30. januar 2016.10 god. comment_248761 Aj mi iskreno recite kako ste vi podnosili dominaciju Španjolske u nogometu zadnjih 7 godina? Španjolski sport nije čist. Kad bi se jednog dana dozvolilo uzimanje uzoraka krvi nogometašima Barcelone i Reala, nema što im ne bi našli, izvlače se zbog pišanja u čašicu i nedovoljno dobrih doping kontrola. Imaju najliberalnije zakone o dopingu u sportu u Europi. Xavi zaliječi ozljedu koljena hormonom rasta, Messija šopaju od malih nogu istim, Mirko Filipović popuši suspenziju UFC-a zbog iste stvari jer je pokušao zaliječiti ozeljdu. Provlače se kroz sivu zonu na koju Wenger stalno upozorava. http://www.telegraph.co.uk/sport/othersports/cycling/12092102/Blood-samples-in-a-Barcelona-freezer-could-spark-biggest-ever-doping-scandal-as-Operation-Puerto-resurfaces.html Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249296 Aj mi iskreno recite kako ste vi podnosili dominaciju Španjolske u nogometu zadnjih 7 godina? Morali smo da trpimo besede o tiki-taki kao da je bozanstvog porekla i da je ultimativni dozivljaj u svetu fudbala. Jup Hejnkes i Klop su pokazali sta je fudbal i kako treba da se igra fudbal. Dali su nam nadu da se fudbal nece pretvoriti u igru beskonacnog dodavanja lopte u krug. Ukratko, jedva sam cekao da prodje dominacija tiki-take. Prijavi
3. februar 2016.10 god. comment_249460 Fudbal je igra u kojoj pobijedi onaj koji zabije vise golova. Logicno. To je jedini i konacni cilj. Meni nikada nije bitno kako i na koji nacin ako je fer. Mi smo pokazali da se ta famozna tika taka moze pobijediti.Mi smo im pokazali da pobjedjuju oni koji su hrabriji, koji ne odustaju.Barca je nas 2009te dobila na jedan ogavan i nefer nacin u utakmici sa mnogo nepravde kakvu fudbalska javnost do tada nije vidjela a vjerovatno nikad i nece. Tada je ta famozna Barca morala pobijediti i sve su ucinili da tako bude.Nazalost, ovaj danasnji Chelsea nije ni blizu tom ratnickom.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249584 Imal jačeg videa od ovog?! Epski, historijski momenti ovog sporta. Ima i nas samo da se zna. PREJAKO!!! Pored nas, najjaca mi je reakcija Juan Jesusa iz Benfice, covjek je te godine izgubio 3 titule u zadnjim minutama. Domace prvensvo od Porta, kup od Porta i ligu Evrope od nas. Sve u zadnjim minutama. https://www.youtube.com/watch?v=dUCcWks-T_E Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249642 Ukratko, jedva sam cekao da prodje dominacija tiki-take. Poštovani, izvinjavam se ali trenutni šampion Španije, osvajač kupa, Lige Šampiona i Svjetskog prvenstva za klubove je tika-taka. Prijavi
6. februar 2016.10 god. comment_249811 Evo i srpska futsal reprezentacija ima svog Baneta :D https://www.youtube.com/watch?v=pFu2KAgZU9o Prijavi
6. februar 2016.10 god. comment_249812 Ovaj lik bi napravio budalom kojeg god hoćeš štopera, ako ćemo realno, a ne Baneta. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249819 Gledao sam utakmicu, covek je majstor futsala...Ne majstor Bog. Sva sreca pa mu saigraci nisu tako kvalitetni. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249823 Lik je u rangu sa Falcaom, njih dvojica su najbolji u futsalu na svetu. Svaka mu cast. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249834 Krajnji rezultati glasanja za izbor najboljeg fudbalera Evrope časopisa Frans Fudbal 1998. godine. Mijat deli poziciju sa Del Pijerom, zahvaljujući onoj nesrećnoj prečki, a legendarni Šuker zauzima poziciju ispred Ronalda, Ovena, Rivalda, Batistute... Legende Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249843 Luis dzenije Enrique pred obaranjem rekorda velikog Pepita. 28 tekmi neporazen. Najbolji trener danasnjice Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250135 Poštovani, izvinjavam se ali trenutni šampion Španije, osvajač kupa, Lige Šampiona i Svjetskog prvenstva za klubove je tika-taka. Ovo boldirano mozes da izbacis, smesno je. I da, Barsa ne igra tiki-taku. Ako mi ne verujes idi slobodno pitaj navijace Barse koji prate sve utakmice i reci ce ti da se mnogo razlikuje igra od one sa Gvardilom. Nije to vise tiki taka. Ovo sad se zove: kupi najbolje igrace i osvoji sve na sirovi kvalitet. Prijavi
