Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

sad posle ovih afera u fifi tek onda vidiš kolko su neke odluke(čitaj sp katar) komične,ajd to,al da oni promešaju ceo raspored,pomere termine za odigravanje prvenstava ,strašno ,tačno u onom trenutku kad su preterali,postali previše bahati tog trenutka je puklo sve i neko je morao da najebe samo je pitanje šta će na kraju biti jer realno ovi otkazi,ostavke,nikakvu praktičnu vrednost nemaju ako i dalje ostanu pri stavu da se koriguje taj raspored takmičenja 

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Da se oglasim povodom Blaterove ostavke i otkrivanja korupcijskih skandala koji potresaju FIFA-u. Svaka čast Amerikanci! Da sada hoće i UEFA-u stisnuti. Ionako je Europa američka kujica, pa da bar nešto od takvog odnosa dobro ispadne. Ali sumnjam. Nogomet je najpopularniji sport na svijetu, sport oko kojeg se vrti najviše novca tako da ovako obimna korupcija ne čudi.

11051871_10152846995517466_1799748921532

Ženski fudbal, Bronbi slavi titulu

Cek jesul i ove iza nje igracice ? 

Jel realno ovo :D

https://www.youtube.com/watch?t=81&v=3eOslmJBls8

Debi Cristiana Ronalda u Unitedu,18.godina.

https://www.youtube.com/watch?v=-IyXxoyyFr8

Ove utakmice se sjećam kao da je jučer bila. Vratio se s mora iz Omiša. Došao kući u Mostar. Bilo oblačno vrijeme. Još 15 dana do početka škole. Zavalio se u dnevni i gledao sa starim i rođakom tekmu i bio fasciniran. Šta bih sad dao da se mogu vratiti u to vrijeme.

OLD OLD OLD OLD VIDEO VERY OLD VIDEO :P Ti kasnis ko ovi iz Sjeverne Koreje.

A jos nije ni deda no je prerusen, evo ti full snimak

https://www.youtube.com/watch?v=EPENTga-EBA

Ništa je to. Prije koju godinu djeca trenirala kod nas po kiši. Dođe stari jedan čovjek u ribarskim čizmama i opali loptu direkt iz kornera u gol. Jednom, pa dva puta, pa tri puta. I ode.

Poslije se ispostavilo da je to jedan legendarni bivši igrač našeg kluba, čovjek ima oko 70 godina. :D

FFP je istorija :D ,očekuje nas zanimljivo leto izgleda

ajd videćemo šta će definitivno biti na kraju 

Ionako smo ga jedini mi postovali

UEFA has lifted key FFP sanctions from #MCFC and #PSG after both clubs met spending limits imposed last year. (AP)

Both #MCFC and #PSG have also avoided being fined 20 million Euros of Champions League prize money they earned last season. (AP)

UEFA's decision announced on Friday lets both clubs #MCFC and #PSG spend more on player transfers and wages. (AP)

xexe, kažem ja FFP je mrtvo slovo na papiru, pišaj po sirotinji.

ahahahah

Stoke City target Shaqiri pictured with terror suspect during Kosovo visit

ADAM SHERGOLD: Stoke City transfer target Xherdan Shaqiri has played down photos of him with radical cleric and terror suspect Shefqet Krasniqi.

1436095352744_lc_galleryImage_image001_p

The Switzerland international, who is close to completing a £12m move from Inter Milan, posed for the picture during a visit to his home country of Kosovo.

The 23-year-old midfielder insisted he was unaware of the identity of Krasniqi when the imam came up and shook his hand in Pristina.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.