je najvažnije još uvijek itekako aktualan rezultat. Nama je u uzvartu dosta 1-0 a to nije nemoguće i veća su se čuda događala, još ako nam se potrefi da Hazard napokon odigra nešto ili Costa bude ima svoj dan...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.