Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Prvi gol majstorija  :-bd odamna nismo imali vakav igrac toliko konkretan oko golu.Sve na sve cista 10ka.Samo nastavi tako Pedrito.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Odlicna partija, vec sam spomenuo da ga treba forsirati sto vise u ovoj sezoni, sramota da njemu Wilian u zadnjih nekoliko utakmica pocinje umjesto njega.

• 3 sedmice kasnije...

ama jel video neko onaj njegov potez pre gola, kad je dodao Vilijanu loptu iz nekog okreta šta li je već bilo :D :D

negde sam video isečak i pogubio se u onoj euforiji juče

https://twitter.com/ChelseaGIFs/status/820348075193536518

evo ga

Šta jel vidio pa hljebovi su letjeli na kutiji kad sam na ponovljenom vidio da ovo izgleda nije bilo slučajno, oči su mi stale

Svi ce pohvaliti kada za to ima prostora i vremena, samo je diablo jedan jedini neponovljivi :D

Naravno, koliko god da hejtas nekog igraca jer ga jebiga organski ne moš i lako te nervira uvijek treba biti čovjek i reći da doktorski nešto odradi. 

Mislim da je diablo jedini hejter koji je gori od mene i koji aman uvijek nađe način da ishejta

Ma meni diablo cini forum dodatno zanimljivim, ako cemo iskreno. Volim njega "prcnuti" vise nego se hljeba najesti :P

On bi prije prodao brata svog nego priznao da je Henderson postao legitimno jedan od najboljih veznih u Engleskoj. :D

Ma meni diablo cini forum dodatno zanimljivim, ako cemo iskreno. Volim njega "prcnuti" vise nego se hljeba najesti :P

On bi prije prodao brata svog nego priznao da je Henderson postao legitimno jedan od najboljih veznih u Engleskoj. :D

Zato je meni želja da se Christiansen vrati sa posudbe i da postane standardan u prvih 11 i da bude otac. 

Tačno kurac iz diabla vadio nebi

al stvarno jedinstven igrač u svetu fudbala

kad ceo tim igra dobro onda on čak i pravi razliku na terenu i može biti itekako koristan, primer iz udzbenika za onu "kec na desetku" 

na drugu stranu kad je tim u kurcu, nema teroija da imaš bilo kakvu korist od njega

Evo Barsa i dan danas nije našla zamenu za njega 

• 2 sedmice kasnije...

Od igrača kojeg smo prošle sezone htjeli osunetiti i na ljeto prodati do prave squad igračine, pokazuje se da moze igrati i na WB protiv nekih ekipa naravno gdje ga neće nagrditi sto je tanak u odbrani ali dosta stvari nadoknadi svojom trkom. 

Pedrito ove sezone kad igra stvarno ostavi bez komentara koja utrcavanja danas steta za ona dva puta kada je uhvaćen na granici offside-a majstorski se ubacio...

Pravo zahvalan igrac. Od work rate-a do pokrivanja vise pozicija. Takodje i u napadu non stop ucestvuje u akcijama, podjednako dobro igra i na lijevoj i desnoj strani a to je zato sto i lijevom nogom igra veoma dobro.

Ovo njegovo igranje po wingbacku moze biti veoma dobro u situacijama kada ganjamo rezultat, ako se ne varam protiv neke ekipe ga je Conte u toku utakmice stavio upravo na wb.

Pa ono sto je pruzao prosle sezone je prelose bilo, kita prava od igraca bio, em zbog sistema koji smo imali em zbog njegovih maloumnih poteza, te nemogucnosti igre 1na1. Ove godine je sasvim druga prica, lik se uklopio u ono sto mu odgovara, i to ga dijeli od onih pravih wc igraca. Ali svaka cast za partije, ima fantasticne kretnje i odlicnu realizaciju. A dugo nisam gledao igraca kod nas koji je jednako dobar s obe noge. Sve u svemu odlicno ove godine...

Kakve su partije pojedinci pružali prošle sezone, Pedro uopšte nije bio toliko loš. Sada, kada je i ostatak ekipe na nivou, se bolje vidi da je vrlo koristan igrač.

Eto, jedan nasumični loš potez sa jedne nasumične utakmice znači da mu je cela sezona bila takva.

Pedro nije bio ni među prvih  najvećih 6 problema u igračkom kadru prošle sezone.

Ma mi smo ekipa koja igra timski, pogotovo ove sezone, cak i cahill izgleda solidno kada smo na nivou.. Prije nas je vukao hazard pod mourinhom, ove sezone malo diego se istice, ali uglavnom nema netko posebno da se istice, nego cijela ekipa igra dobro.. Isto tako prosle sezone svi su kriminalno izgledali, kada ekipa igra dobro onda i pedro izgleda vrlo dobro.. Ostale ekipe vise manje imaju neke igrace koji ih vuku, a mi igramo timski, i ako dignemo titulu to ce bit zbog cijelog tima, tottenham tu jedino isto se oslanja na momcad, a ne na neke pojedince

Nije on bio ni los toliko prosle sezone, jer tek je dosao iz Barcelone gdje igras ofanzivno svih 90 minuta, dok je kod Mourinha bila druga prica on sa igracem vise brani 1:0 protiv Burnleya, Stokea i slicnih ekipa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.