11. maj 2016.10 god. comment_256386 Pa koja je onda svrha utakmice na 2 tekme, odmah stavit da se igra samo jedna tekma na neutralnom terenu i zdravo. Jedina svrha igranja dve utakmice je pravilo gola u gostima ? Vrati se na revans izmedju Bajerna i Atletika... Koliko bi kvalitetniji taj mec bio, da Simeone nije imao izgovor da celu ekipu zaglavi u kazneni prostor ? Prijavi
11. maj 2016.10 god. comment_256388 Apsolutno se slazem u vezi ovog gola u gostima. Pa koja je to glupost da jedna ekipa ide dalje u takmicenje a druga ispada a kad saberes i oduzmes isto golova dali i primili. To je nepravedno. Prijavi
11. maj 2016.10 god. comment_256389 Gol u gostima je nekada možda imao smisla, ali danas služi kao izgovor najboljih klubova u završnim fazama najelitnijih takmičenja da igraju najnekvalitetniji, najdosadniji i najgori mogući fudbal gde je vrhunac u 180 minuta (ili 210 još gore) utakmice kad neko sa 40 metera centrira, promaši sve igrače u kaznenom prostoru i pošalje loptu na tribine. Samo zato što niko nema hrabrosti da napadne, pogotovo domaćin jer zna da je nadrljao ako primi gol kod kuće. Prijavi
11. maj 2016.10 god. comment_256391 Meni je muka od toga da neko ko postavi ispred gola Marijanski rov pa isti ogradi kineskim zidom i igra angry birds, pa ako pogodi nešto, bude proglašavan za trenerčinu, virtuoza, majstora, vrhunskog taktučara... Prijavi
11. maj 2016.10 god. comment_256394 Meni je muka od toga da neko ko postavi ispred gola Marijanski rov pa isti ogradi kineskim zidom i igra angry birds, pa ako pogodi nešto, bude proglašavan za trenerčinu, virtuoza, majstora, vrhunskog taktučara... Ja licno ne preferiram defanzivan stil u fudbalu kao i vecina nas ovdje, ali ipak znam da cijenim ekipe koje se zivotom bore da sacuvaju svoju mrezu i da protivniku sto vise otezaju da postignu pogodatk. Jel ti poznat pojam Catenaccio ? Pa ta taktika je donjela toliko trofeja mnogim ekipama, pogotovo italijanskim. Svi mi volimo ofanzivan nogomet, atraktivan i slicno, ali nemoguce je da sve ekipe igraju tako, pogotovo ako je nasuprot tebe ekipa koja je bar 2x igracki kvalitetnija. Primjera radi, Atletico protiv Bajerna, ne bi imao ni 10 % sansi da je igrao samo malo otvorenije i hrabrije. Jednostavno, u takvoj konstalaciji snaga, igrackih kvaliteta oba tima, znajuci koliko ti je protivnik ofanzivno jak, ali ujedno znajuci i koliko je tvoja ekipa defanzivno jaka, ne vidim razloga zasto drugacije igrati. Njima ta igra daje rezultat i to vise nije slucajnost, sigurno. Ono sto hocu da kazem jeste da se nekad treba prilagoditi, povuci rucnu, znati kad mozes biti lovac a kad mozes postati lovina. Prijavi
11. maj 2016.10 god. comment_256397 Naravno da ne bi imao šanse, ali ne jer je slabiji, čak i nije toliko koliko smatraš,već jer igrači Atletika su naučeni da ne znaju ništa sem Katenaća, bunkera, bunarenja... Pravi se priča kao da je Atletiko skup amatera, koji ne umeju ni da potrče za loptom, a kamoli da organizuju smislenu akciju, i da je trenerski genij Simeonea jedino što vredi u toj ekipi. Objasni mi onda koje je to remek delo taktike izveo taj čovek protiv Bajerna, jer je jedino nedostatak koncentracije bavaraca pogurao njegovu ekipu dalje? Jedino ako u njegovo umeće računaš nerealizovane šanse protivnika? Prijavi
11. maj 2016.10 god. comment_256398 Naravno da nije skup amatera, rekao sam i ranije,evo ponovit cu, ne moze se pita od govana praviti. Medjutim, rezultati koje Atletico postize u zadnje vrijeme je upravo zbog tog nacina vodjenja ekipe na koji je vodi Simeone. Imao je Atletiko i prije dobre igrace, rekao bih cak i bolje od ovog danasnjeg, ali jednostavno nisu mogli sa "normalnim" nacinom igre ili taktike protiv najvecih i najboljih. Igrali su sigurno daleko ljepse i atraktivnije, pogotovo u vrijeme kada su im igrali Forlan i Aguero, ali dzaba. Osim Lige evrope nista nisu uradili. Simeone je napravio od Atletika ekipu koja se rame uz rame nosi sa Barselonom i Realom u domacem prvenstvu, kao i sa ostalim ekipamam u Evropi. To radi mozda na ruzan nacin, ne previse dopadljiv, pogotovo neutralnim navijacima, ali prolazi. Nekad je potrebno imati i srece, ali oni su pravi primjer onoga kad se kaze za nekog da je tu srecu i zasluzio. Mozemo mi palamudati koliko hocemo, ali oni su dosta, ali dosta igracki inferiorniji u odnosu na Bayern, Real i Barselonu. Poredim ih sa njima jer oni vaze kao tri trenutno najkvalitetnije ekipe, i taman da su od njih i losiji, a rezultati govore da nisu, nije sramota. Od ostalih u Evropi su daleko bolji. Prijavi
