Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Ja sam se zaljubio u ovu Malagu.Ljudi rasturaju.Lijepo je gledati njihov nogomet...za ovaj gol se slazem sa KOLEGOM Caetom :D
P-R-O-J-E-K-T-I-L !!!
Koliko Mancini unistava City, to je bolest. Ponekad mi ih je zao.
[url="http://www.hrsport.net/vijesti/447996/nogomet-liga-prvaka/mancini-nismo-zasluzili-bod-borussia-je-bolja-momcad-od-nas/"]http://www.hrsport.n...-momcad-od-nas/[/url]

kolko god mi njega ismijavali i sve, svaka mu čast na izjavi

izjaviti da je Borussija bolja momčad i da penal možda i nije bio ne bi mogao svatko, Mancini je gospodin za Fergija
Vidim vecina vas je gledala utakmicu City - Borusija . Eh vidjeli ste sta su sve fulali Gotze , Reus , Aguero , Lewandowski ima ih jos ali se nmg sjetiti , svaki je najmanje po 2-3 cista zicera promasio . Eh sad mnogi od njih su Svjetske klase , i da je Torres barem jednu onakvu priliku promasio vjerujem da bi se o tome pisalo naraednih 4-5 dana . . .

Sto se tice same utakmice :
City se provukao kroz iglene usi . Borusija ih pojela u sred Manchestera . Svaka cast njihovom treneru nevjerovatno je takticki postavio ekipu . Na kraju sami su krivi sto su izgubili 2 boda .
Moram jos pohvaliti navijace "Milionera" , zaista svaka im cast .
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1349356489' post='81881']
Koliko Mancini unistava City, to je bolest. Ponekad mi ih je zao.
[/quote]
Neka. Dobio je petogodišnji ugovor ne tako davno. Sada će ubirati plodove Mancinijevog 'rada'.
Jadno je što Dinamo mora raditi da bi privukao "navijače" na stadion. Dno dna, a što je najkritičnije, taj milijun kuna je vjerojatno jedino za čim bi tzv. navijači pohrlili na Maksimir.
[quote name='Brane' timestamp='1349794864' post='82679']
Jadno je što Dinamo mora raditi da bi privukao "navijače" na stadion. Dno dna, a što je najkritičnije, taj milijun kuna je vjerojatno jedino za čim bi tzv. navijači pohrlili na Maksimir.
[/quote]
da mogu i ja bi osa na maksimir :P :P
[quote name='Blues_95' timestamp='1349857361' post='82813']
[url="http://scsport.ba/vijest/44315"]http://scsport.ba/vijest/44315[/url]
I to se desava .
[/quote]

Odakle će Sunce? :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1349857361' post='82813']
[url="http://scsport.ba/vijest/44315"]http://scsport.ba/vijest/44315[/url]
I to se desava .
[/quote]

Čuda se dešavaju
opet mažu oči javnosti, sad će srati barcelonisti kako njih uefa ne voli, da im uopće ne pomaže i ta sranja
a da imaju neku konekurenciju u toj jadnoj grupi (ko da će im falit protiv Celtica), bi oni njega vraga banali..
[quote name='Brane' timestamp='1349794864' post='82679']
[/quote]
jedino što Dinamo treba da uradi je da spusti cene karata, i ljudi će doći.
[quote name='Zxenox' timestamp='1349974882' post='83036']
jedino što Dinamo treba da uradi je da spusti cene karata, i ljudi će doći.
[/quote]

Aha, da ih opet stavi na prodaju za 1 jebenu kunu, pa da plaćenici dođu. Dinamo nema navijača, o tome ja pričam i to je ono što je žalosno. Jeli zbog Mamića il zbog nečeg drugog - ne briga me, ali znam da nikada ne bih digao ruke od svog kluba zbog jedne osobe ili nekoliko njih.

