Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Bas ptica trkacica hahahahhahah genijalno

Jos on vazi ko za nekog tehnicara, a ne zna voditi loptu normalno da ne zapne sam sebi nogom.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Promašaj u nizu mogu jaje dati, obični prosjek, ništa, kurčina mrtva. Jebo te pored takvih igrača 30 milki spiskat na ovoga ružnog precjenjenog šupka.

Hehehehehe

Negdje sam pisao ali ne mogu naci, cim je dosao ili kada se spominjao ovaj transfer. Igrac koji je obican prosjek ali je uspio da dodje do nekog imena u barsi i igrač koji je samo tamo mogao da pruza neke bolje partije zbog njihovog stila igre. U sustini još jedan u nizu prosjeka sjajne La Masie. 

Njegovi kvaliteti su, trčanje i borbenost (trčanje ne znači i sjajna kretnja), te to što zna šutnuti podjednako dobro sa obje noge. Sve u svemu prosjek.

Ma kun je najbolje reko ptica trkacica, nosi ovo bolan iz kluba, daj Odoija jebes ga

Upravo, zlata bi vrijedilo kad bi klinjo dobio sansu do kraja sezone, čak šta više radije bi njega gurao na tu laznu devetku nego Hazarda. Gore od Pedra odigrati ne moze, ako mu ne ide postoji izmjena i poslije toga lekcija ali sve u svemu dobijes svog mladog igrača

Mene samo zanima sta ce biti sa Abrahamom i sto se nije razmotrila opcija vracanja sa posudbe, jer onoliko koliko je Michy odigrao za nas do odlaska na posudbu hladno je mogao i Tammy da odigra. Plus visok je, jak i ima tu igru leđima prema golu sto konte trazi.

Doći će neki drugi škart,mogli bi nam uvaliti Andre gomesa ili nešto tome slično,mi dođemo isto Alba idemo po Europi i kupimo smeće.
  • 4 mjeseca kasnije...

https://www.youtube.com/watch?v=nLd6t1CCnKI

UZDAM SE U PEDRA ZA PRVO KOLO FANTAZIJA PA DA MU POKLONIM PJESMUUU

• 4 sedmice kasnije...
Pedro bi ove sezone pod Sarrijem mogao hladno postici 15+ golova. Koristi obje noge podjednako dobro i po meni u svakom slucaju je mnogo bolji izbor od Williana.

Pedro bi ove sezone pod Sarrijem mogao hladno postici 15+ golova. Koristi obje noge podjednako dobro i po meni u svakom slucaju je mnogo bolji izbor od Williana.

Pored toga, Pedro je jedan od rijetkih igraca u ovoj ekipi koji je spreman da utrcava u prostor izmedju igraca i iza odbrane. To je po mom misljenju glavni razlog zasto izgleda 5 puta bolje od Williana u ovom sistemu. Pedro otvara prostor sebi da primu pas u dobroj poziciji a utrcavanjem stvara i drugim igracima koji dolaze iza njega i ubacuju se iz drugog plana, pogotovo vezni i bekovi.

Dok je Willian najbolji kad treba trcati s loptom jer ima brzinu i sut, al cim treba ukljuciti mozak da se nesto odigra na malom prostoru ili da se odigra zavrsni pas to je visa matematika za njega. Pedro nema tehniku ko Willian, zato ne treba da dribla nego da odigrava brzo i rjesava se lopte.

Opet na kraju kad bi obojicu ukrstio ne dobijes ni pola jednog Hazarda. Al de jbg izgleda nikad necemo klasu na to krilo dovesti.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Apsolutno se slazem. Iako ne volim tu laznu devetku, mislim da bi Pedro hladno mogao igrati i na toj poziciji upravo radi tih utrcavanja i dobroj igri s obje noge. Na kraju krajeva ne moze od Morate biti losiji nikako.
Lažna devetka nema smisla ako nemaš jaka krila, mi imamo samo Hazarda. Willan u toj kombinaciji ne može igrat nikako.

Čuj pojedinaca "Pedro je bolji od Williana zato što bla bla bla Sunce i Zemlja, a Mjesec bla bla bla i pozicija naše galaksije bla bla bla i temperatura mora na Maldivima u ovo doba godine bla bla bla nadmorska visina popločanog trotoara u Gdanjsku bla bla bla visoka cijena zlata na svjetskom tržištu bla bla bla i Sarri je imao tvrdu stolicu"

Jebote život dragi moji SLIJEPCI poput Wiseyja i ostale slabovidne osobe, Pedro je bolji igrač od Williana zato što je bolji. Ne postoji kvantno objašnjenje za to i ne postoje stvari koje se moraju poklopiti i uvjeti koji se moraju ispuniti da bi Pedro bio bolji od Williana. Jednostavno je bolji u svakom slučaju i u bilo kakvim okolnostima. Kada bi Pedro igrao s jednom nogom i dalje bi bio bolji od čupavog idiota. Tek kada bi Kataloncu otkinuo obe noge možda bi Willian, kad bi bio njegov dan, odigrao bolje od Pedra. Willian je najveći debil kojeg su moje oči gledale, slavit ću dan kad ode iz Chelseaja strastvenije nego što sam slavio odlazak Torresa i Ramiresa.

• 5 mjeseci kasnije...

I mene je nevjerovatno ispizdio do gola, ali onda je bio veoma dobar. Gol je odlican, ali onaj start u odbrani i iznosenje lopte je fantasticno.

Do gola sam planirao na fejsu napisati da je dobar samo za sapuna.. A onda se izvukao tim golom.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kako te dosad nije ubio neki neuračunljivi navijač koji prati stranicu nije mi jasno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.