Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

koliko je samo bio podcjenjen prosle sezone, svi su očekivali od njega instant uspjeh.

a ovaj drugi gif, plač, uleti navijač, vrati se, a za njim onaj čuvar, scena ko iz komedija filmova

Bio je s pravom kritikovan i podcjenjen ako vec hoces tako, a isto tako je ove sezone drugi igrac druga prica. Svaka mu cast, pobio je moje misljenje, a bgm i vecine.

Radujem se sto ga imamo i nadam se da ostaje s nama...

pa sad da li je s pravom bio kritikovan ne znam, prošla sezona za sve je generalno bila loša, činjenica da nam je  willian bio najbolji igrač, dovoljno govori kakvi smo bili.

ma ne može pedro da nosi tim, on je primer iz udzbenika ono "kec na desetku" , pa Barsa i dan danas nije zamenila takvog igrača

druga stvar, više mu odgovara 3-4-3 gde ima puno prostora koji on može da eksplotiše, mnogo mu viš leži takva sredina nego da igra klasično krilo

i ti kad imaš takvog squad igrača, on sam po sebi nije top ali kad ga dodaš na tim koji ima glavu i rep majstor diže kvalitet i pravi razliku na terenu 

• 2 sedmice kasnije...

Zahvalan i vrhunski igrač koji je pokazao svoje kvalitete ove sezone. Ne bih ga mijenjao za 99,9% igrača na svijetu na njegovoj poziciji. Jedini igrač kojeg bih prihvatio umjesto njega je neki klasa Griezmanna ili Mbappea.

• 2 mjeseca kasnije...

Pa rekao je sam da nije mu nista, postavio sliku na twitter...

i ja kad sam imo šećer 60 isto sam govorio "nije mi ništa, nije mi ništa"   :D  :D  :D  :D  :D

Zna li se hoce li biti spreman za Arsenala ? 

Hoce, ali je upitno hoceli poceti jer ce Conte staviti mutavog Wiliana jer je prosao pripreme i imao utakmice u nogama.

• 6 mjeseci kasnije...
Ovaj sve sto je odigro prosle sezone, to je bilo to od njeg. Kakav kriminal od partije danas, doslovno vise lopti poklonio njima neg sto je vratio nasem igracu. Kao i uostalom veliki dio ove sezone. Treba se kutarisati njega na ljeto, dolazimo u situaciju ko sa Maloudom.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ovaj sve sto je odigro prosle sezone, to je bilo to od njeg. Kakav kriminal od partije danas, doslovno vise lopti poklonio njima neg sto je vratio nasem igracu. Kao i uostalom veliki dio ove sezone. Treba se kutarisati njega na ljeto, dolazimo u situaciju ko sa Maloudom.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ma uzeti pare za ovu pticu trkacicu dok se jos bilo sta moze iskamčiti za njega, covjek krene u prodor, dribling, izlomi i sebe i igrača koji ga cuva i na kraju kurac

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.