Zašto davati ulaznice skoro pa besplatno kada nitko to na svijetu ne radi? Ovi koji dolaze na Ligu prvaka zbog ulaznice koja košta 20 kuna - nisu to navijači, vjeruj mi, i takve nitko ni ne želi vidjeti na stadionu.
[quote name='Ercov' timestamp='1349980581' post='83061']
A koliko kosta ulaznica za Dinamove utakmice u Evropi?
[/quote]

[b]Cijene ulaznica[/b] ( preuzeto sa službene stranice kluba; utakmica s PSG-om ):

Sjever dolje 200 kn
Jug 200 kn
Istok 300 kn
Zapad gore 300 kn
Zapad dolje 400 kn
[quote name='Brane' timestamp='1349981812' post='83066']
[b]Cijene ulaznica[/b] ( preuzeto sa službene stranice kluba; utakmica s PSG-om ):

Sjever dolje 200 kn
Jug 200 kn
Istok 300 kn
Zapad gore 300 kn
Zapad dolje 400 kn
[/quote]
Preskupo brate,nacisto.Za nase prilike je to mnogo.Da su bar malo konkurentni,pa hajde,ali ovako je to mnogo para za malo muzike.
[quote name='Ercov' timestamp='1349982309' post='83071']
Preskupo brate,nacisto.Za nase prilike je to mnogo.Da su bar malo konkurentni,pa hajde,ali ovako je to mnogo para za malo muzike.
[/quote]

Slažem se, nije jednostavno izdvojiti ni ovih 200 a kamo li 400 kuna.

Međutim, ti "navijači" nisu spremni izdvojiti ni 100 kuna da bi pogledali "voljeni" klub u najeltinijem nogometnom natjecanju čini se, imam osjećaj da bi došli samo kad im besplatno daš te ulaznice. To je ono što mi živce kida.
ma Mamić je glavni razlog, ljudi su se jednostavno oladili od Dinama, BBB-i bojkotiraju i dalje, a ostali jednostavno nemaju želju doći na stadion i gledati tu privatnu prčiju, nego radije odu gledati Medvešćak

nisam baš potpuno upućen, ali kažu neki iz inicijative ZZD (Zajedno za Dinamo, koji su inače veliki protivnici Mamića) da bi se stadion odmah napunio kada bi Mamić otišao
Mogu oni protiv Mamića pričati šta i koliko hoće, ali pola bi klubova pičke dalo da imaju jednog Maminja na čelu. Dinamo već drugu godinu zaredom igra Ligu Šampiona, doduše loše ali igra je. Sigurno da je to ogromna zasluga i njegova.
[quote name='Wisey' timestamp='1349993144' post='83120']
Mogu oni protiv Mamića pričati šta i koliko hoće, ali pola bi klubova pičke dalo da imaju jednog Maminja na čelu. Dinamo već drugu godinu zaredom igra Ligu Šampiona, doduše loše ali igra je. Sigurno da je to ogromna zasluga i njegova.
[/quote]

jbg istina, ali moraš to gledati i s druge strane

kao da bi nama bilo drago da Abramovič preko Chelsea krši raznorazne zakone, da koristi klub samo za svoju zaradu, da terorizira ostatak lige (bilo namještanjima, sucima ili šta već)
ne znam, ali ja se time ne bi ponosio taman da smo prvaci svake godine
Mamić je potpuno uništio ugled kluba, ja Dinamo ne doživljavam s respektom makar oni igraju Ligu prvaka ili šta god, ja ih doživljavam samo kao Mamićevu privatnu prčiju

nisu ni ti ljudi retardirani pa da bez razloga napadaju Mamića

a što je najsmiješnije u cijeloj priči, Mamić zapravo nikada nije kupio Dinamo, a iako ne na papiru, u praksi je on njegovo privatno vlasništvo
Oni Mamiću ne mogu ništa. Zato i jesu miševi. Ja ne smatram da je Zdravko neka moralna vertikala i ljudina, ali je itekako sposoban čovjek i ima onu životnu školu. Toliko priče, toliko tih nekih saopćenja za javnost, protesta, bakljadi ali nikad ništa nisu stvarno poduzeli da bi srušili Mamića.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.