11. maj 2016.10 god. comment_256399 Ima smisla ovo sto Hamco govori, treba se prilagoditi protivniku i ako treba igrati bunker ako si realno slabiji od protivnika. Medjutim meni smeta kod Simeonea, Murinja i slicnih trenera sto oni tako igraju i u utakmicama gde su slicne snage kao i protivnik cak i ako su jaci od njega. Videlo se to u LS protiv PSVa kada je Atletiko imao dosta problema da prodje, isti slucaj prosli vikend protiv Levantea(najgore ekipe u ligi). Oni su najbolji protiv napadacki orijentisanih ekipa gde se svi koncentrisu na odbranu ali kada neko protiv njih tako odigra onda nemaju resenje. Isto sa nama dok je bio bivsi trener. Nema tog advokata koji moze da mi kaze da je imalo potrebe igrati defanzivno u utakmicama protiv Liverpula, Arsenala.. koji su u svakom smilsu slabiji od nas, a da ne govorim o dvomecu protiv PSZa prosle sezone ili Atletika predprosle i jos mnogim, mnogim utakmicama. Prijavi
11. maj 2016.10 god. comment_256409 Meni je muka od toga da neko ko postavi ispred gola Marijanski rov pa isti ogradi kineskim zidom i igra angry birds, pa ako pogodi nešto, bude proglašavan za trenerčinu, virtuoza, majstora, vrhunskog taktučara... Haha, da. Ok, to se možda ne može reći za Simeonea, ali za neke druge trenere da. Evo šta sam ja napisao Whisperu kada sam ga pitao šta misli o utakmici Bajern - Atletiko: Meni je smešno to što je Atletiko odigrao jednu od najgorih utakmica, Bajern ih je totalno uništio igrom, ispromašivao se i nekom drugom prilikom bi ih ispratili petardom. Al pošto je Atletiko usralo da prođe, sada se kolektivno svršava na Simeonea iako verovatno goru utakmicu nisu odigrali odavno. :D Danas ljudi gledaju samo posledice (rezultati), ne i proces. Ako bez ikakve ideje i igre uspeš da osvojiš nešto, onda si genije, a ako stvoriš neki sistem igre, a ne uspeš da osvojiš nešto, onda si prevara. Prijavi
12. maj 2016.10 god. comment_256455 Ionako taj krug u nogometu nema funkciju tako da je nevažan :D Prijavi
13. maj 2016.10 god. comment_256463 Svejedno travnjak je u boljem stanju nego na Bilinom polju. Prijavi
22. juni 2016.10 god. comment_257512 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=06&dd=22&nav_id=1146761 Prdnuo i zaradio drugi žuti Ne verujem šta sam upravo pročitao Prijavi
22. oktobar 2016.9 god. comment_262051 https://www.youtube.com/watch?v=69GRP9ZFhNA Covjek objasnio, hamco u delirijumu :D Prijavi
2. novembar 2016.9 god. comment_262556 Ovih 10 trenera su kandidati za FIFA trenera godine: * Chris Coleman (selektor Velsa) * Didier Deschamps (selektor Francuske) * Pep Guardiola (Bayern Minhen i Manchester City) * Jürgen Klopp (Liverpool) * Luis Enrique (Barcelona) * Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur) * Claudio Ranieri (Leicester City) * Fernando Santos (selektor Portugala) * Diego Simeone (Atlético Madrid) * Zinédine Zidane (Real Madrid) Po meni Claudio Ranieri treba dobiti nagradu, ostvario je iskreno ono što se mislilo da je nemoguće, a to je veće postignuće od preostalih 9 trenera u prošloj sezoni. Prijavi
2. novembar 2016.9 god. comment_262557 Da sam champion pitao bih nešto tipa "a di je murinjo" kao što je napinjao za Hazarda. Verovatno će Ranieri i osvojiti, ali definitivno nije trener kog bih izabrao za svoj klub, ima bar 4 kanidata koja bih uzeo pre njega. Prijavi
2. novembar 2016.9 god. comment_262558 Ranieri sigurno mada su ove nagrade odavno izgubile na znacaju.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
3. novembar 2016.9 god. comment_262576 Ebo maaaaaaaaaajku https://twitter.com/photosofootball/status/794239705164480512 Prijavi
5. novembar 2016.9 god. comment_262623 https://youtu.be/PWDFnlOA8As Dela velikih pobednika... Prijavi
5. novembar 2016.9 god. comment_262624 Picketina Zlatan, takva stoka kao on je podjednako stetna fudbalu kao cigani foliratni iz Barse i Reala. Meni je gotivno to njegovo ponasanje van terena u faoznu ja sam bog, ja sam najbolji, pusite mi svi, ali ovakvo ponasanje na terenu je idiotsko. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.