Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor
Pedrito se uklopio u sistem, odgovara mu ta uloga u vrhu napada, ima više slobode a opet ne bježi od ni od jednog zadatka, bilo to pomaganje u defanzivi, vraćanje po loptu i slično. Čovjek kroz cijelu karijeru ima ulogu da bude u sjeni glavnih zvijezda i da maksimalno izvlači iz te uloge. On to radi savršeno dao je bruku golova tamo, Barcelona nikada nije našla zamjenu za njega, evo sada to radi kod nas, Hazard i Costa su jasno glavni igrači ali Pedrito maksimalno koristi baš to što je u očima protivnika u drugom planu. Prošle sezone smo bili na dnu, ništa nije funkcionisalo, ni jedan pojedinac nije bio na nivou, za tu situaciju Pedro je loše riješenje jer on ne može sam povući ekipu napred. Prosto nije taj igrač, nije igrač driblinga da sada prolazi sam odbranu, on je igrač koji napada slobodan prostor, dosta je direktan, i uz njegovu brzinu dobiješ jako korisnog igrača za ekipu koji može biti vrh kao podrška glavnim igračima. U nekoliko situacija davao golove koji mijenjali tok utakmice i gurnuli nas prema pobjedi, igra odlično ove sezone i samo neka nastavi. Pedro i Willian su naša extra snaga ove sezone, omogućili su nam da prođemo dvije runde FA Kupa bez da moramo koristiti bilo koga od glavnih igrača, dali su neke baš bitne golove.
  • Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ma Pedro će biti legenda kluba veća i od Lamparda i od Terrya, najbolje što je La Masia izbacila u zadnjih 100 godina. 

Realno, prosječan igrač kojeg su se u Barceloni riješili kao škart. Nema tehniku, samo trči i tu ti tamo daje gol. Imali smo mi i Robbena i Joe Colea i Maloudu i gro boljih igrača. Da ne igra u Chelseaju, ne bi bio ni u prosječnom klubu u Primeri. Tamo ovakvih ima na vagone

Oterala ga Barsa kao skart, i onda kao njegove zamene dovele istinski vrhunske igrace kao sto su Paco, Arda, Vidal, sjajan potez Barselone.

Ma Pedro će biti legenda kluba veća i od Lamparda i od Terrya, najbolje što je La Masia izbacila u zadnjih 100 godina. 

Realno, prosječan igrač kojeg su se u Barceloni riješili kao škart. Nema tehniku, samo trči i tu ti tamo daje gol. Imali smo mi i Robbena i Joe Colea i Maloudu i gro boljih igrača. Da ne igra u Chelseaju, ne bi bio ni u prosječnom klubu u Primeri. Tamo ovakvih ima na vagone

Za vase krilne igrace Valenciu i bivse Ashley Younga i Nania je level iznad. Koliko je Pedro los igrac pokazuje tabela na kojoj se tvoj tim nalazi.

Za vase krilne igrace Valenciu i bivse Ashley Younga i Nania je level iznad. Koliko je Pedro los igrac pokazuje tabela na kojoj se tvoj tim nalazi.

Na prvom dakako :D. 

Na prvom dakako :D. 

Pa taj prvi igrac ne zna ni sam sta igra, prirodna mu pozicija krilo a igra bekove lijevi i desni.

Conte se uplašio Liverpoola, zato je Willian igrao od početka jer je bolji u defanzivi.

Kad je već vidio da kroz Liverpool puše sa svih strana trebao je izbaciti Williana a ne Hazarda jer u Pedro i Hazard daleko bolji tandem a to se mnogo puta do sada pokazalo.

Zato sto je usao kad su se oni umorili i imao prostora za svoju igru. Protiv Tottenhama se nije sastavio s loptom, zato je i zasluzeno poceo na klupi. To sto nemamo bolje od Williana da stavimo je druga pjesma.

Wisey danas si stvarno neobjektivan što se Contea tiče. Svaki njegov potez braniš, za svaki nađeš razlog i opravdanje. Daj molim te popusti malo. Pedro je klasa za Williana i večeras je morao biti u prvih 11. Nitko od nas nije ni glup ni ćorav. Svi mi znamo da je Conte ubacio Williana umjesto Pedra u prvih 11 jer se spizdio i prepao Liverpoola.

• 3 sedmice kasnije...

Odlican, verovatno najbolji. Strasan je ove sezone, ima on mana i zna da zasere i iznervira ali mnogo vise pozitivnih nego negativnih  stvari u njegovoj igri.

Ukoliko osvojimo titulu isplatio je svoj transfer. Od početka sam govorio da je WC igrač i to se sada i pokazalo.

Ovo je sve zbog avatara.

Jos ce covjek u legendama kluba zavrsiti kako je poceo. :D

Sve što smo doveli iz Barcelone pokazalo se kao puni pogodak. Fabregas, Beletti, Deco, Pedro. Nitko od njih nije podbacio i svi su odigrali u skladu sa svojim mogućnostima. Zažmirio sam samo na Oriola Romeua, al ruku na srce pravu šansu nije ni dobio.

Poslano sa mog Samsung Galaxy Note 4 koristeći Tapatalk

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.