Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Al mi unistavamo fudbal od 2004.

https://www.youtube.com/watch?v=Xdn-DfJP1cQ

Neko nagazio Nejmara, ali pogledajte ga kako se bacaka, kao Magikarp.

Magikarp_used_splash_by_i_liek_dittos-d5

A mediji su ovo preneli kao da je mogao karijeru da mu završi.

I ja sam ga pratio u Standardu, njega i Ezekiela iz Standarda, jednom sam bio napisao da bih volio da dovedemo jednog od njih za drugog napadača prije nego što se Didier vratio i Remy došao

Divljaci izresetali autobus Fenerbakcea, ima povriedjenih, jos se ne zna da li je i neko od igraca ranjen. Divljina.

To je strast.

Holandska liga iznedrila je brojne vrhunske napadace, po tome je verovatno najbolja na svetu. 

Najblizi da nastavi tim putem je Memphis Depay. 

Covek terorise ligu iz nedelje u nedelju, statistika mu je strasna, pojava na terenu impresivna.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RpU9uIduZAE

Najtalentovaniji napadac Evrope u ovom momentu. 

Holandska liga iznedrila je brojne vrhunske napadace, po tome je verovatno najbolja na svetu. 

Najblizi da nastavi tim putem je Memphis Depay. 

Covek terorise ligu iz nedelje u nedelju, statistika mu je strasna, pojava na terenu impresivna.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RpU9uIduZAE

Najtalentovaniji napadac Evrope u ovom momentu. 

Depay lijevo krilo igra  poziciju kao Eden

Aj ponovi to Whisperu moj

Uvek.

S razlogom sam rekao "talenat"

Na Laca7 se vise ne moze gledati kao na talentovanog igraca. Za mesec-dva on puni 24 god, to su godine za formiranog igraca, koji je spreman za dokazivanje talenta koji poseduje.

S druge strane Depay je pre nedelju dana napunio 21, a to je u fudbalu velika razlika, posebno u dobu kad od talenta postaje igrac.

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/video-jedinstveni-kris-procitajte-zasto-je-ovaj-fudbaler-bolji-od-ronalda-i-mesija-clanak-1729517

JEDINSTVENI KRIS: Pročitajte zašto je ovaj fudbaler bolji od Ronalda i Mesija

AHAHAHAHAHAHAHAHA NE VERUJEM KAKAV JE OVO NOVINARSKI NAKOT ŠO BI TWELFTH REKAO, evo zašto sam prestao da pratim naše medije

Čovek u karijeri dvaput dao 5 golova na utakmici, Mesi i Ronaldo samo po jednom, prema tome, zna se ko je najbolji igrač u istoriji prema njihovoj logici.

Treba uvesti zakon tipa ako 3 puta napišeš smeće od članka, novine fasuju zabranu pisanja 3 mjeseca i novčanu kaznu na godišnjem nivou. Ako se isto ponovi još jednom, gasiš novine. Ne može drugačije, ovo je sistematsko zaglupljivanje.

Utakmica od 19 sekundi. 

Naime, u pitanju je bila kvalifikaciona utakmica za Evropsko prvenstvo ženskih reprezentativnih selekcija Engleske i Norveške. U poslednjim trenucija susreta dosuđen je jedanaesterac za tim ‘Gordog albiona’, mreža se zatresla, ali je sudija poništio taj pogodak smatrajući da je jedna od igračica Engleske prerano ušla u šesnaesterac prilikom izvođenja najstrože kazne.Bizarno, ali UEFA je zbog toga je odlučila da se ponovi poslednjih nekoliko minuta meča. Tih nekoliko minuta na kraju je ispalo 19 sekundi, s obzirom da je bilo dovoljno samo izvesti penal. Sigurna sa ‘bele tačke bila je Lija Vilijamson i tako je Engleska otišla na prvenstvo Evrope.Šta tek reći za fudbalerke Norveške, koje su izašle na teren samo zbog tog jedanaesterca i što je još gore primile su pogodak i eliminisane iz borbe za Evropski šampionat. Nisu ni bile potrebne na terenu

Evo momenata s ponovljenog meca :D 

https://vine.co/v/eBFAbKOOLHp

UEFA MAFIA !!! SVE VISE I VISE SE SRAMOTE 

Po misljenju Shu-IN-Ponga ovo je najbolji tim Azije. Mislim da je malo pogrijesio s odbranom, ali to je njegovo misljenje.1238364_FC_Tokyo.jpg

Svet bi mogao da dobije istorijsku priliku da dva najveća fudbalera današnjice gleda u istom timu.

Da li je na pomolu presedan? Istorija?

El Mundo Deportivo ekskluzivno saznaje da UEFA priprema planove za odigravanje 'Ol Star' meča, između dva tima koji će sačinjavati najveće fudbalske zvezde Evrope, meč koji će biti fudbalski pandan čuvenom NBA 'zvezdanom' događaju.

Naime, multinacionalna kompanija iz Evrope je došla na ideju i prezentovala je čelnicima UEFA, predlog je da se ovaj meč održava godišnje, a da se timovi biraju onlajn, glasovima navijača i publike. Jedino pravilo bi bilo da u jednom Ol Star timu ne sme biti više od tri igrača iz istog kluba.

Poput NBA meča koji se igra između Istoka i Zapada, UEFA Ol Star utakmica bi se igrala između Severa i Juga.

Sever bi obračunao englesku Premijer Ligu, Bundesligu i rusku Premijer Ligu, dok bi Jug činile Primera, francuska Liga 1 i Serija A.

El Mundo Deportivo naglašava da bismo realizaciju ovogo projekta mogli da gledamo ne ranije od 2017. godine, tvrdi da je ova ideja već predstavljena pojedinim klubovima, poput Barselone.

Ako nekome vredi naše mišljenje, ideja je genijalna!

Inače, Mundo Deportivo se potrudio i da projektuje potrencijalne timove, kakvi bi izgledali danas, zaista fascinantno zvuči mogućnost da na istoj strani terena, u istim dresovima barem jednom pogledamo najveće, Ronalda i Mesija.

tim420921020150414094435.jpg

Bas sam pre neki pricao sa ortakom na ovu temu ali samo kao PL vs La liga all-star..
Ekipi sa severa umesto ruske lige koja bi bila beskorisna dodati holandsku koja bi bila malo manje beskorisna, a sto se ove postave tice tu bi dosta stvari promenio.
Ovu ekipu sa juga su lepo uklopili, samo treba da stave T. Silvu na stopera umesto glupog Pikea, a na levog beka Marsela.
Ipak, mislim da bi lepo sastavljena ekipa od liga sa severa dobila ove sa juga.

+Jugu dodati lige sa Balkana pa da bude potpuni spektakl :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.