Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Dobar za rotacije, nekad je bio i nešto više od toga. Hvala na doprinosu svakako, kao što ste rekli imao je svojih trenutaka

My last game at Stamford Bridge. Thanks to every fan for your support through this years, to the club for giving me the chance of being a Blue and to my teammates. You'll be in my heart forever. Now let's fight for FA Cup trophy!!! BIG BLUE FAMILY

Ma svaka cast covjeku. Skoluje Odoija i ostale mlade zvjezdice i sminkercice kako se trudi, gine na terenu. Zadnja utakmice, mogao ga je kurac boliti, cuvati se za novi ugovor. Zao mi je radi povrede, valjda se vrati brzo.

I meni je zao zbog povrede, nadam se da nije nesto teze, da mu nece propasti taj transfer u Romu i sve.

Veliko postovanje za rad, trud i profesionalnost.

Moram biti iskren, kada par puta nije znao sta sa loptom (jer mu je kreativnost ocajna) te kada je nabijao loptu negdje prema protivnickom golu (sto bi trebalo da se kaze da je centarsut ali nije) podsjetio me je sto nisam zelio da igra previse i sto sam htio da napusti klub.

Jebiga, Pedra je pregazilo vrijeme, još Odoi ima da se dokazuje da bude na Pedrovom nivou (nekadašnjem), a bome mogli bi malo i da se ugledaju kako se bori na terenu.

Jebiga, Pedra je pregazilo vrijeme, još Odoi ima da se dokazuje da bude na Pedrovom nivou (nekadašnjem), a bome mogli bi malo i da se ugledaju kako se bori na terenu.

Samo neka uzme Pedrov work-rate, neka ne uzima nista vise

I većina ove nase dječice se trebaju naučiti profesionalizmu od ljudi kao sto su Giroud i Pedro.

Pa nisam ni mislio da preuzmu od Pedra one pasove što šalje bog zna kome. Jednostavno čovjek ima work rate i za odbranu i za napad.

Dobar je Pedrito bio, veliki profesionalac što se vidjelo ove sezone. Šteta za povredu na samom kraju.

Vjerujem da će dobar biti u Romi.

I meni je Pedro bio veoma dobar i ostavio je svoj trag u Chelsea. Izuzetan golgeter iako je krilo, dobra igra sa obje noge i nije ni cudo sto je u Barseloni uz onakve igrace dok je i on bio mladji igrao fenomenalno.

Nije bio često korištena opcija u sezoni. Imao je jednu ili dvije one svoje utakmice kada izgleda kao najbolji igrač svijeta. Zabija, asistira, dribla, dodaje petom i izvodi neke poteze. Bilo je onih kada napada na svoj gol i leti kao muha bez glave po terenu, pa zažalim što je ikad potpisao za klub. Na kraju se ponio veoma profesionalno i odigrao ono malo pred kraj maksimalno zainteresovano i posvećeno. Mogao je kao Fraser odbiti da igra i sačuvati svoje zdravlje. Šteta što se povredom oprostio od kluba.

Želim mu sve najbolje, uvijek se maksimalno zalagao na terenu, nema mu se što prigovoriti. U skladu sa svojim limitima bio je dobar
Meni drag igrac iako cu uvek imati taj neki gorak ukus u ustima prema bilo kom igracu iz Barse.

Ovako, verovatno jedan od boljih squad igraca koje sam gledao, ne treba posebno da naglasavam da je najbolje partije pruzao onda kada je i prvi tim najbolje igrao, bise od njega nisam ni ocekivao.

Za Romu mislim da je promasena investicija ali to je vec njihov problem

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.