Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

_82667669_bestpaidsportsstars_mayweather

Floyd je najopsjednutija osoba parama. Kontam da se upoznaje ovako:

- Poštovanje, ja sam Džek. Drago mi je što smo se upoznali.

- A JA SAM FLOJD I ZARADIO SAM 150 MILIONA DOLARA BEJBI! KOLIKO TI ZARAĐUJEŠ HAHA??

EUREKA  !!!

Večeras u ponoć, velika i bitna promena će zadesiti svetski fudbal. Promena koja će najviše zaboleti fudbalske menadžere, njihove agencije i fondove koji su poslednjih godina često crtali fudbalsku mapu Evrope i sveta.

Od sutra stupa na snagu zakon o zabrani treće strane u vlasništvu ugovora na igračima koji je FIFA donela krajem prošle godine. To znači da od sutra klub neće moći da menadžerima proda 10, 20, 30 ili 80 odsto procenata vlasništva nad ugovorima svojih fudbalera.

I dok menažeri i njihove agencije tvrde da će ova zabrana provećati jaz između bogatih i siromašnih, FIFA tvrdi da će ovo za siromašnije klubove biti dobra stvar na duže staze.

Imali smo primere kako su klubovi još i pre nego što igrač debituje za prvi tim prodavali prava na njegov ugovor pravdajući se finansijskim krizom. Onda bi se tu odjednom i slučajno našao menadžer sa svojim fondom ili agencijom spreman da uplati neki novac odmah. Klub bi pristao, nastavio bi da razigrava igrača kojem rsate cena i na kraju bi zaradio nekoliko puta veću sumu od transferu nego da je sačuvao poptuno vlasništvo nad ugovorom.

u Evropi su najbolji primeri menadžerskog monopola bili portugalski velikani Benfika, Porto i Sporting u kojima su dominirali Žorž Mendeš i njegovi fondovi. Najmoćniji agent sveta je imao (ili i dalje ima?) 55 odsto vlasništva nad RadamelomFalkaom, čak 75 odsto vlasništva nad Markosom Rohom, a u pojedini slučajevima, klubovi su imalo samo 20 odsto vlasničkog udela nad ugovorima igrača. I naravno, dobijali su isti taj procenat od onih mega transfera vrednih po 30, 40 ili 50 miliona evra.

Vlasništvo treće strane se ukida večeras u ponoć.

Aktuelni ugovori potpisani pre 1. januara će nastaviti da teku po planu do datuma isteka, ali neće biti produženi. Aktuelni ugovori sa trećom stranom nastali između 1. januara i 30. aprila 2015. godina imaće važeći rok od godinu dana, posle čega se briše vlaništvo treće strane.

Onaj Ramadani kakav je djavo, vec je uzeo sve Partizanove igrace i sve iz Teleoptika, da ga ne  mogu zajebat :D 

_82667669_bestpaidsportsstars_mayweather

Floyd je najopsjednutija osoba parama. Kontam da se upoznaje ovako:

- Poštovanje, ja sam Džek. Drago mi je što smo se upoznali.

- A JA SAM FLOJD I ZARADIO SAM 150 MILIONA DOLARA BEJBI! KOLIKO TI ZARAĐUJEŠ HAHA??

Ono što je ovdje važno je činjenica da je CR7 najplaćeniji nogometaš na svijetu. A ja za ovog Floyda nisam ni znao života mi. Tek sam sad vidio da je boksač i da navija za ManU: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fd/Mayweather_Press_Conference_-_2007.jpg/1024px-Mayweather_Press_Conference_-_2007.jpg

Tako da 'ko ga šiša...

Sad čitam, kažu povreda, propustiće ostatak sezone, Dungina izjava:

Oscar had an injury in the last training session with Chelsea, and I talked to Mourinho. The recovery will be somewhat prolonged, and he will not be in the best conditions for the Copa America"

Menadžer Chelseaja je za britanske medije prokomentarisao duel Barcelone i Bayerna, koji je pripao Kataloncima rezultatom 3:0. 

"Kada imate Messija u ekipi, onda trener nije bitan. Normalno je da taj tim igra finale Lige prvaka. Messi je tamo odveo i Guardiolu, a sada će i Luisa Enrique. S njim u ekipi bi i Arsenal i Chelsea i United osvojili trofej", rekao je Mourinho i dodao:

"Ponavljam, nije to do trenera. Jedna stvar je tim sa Messijem, druga bez njega. To su dvije potpuno različite stvari".

Mourinho je potom govorio i o tome kako je svojevremeno zaustavljao Messija.

"Provodio sam sate i sate analizirajući Messija i kako da ga zaustavim. Nekada mi je to znalo poći za rukom, nekada ne. S Interom sam ga uspio zaustaviti u obje utakmice", prisjeća se Mourinho i dodaje:

"Jedan na jedan ga je nemoguće čuvati, ali mu možete otežati stvari. Međutim, bolja je striktna markacija nego da u to uključujete više ljudi, jer će vas to oslabiti. Tu je Guardiola pogriješio. Mislim da Messi nikada neće napustiti Barcelonu. Ne kažem da je to nemoguće, ali Messi pripada Barceloni i navijačima i mislim da on nikad ne bi poželio da ode".

Ivica Osim: "U Realu ima puno "falš" robe. James je promašaj, Bale je pročitan, dok Modrić je veliko iznenađenje. Smiruje kad je frka, zna stati na loptu i nedostaje Ancelottiju. Barcelona je pogodila s Rakitićem i Suarezom."

IDhGKSR.png

Inteligentan decko

Zidane je u godini u kojoj je osvojio Ballon d'or dao desetak golova i toliko asistencija, prevara od igrača.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.