27. februar 2016.10 god. comment_252045 Everton confirm investment from Iranian billionaire Farhad MoshiriEverton have announced the investment of a major new shareholder with Farhad Moshiri taking a 49.9 per cent stake in the club. Source: SkySports Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252082 Dobro za njih, Everton mi je do sad bio relativno gotivan klub, da ne navijam za Barselonu Čelsi, oni bi mi bili omiljeni. Pitanje je hoće li taj lik ulagati u klub kao Roman i Arapi, ili će tražiti protfit. Sad gledam, ovaj Moshiri je imao i deonice u Arsenalu koje je prodao Usmanovu. Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252106 Gianni Infantino, navijač Chelseaja i veliki prijatelj našeg Roberta Di Mattea je novi predsjednik FIFA-e. Sjećate ga se? Onaj ćelavac što je odrađivao ždrijebove Lige prvaka i Europa lige. E to je on. Možemo li mi kakve koristi od toga imati? Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252128 Gianni Infantino, navijač Chelseaja i veliki prijatelj našeg Roberta Di Mattea je novi predsjednik FIFA-e. Sjećate ga se? Onaj ćelavac što je odrađivao ždrijebove Lige prvaka i Europa lige. E to je on. Možemo li mi kakve koristi od toga imati? Dobro, jednom si proturio laž da navija za Chelsea, nismo ti povjerovali i zašto to ponavljaš? Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252130 Dobro, jednom si proturio laž da navija za Chelsea, nismo ti povjerovali i zašto to ponavljaš? ...Chelsea. Ali link više ne radi. Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252133 ...Chelsea. Ali link više ne radi. Pa to si ti objavio jebote. Prijavi
29. februar 2016.10 god. comment_252168 Ovo nisam ja objavio, jer ovo nije naša stranica reLo. Ovo su oni kopiraneri. Jedino mjesto gdje sam ja objavio to je ovdje na forumu u onom wallaperu što znači... ...špijuni su među nama, kvare našu idealnu vezu..ooooo Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252948 Kakav kralj :D FORMER Spurs defender Benoit Assou-Ekotto plays in £23 boots from eBay — to avoid being 'a sponsor's prostitute'. The Cameroonian slammed the greed of modern footballers who have sportswear company contracts, despite saying football is 'just a job' for him in 2010. 31-year-old Assou-Ekotto instead takes to the famous auction site to buy boots — the current pair costing him a mere £23. He told Canal+: 'I'd rather be free than prostitute myself for a sponsor." Prijavi
25. mart 2016.10 god. comment_254507 http://www.squawka.com/news/quiz-which-footballing-nationality-are-you/617651 Kojoj "fudbalskoj naciji" pripadate, zanimljiv kviz. Ja sam dobio Nemačku. Your footballing nationality is German. You're a winner. That's it. You get on the pitch with a single-mindedness that few can match. You're not interested in distractions, chatter, flicks or tricks, just results. Weakness is not something you measure, only improve upon in your never-ending quest to be the best. Onako, ali poslednja rečenica je spot on. Prijavi
25. mart 2016.10 god. comment_254518 http://www.squawka.com/news/quiz-which-footballing-nationality-are-you/617651 Kojoj "fudbalskoj naciji" pripadate, zanimljiv kviz. Ja sam dobio Nemačku. Onako, ali poslednja rečenica je spot on. Dobih Holandjane, ali zasto su me pitali da li vise volim Dr Drea ili Kanye Westa i sta volim da veceram? Cemu sve to? :D Prijavi
27. mart 2016.10 god. comment_254571 Ja ispadoh Italijan. Your footballing nationality is Italian. You feel the game in a way nobody else can. The emotion and passion you bring to the pitch is matched only by your immaculate positioning and slide tackle. There will always be better players but they will never care as much as you do and that makes you almost impossible to beat. Prijavi
27. mart 2016.10 god. comment_254582 I onda mi se ljudi smiju kada kazem da Engleska ima realne sanse da osvoji... Ljudi su neporazeni bruku tekmi, igraju strasno, jos da onog retarda Hendersona ubiju u samoubilackom napadu, pa da se jos vise osiguraju. Prijavi
27. mart 2016.10 god. comment_254584 al strašno kako je vardy eksplodirao, praktično od ničega, čovjek je postao prejak napadač a kane me isto iznenadio, mislio sam da je prethodna sezona samo slučajnost, ako me dobro sjećanje služi, i nije imao dobar start ove sezone, što je zabijao mislim da je bilo na početku većinom iz penala. ispravite me ako griješim Conte definitivno treba ići po Kanea, bez obzira koliko košta, napadač je, igra u engleskoj, englez je, treba nam takav. opet ne igra ni u nekom osrednjem klubu, ipak je totenham uvijek tu negdje u vrhu. inače meni je Italija kandidat za osvajanje, Španci su se srozali od 2012te Prijavi
27. mart 2016.10 god. comment_254585 Nemojte zaboraviti Francusku koja je ujedno i domacin. Po meni oni imaju najjaci sastav ubjedljivo. Prijavi
27. mart 2016.10 god. comment_254586 https://www.youtube.com/watch?v=yruTbpJSO6M Golazo m/ https://twitter.com/AceFootbalI/status/713840046986641409 Prijavi
27. mart 2016.10 god. comment_254594 Trenutno, Englezi imaju ubedljivo najjaci napad u Evropi. Cak su Vardi i Kejn kompatibilni i mogu da igraju zajedno... Njihova najvece mana je trener. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.