Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: PSG 2 - 1 Chelsea (16.02. uto) [L]

8 članova je glasalo

1. 1. Kakav rezultat ocekujete ?

• Pobedu PSGa
      0%
      0
    • Remi
      33%
      1
    • Pobedu Chelseaja
      66%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 115
  • Pregledi 7,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako budemo igrali kao danas, ima nade za nešto, naravno newcastle je jedno a psg drugo, ali dižemo formu polako

Oj gdje ovo gledati, najvjerovatnije cu stream upaliti, necu da gledam na ovim nasim retardiranim kanalima, a arenu mi telemach ukinuo :(

Kao i uvijek nadam se pobjedi, ali bio bih i zadovoljan sa remijem koji ukljucuje golove, onda ce nam mnogo znaciti gol u gostima.

Realno remi sa golovima bi bio savršen i izvan mojih očekivanja, tada bi nam se otvorilo

Mi imamo Å¡ansu, a naÅ¡a Å¡ansa se zove Guus Hidink, iskreno imam osjećaj da prolazimo nzm zaÅ¡to. Ne smijemo igrati previÅ¡e defanzivno jer će nas onda samlljeti, ne možemo se braniti kao prije dvije godine, sada nam odbrana Å¡kirpi na sve strane.  JoÅ¡ kad tome pridodaÅ¡ povredu Zoume koji je ovdje trebao biti glavni defanzivac i koji je trebao zatvoriti prilaze golu. Hidink će morati smisliti neÅ¡to kako da zakrpi odbranu jer tu sa Cahilom koji je postao pravi kikser nemamo Å¡ta tražiti. Moje rjeÅ¡enje bi bilo prekomandovati Baneta na Å¡topera vratiti, Azpia na prirodnu poziciju a Babu gurnuti u vatru.

Dakle odrana največi problem, Zouma najveći hendikep a najveća šansa vrhunski taktičar kojeg imamo na klupi.

S njima uci u neko nadigravanje je smrt za nas, ali opet ne smijemo biti ni predefanzivni, treba pronaci neki balans

Nabijem vas na bunker, NIJE VAM DOSTA?????

Neka ispadnemo zaboli me, ali dajte da ne budemo svake godine pičkurine one smrdljive, proÅ¡le smo ispali zbog toga, pa mi je bila dupla muka. Toliko da nemamo muda da ih napadnemo sa igračem viÅ¡e na svom terenu. 

Budimo ozbiljni. U svakom segmentu igre su oni bolji, čak i sa diletantom Blancom na klupi. Skok igra kod prekida, čuvanje igrača, granitna sredina i obrana, odlična krila i napad. Ibrahimović je možda choker u velikim utakmicama. ProÅ¡li put su proÅ¡li na čistu sreću, nisu odigrali niÅ¡ta posebno, ovaj put mislim da će proći lakÅ¡e, vjerojatno pobjeda u Parizu i remi na Bridgeu. Njihova ekipa zna igrati i odličnu obranu, igraju raznovrsno. 

Nije mi dosta ako daje rezultat. Sto bi ispadao da se dokazujem nekome, kome? Da je Bogdom sutra ultrabunker, a da ih dobijemo, nesto ala celtic - barca, volio bih drama, i na kraju bih drkao na highlightse.

Daje rezultat? Ozbiljno?

Kad ga je dao, 2012. i nikad više. Ispali smo protiv Atletika i protiv PSG-a zbog takvog pristupa. Problem je što mi ne znamo drugačije. Šalke je zamalo (ovo je sad glup primjer, al' hajde) izbacio Real tako što ga je napaao, a mi se branimo čim smo bar 5% slabiji od nekoga, pa čak i kad smo u nečijoj razini po kvalitetu.

Mislim hajde da se branimo, ali da to bude na fazon Atletika, gdje kad se brane brane se kako treba, a ne kao mi. Branimo se pa na kraju se sjebemo tako Å¡to napravimo neke idiotske greÅ¡ke.  

Ja nesto imam osjecaj da mozemo proci. Ne zezam se, zaista imam takav osjecaj.

I ja, Liga prvaka, sve je moguće. Nismo mi toliko loši koliko smo bili loše vođeni. Ova ekipa koju imamo kada zaigra kako zna može biti tvrd orah za bilo koga.

Daje rezultat? Ozbiljno?. Šalke je zamalo (ovo je sad glup primjer, al' hajde) izbacio Real tako što ga je napaao,

Da te ispravim... Nije ih Salke napao, Salke ih je zgazio !

Igraci Reala nisu znali gde se nalaze. Golobradi klinac beez iskustva na golu, sa dve pogresne procene ih je sahranio. Inace bi prosli sigurno.

Posto vidim da nam je vecina ovde vec presudila, da su ubedjeni u to da cemo ispasti, dajte bar jednom da ispadnemo kao heroji, a ne kao pickice.

Izadjite na teren, poginite za taj drees. Ako ne za njega, onda za milione koje primate, niko vam rec nece reci, makar ispali.

Mislim kako motivacija nece biti problem u ovoj utakmici, pa to nam je utakmica sezone, trebali bi svi biti nabrijani.. Al ljudi ajd budite ozniljni i realni pa mi da napadnemo psg tamo osramotili bi se zesce, kazem treba pronaci balans, biti malo povuceniji ali ne previse, a i sigurno Guus zna bolje od nas svih..

treba sad na krilima pobjede protiv Newcastla probat dat gol u gostima i ne primit više od 2 pa će na Stamford Bridgu sve bit moguće. I da, nikako ne smijemo igrat nekakav bunker jer sigurno ispadamo, pre močan oni napad imaju da izdržimo 90 minuta, treba probat dat taj jedan gol koji puno može značit za uzvrat...

NIsmo BAŠ TOLKO loši da će nas razvaliti 4:0. Možemo mi igrati s njima.

Da je izvući neki X ovde u gostima. Sa golovima

Ukoliko Hazard bude onaj stari i Diego se ne bude fokusirao na udaranje protivnika siguran sam da ih čak možemo i dobiti 1:0

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.