Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: PSG 2 - 1 Chelsea (16.02. uto) [L]

8 članova je glasalo

1. 1. Kakav rezultat ocekujete ?

• Pobedu PSGa
      0%
      0
    • Remi
      33%
      1
    • Pobedu Chelseaja
      66%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Dakle, sta god trener i igraci pokusali veceras, besmiisleno je, ishod je unapred poznat.

Dajte onda da pozovemo nekoga na stadionu i zapretimo bombom, da bar odlozimo kataklizmu i spasimo ekipu bruke... 

Sva sreca pa u fudbalu vaze neka druga pravila.

Ocekujem da ce Blan veceras pokusati ono sto je Karlo radio, da ce staiti Di Mariju u sredinu, iza jednog od krilnih napadaca.

Di Marije se treba cuvati vise nego Ibrahimovica. 

Sve mi mirise na zrtvovanje Azara, barem u prvih 60 minuta.

• Odgovori 115
  • Pregledi 7,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Cudno, ali veceras sam nesto veci optimista nego prosle godine. Mozda zato sto svi ocekujemo da ce nas lahko proci i da nemamo sta izgubiti ?!

Ne bih pored Arena gledao ove nase Å uke Spaha i Kristice ... prije cu stream potraziti.

Suko je dobar kakvi su ovi sa RTRS-a, poput Zorana Prnjatovica, prica o Bosingwi i Maloudi ljudi davno otisli iz kluba.

Sudi nam Carlos Velasco Carbalo, sudio nam je do sada 5 puta i pobijedili smo 3 puta kada nam je on sudio.

19s70ref-483327.jpg

Ono sto je dobra stvar da od nasih nikome ne prijeti opasnost zbog zutih kartona osim Matica koji je vec suspendovan, dok kod PSG opasnost od kartona prijeti Aurieru i Veratiu ako bude igrao.

Uređeno , autor izmjene: Zemo

Nema sta veceras da trazimo u Parizu,PSG ce nas rutinski dobiti jednostavno sa veznim redom koji je sport Mikel-Fabregas osudjeni smo na poraz ovaj Hidink nema muda da pocne za RLC...

Nema sta veceras da trazimo u Parizu,PSG ce nas rutinski dobiti jednostavno sa veznim redom koji je sport Mikel-Fabregas osudjeni smo na poraz ovaj Hidink nema muda da pocne za RLC...

Našli smo dobrovoljca da dojavi za onu bombu...
Najdraze mi je ovako kad nas otpisu prerano, neki cak prognoziraju i debakl.
Pa jebo ga ja nije bas da PSG igra protiv Eviana.

Poslano sa mog GT-I9195 koristeći Tapatalk

30 maraka natovareno na čistu dvicu, kvota 5, da ga jebeš bit će dobar rezultat čim nas cijeli svijet otpisao ko da smo jebena FK Boljava, ajmooooooooooooo Gušee povedi nas

ps. Ante nemoj se ljutit što sam iskoristio tvoj klub za usporedbu :P

Samo je jedan nacin da se Psg nadigra, a mi nazalost nemamo igrace koji su spremni tako odigrati utakmicu. Nit ce Guus to postavit tako, gledacemo mi zonu standardno. A oni sve lopte samo prebacuju do Ibre ili Di Marie i to je sve... Da se napravi pritisak na loptu i da se izadje malo vise bila bi to ekstra stvar. Zna se ko ce ovdje biti u podredjenom polozaju, a ono sto Haz ili Willian uspiju uraditi na sredini jedino moze uticati na neki nas povoljan rezultat. Tesko da Cesc moze ista u ovoj tekmi, ali nadajmo se da grijesim...

Prvoplasirani Francuske protiv 12. kluba u Engleskoj.

Sve osim visokog poraza je dokaz da je francuska liga dno.

Aktivni prvaci engleske i francuske lige. Ako francuski učesnik pobijedi znači da je francuska liga jača xd (Naravno ne d'o bog da se to desi)  

LP nije takva, to i jest njena posebnost i zanimljivost. Primjeri su ti Dortmund, Schalke proÅ¡le godine. To je svakodnevna pojava da je ekipa loÅ¡a u prvenstvu a odlična u ligi prvaka. Uostalom Chelsea je osvajao LP i igrao finale i polufinala kada je bi neÅ¡to  slabiji u prvenstvu.

Izašli sastavi, PSG-u samo ne igra Pastore, u sredini Motta - Matuidi - Veratti. Nemamo ni najmanje šanse. Nadtrčat će nas. Na krilima Di Maria i Moura, Ibra sam.

Hiddink budi večeras kao i u prošlom mandatu protiv Barcelone, sjebimo umišljene Francuze. Idemooooooooooooooooooooo

Strah me ove sredine, dosta su superiorniji u vezi, nadam se kako ćemo kompenzirati to krilnim igračima

Taj njihov trojac na sredini bi mogao biti njihova velika prednost tako pitanje je kako ce se Cesc tu snaći jer obično bude pojeden u ovakvim utakmicama, ali eto vidjet ćemo kako ce sve to izgledati. Ne znam kada je Ivanovic posljednji put igrao na mjestu štopera (ne računam Newcastle) a utakmica protiv ekipe koja u napadu ima trojac Moura-Ibra-Di Maria nije baš idealna prilika za obnavljanje gradiva.

Nadam se da ćemo odigrati hrabro i da ćemo nazad za London sa aktivnim rezultatom a onda je sve moguće.

Nije ovo jedina situacija kada je Chelsea bio otpisan i prije početka utakmice, ali baš u takvim situacijama bi proradio inat, da li to ima i ova ekipa ostaje da se vidi.

Ne znam kada je Ivanovic posljednji put igrao na mjestu štopera (ne računam Newcastle) a utakmica protiv ekipe koja u napadu ima trojac Moura-Ibra-Di Maria nije baš idealna prilika za obnavljanje gradiva.

Kada je u zubima držao finale LŠ na Nou Kampu...

Biram da verujem u ÄŒelsi, jer najgore je biti otpisan od svojih.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.