Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

Najduže ligaško gostovanje - 10.343 kilometara. Baltika Kaliningrad - Luč-Energija Vladivostok (Druga liga Rusije).

11666198_1200012373358237_61010633880515

Bude puno gostujućih navijača jer im nije daleko. Preko 2.000.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Slaviće se večeras na granici između Sredozemnog mora i Atlantskog okeana. Naime, po prvi pu u istoriji Gibraltara jedan klub je slavio u zvaničnoj utakmici na međunarodnoj sceni. Reč je o Linkoln Red Impsima koji su u Andori savladali Santa Kolomu sa 2:1 (0:1).

Favorit Santa Koloma je povela u 44. minutu golom Lime. Pravi šok za domaće navijače je usledio u 48. minutu kada je Bardon poravnao na 1:1. Plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona Linkolnu je doneo Kasiaro golom u 64. minutu.

A neki legendarni klubovi ne mogu ni prvo kolo  kval. za Ligu Evrope proci.

Evo haman ce jos jedan veliki talenat da propadne

Ivan Rakitić odigrao je u srijedu vrlo dobro poluvrijeme za Barcelonu na američkoj turneji. Europski prvaci s 2:1 su pobijedili LA Galaxy, a posljednjih 20 minuta šansu je dobio iAlen Halilović. Na press konferenciji u San Franciscu o njegovoj sudbini na Camp Nou pričao je upravo Raketa.

„Situacija je za Alena komplicirana nakon teške prošle sezone. Jako je mlad. Ima predispozicije postati jedan od najboljih igrača svijeta, no ono što svaki nogometaš želi jest igrati i rasti“, kazao je Rakitić koji je Haliloviću poput brata i mentora.

„Halilović dobro trenira, no na kraju će klub odlučiti što s njime. Ja bih ga volio imati ovdje, ali vidjet ćemo što će biti nakon što obavi razgovore s klubom.“

Luis Enrique nedavno je naglasio kako je nezadovoljan svim igračima Barcelone B koja je lani bila posljednja među 22 momčadi druge španjolske lige. Poručio je da će oni sada igrati treću ligu jer je bitan rezultat Barcelone B. Ipak, Enrique je poveo Halilovića, kao jednog od četvorice igrača Barcelone B, na pripreme prve momčadi u SAD.

Mladi hrvatski ofenzivac lani je upisao 30 nastupa za rezerve, a 22 puta krenuo je u udarnoj postavi. Međutim, u samo šest navrata odigrao je cijelu utakmicu. Dva puta neprimjereno je reagirao na odluke trenera kada su ga vadili iz igre.

• 2 sedmice kasnije...

Govori se da bi ga Bilic doveo u West Ham. S pristupom koji on ima prema svemu tek ce tada propasti. I treba. Umislio mali da je Messi vec.

River Plate je sinoć pred 60.000 svojih navijača u Buenos Airesu osvojila Copa Libertadores (latinoamerička Liga prvaka) protiv Tigresa iz meksičkog Monterreyja. Čestitke. Drag klub.

150806016.2_xl.jpg

CFC1905 ima njihov dres (Riverov) i ja ga pitao da mi pokloni i nije htio. Kaže u njemu mješa malter i tako to. Šupak :P

Nego to prosipanje patetične priče da je Boca Juniors klub potlačenih siromašnih radišnih ljudi je nešto najsmješnije ikad. Pa i Boca i River imaju iz svih društvenih klasa navijače. Te društvena podijele navijača nisu više izražene ni u Škotskoj, jer ima katolika/protestanata koji navijaju i za Celtic i za Rangerse.

Nisam je ja izmislio, trazi po internetu, pitaj koga hoces, citaj bilo gde, koji je klub radnicke klase (bar nekad bio). :D

Danas naravno ne vazi ta podela  kao sto je bila na pocetku zivota tih klubova. Ali zna se koji je klub osnovan kao klub radnicke klase, i zato mi je simpaticnija Boka od Rivera.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ATAmC8O2NsA[/media]

Obori me na kladionici :(

A ja dobio bas zato sto je gol dao ahaha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.