12. februar 2016.10 god. comment_250466 Enrique došao na gotovo :P Ali i dalje većina Katalonaca više voli Pepa. Prijavi
12. februar 2016.10 god. comment_250472 A zanima me samo zašto ljudi osporavaju Guardiolu toliko? Realno lik je prejeben trener, svi kažu ima budžet.. lol Bar ga zna iskoristiti. Imo je Mourinho budžet kod nas, šta je uradio? Bacio 30 miliona na Babu Rahmana nije ga nikad ni uveo. Prodao Matu za 40 miliona a nikad nije doveo bar pristojnu zamenu za njega. Mata je bio bog i batina, a on ga odbacio. Jebeš 40 miliona ako ne dovedeš bar nekog extra igrača. Nismo mi Everton il Newcaste pa da nam je cilj prodati igrača i uzeti para. Ako nam je cilj PL i Champions League, ne možeš najboljeg igrača dati konkurentu a pritom forsirati Ramiresa na krilu. Eno Van Gaal ima budžet u Man Utd. Koji je kurac uradio. Nema 50% procenat pobeda a vodi najveći klub na svetu. Kažu ajde Guardiola uzmi neki slab klub pa se dokaži. Što da to radi? Šta sad on treba uzeti raspalu Aston Villu i mučiti se samo da dokaže nekom drkarošu sa Balkana kako je dobar trener. Zašto Mourinho sad ne preuzme neki slab klub i napravi nešto sa njim? Jebote ako vam je izgovor jedna sezona sa Portom pre 15 godina, onda jebeš takvu diskusiju. A Porto tad btw uopšte nije bio slab klub. Uopšte. Al dobro. Trenutno je Guardiola Sir Alex za Mourinha, i žao mi što nas je Mourinho doveo u situaciju da nas Guardiola ne želi ni posmatrati kao ozbiljnu ponudu. Lik želi voditi klub u Champions League i ko mu može zameriti na tom? Prijavi
12. februar 2016.10 god. comment_250473 Alo, Murinjo je doveo Costu i Fabregasa, a Rahmana, Salaha, Kuadrada, Đilabođija i ostalu boraniju je doveo Emenalo, on je i Matu prodo, a i Roman škrtica ne daje 250 miliona za Pogbu i Bejla. Prijavi
12. februar 2016.10 god. comment_250474 Ne bi mu zamjerio nego bi mu zahvalio što nas nije razmatrao kao ozbiljnu ponudu. Prijavi
12. februar 2016.10 god. comment_250475 Hvala Bogu pa docekah da Kale napise jedan konstruktivan i i sasvim realan post vezano za fudbal. Zaista pozitivno sam iznenadjen :D Prijavi
12. februar 2016.10 god. comment_250477 Hvala Bogu pa docekah da Kale napise jedan konstruktivan i i sasvim realan post vezano za fudbal. Zaista pozitivno sam iznenadjen :D Ja gledam i ne verujem :D Još samo da Relo skine nevinost, i svet će ponovo biti savršen. Prijavi
12. februar 2016.10 god. comment_250478 Ja gledam i ne verujem :D Još samo da Relo skine nevinost, i svet će ponovo biti savršen.On kad skine nevinost, ja idem na Hadz. Prijavi
15. februar 2016.10 god. comment_250818 http://www.telegraf.rs/sport/2000888-nema-vise-00-ideja-koja-bi-mogla-da-promeni-fudbal-iz-korena-pogotovo-ovaj-u-srbiji Dobra je ovo zamisao, poboljšala bi kvalitet utakmica sigurno. Prijavi
15. februar 2016.10 god. comment_250843 http://www.telegraf.rs/sport/2000888-nema-vise-00-ideja-koja-bi-mogla-da-promeni-fudbal-iz-korena-pogotovo-ovaj-u-srbiji Dobra je ovo zamisao, poboljšala bi kvalitet utakmica sigurno. Murinjo bi ih optužio da vode kampanju protiv njega i odmah bi se penzionisao. Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_250916 Tevez odbio 25 miliona evra za ugovor od samo 10 meseci od nekog kineskog kluba i poručio da želi ostati i završiti karijeru u Boki Juniors kako je i obećao. Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_250919 Ukidanje boda za rezultat 0:0 i ukidanje gola u gostima bi znatno podiglo kvalitet fudbala. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.