Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

Pa ja sam gledao to na malo drugaciji nacin. Shvatio sam da bi svi igrači imali te kurce na sebi, a ne znam znate li da svaki igrač ima novi dres za svaku utakmicu, pa kad se gledaju svi klubovi koliko bi para dali, mislim da je to bespotrebno. Uglavnom, skupo ili ne, glupost je definitivno

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Evo juce isprobana kamera na sudiji 

https://www.youtube.com/watch?v=aTU5tBgjJHs

zamisli kako to izgleda kada hazard krene u dribling 

Dobijes morsku bolest momentalno

monaco konačno primio gol i šta će ti bit, odmah i poraz..

a od 21. minute imali igrača više protiv guingampa u gostima, stiskali al jbg, zabiše domaćini, i vozdra monaco, vozdra subašićev rekord..

1. lyon  50

2. marseille 48

3. psg 48

4. etienne 41

5. monaco 40

jako neizvjesna sezona, puno kikseva vodećih..

nitko da se izdvoji, i zbilja je teško reći tko će uzeti titulu..bojim se da to neće biti marseille, iako sam se ponadao nakon što je gignac ostao u klubu i drugu polusezonu...

ni malo ne djeluju obećavajuće, svaki puta kad su imali šansu kazniti kiks konkurenata i oni su zakazali pa tako i sada..

psg ni malo ne djeluje uvjerljivo bez obzira na najkvalitetniji i najskuplji sastav, a lyon tare pičke redom na krilima lakazeta..

gusto će i biti i do kraja sigurno, a da baš moram prognozirati sada, rekao bi da lyon uzima ovo na kraju..psg drugi. marseille treći jebemu danove al bielsa će njih napraviti još boljima za iduću sezonu :D monaco bi morao uzeti mjesto u top 4, prosto je nemoguće da ne naplate takve perfektne obrambene partije i nizove bez primljenog gola, sa 4. mjestom minimum..

ajmo LOCOO :D

Ne znam da li je neko postavio, ali mene je neka radost uhvatila kad sam pogledao ovo.

https://www.youtube.com/watch?v=iAHmIYZUZmI

Bizarne klauzule u ugovorima igraca

Samjuel Eto potpisao je ugovor sa Sampdorijom, uz klauzulu u ugovoru da o njemu mora da se snimi film dok je stanovnik Đenove. Idejni tvorac je producent Masimo Ferero, koji je i gazda kluba, a dogovor je da sa Kameruncem deli profit.

565178_3-foto-tanjug--ap-eto_f.jpg?ver=1Didije Drogba, napadač Čelsija, napravio je pometnju u Kini kada je potpisao ugovor na dve i po godine sa klubom Šangaj Šenhua. Njemu je kroz ugovor ostavljena mogućnost da samo u slučaju ponude iz Barselone ode bez obeštećenja. Aleks Okslejd Čembrlen često je dobijao šansu u Arsenalu od 71. minuta, a tek naknadno otkriveno je da je klub sa “Emirata” dužan da isplati njegovom bivšem klubu Sautemptonu 10.000 funti za svaki meč na kojem provede više od 20 minuta na terenu, o čemu često razmišlja štedljivi Arsen Venger.

Samjuel Eto - mora da snimi film

Didije Drogba - samo u Barselonu mogao bez obeštećenja

Sam Hamam - sastavljao trenerima tim i terao igrača da jede ovčje testise

Stefan Švarc - zabranjen mu let u svemir

Đuzepe Reina - dobio po kuću za svaku godinu ugovora

Rolf Kristel Guje-Mjen - tražio časove kuvanja za suprugu

Stig Inge Bjornbi - zabranjeno mu da prilazi skijalištima

Bern Štange -  tražio bezbedan povratak kući u slučaju rata

Nekadašnjeg reprezentativca Švedske Stefana Švarca pre nego što je potpisao ugovor sa Sanderlendom upitali su šta bi voleo da mu se ostvari u budućnosti. Za simpatičan odgovor da želi mesto na prvom komercijalnom letu za svemir, rukovodstvo Sanderlenda nije imalo razumevanja. Klauzulom u ugovoru zabranjeno mu je da leti u svemir.

Reprezentativac Konga Rolf Kristel Guje-Mjen insistirao je prilikom potpisivanja ugovora sa Ajntrahtom da se njegovoj ženi obezbede časovi kulinarstva, a kako je igrao tri godine u Frankfurtu, jasno je da je klub pronašao dobrog instruktora kuvanja. Još jedna zanimljiva priča vezana je za nemački fudbal. Đuzepe Reina igrao je od 1996. do 1999. godine za Arminiju Bilefeld i za svaku godinu ugovora klub je morao da mu izgradi po jednu kuću. Kažu da je Reina napravio jedinu grešku jer nije izgradnju uslovljavao kvadraturom.

Kontroverzni Sam Hamam imao je uslove za svoje trenere igrače. Kao gazda Vimbldona svakom treneru je stavljao klauzulu u ugovor da ima pravo da im menja tim koji su sastavili za utakmicu, dok je od igrača Spensera Prajora u Kardifu tražio da jede ovčije testise. Prajor je pojeo testise, ali mu je dozvoljeno da budu skuvani i začinjeni peršunom i sokom od limuna.

Kada je 2002. godine preuzeo reprezentaciju Iraka, Nemac Bernd Štange insistirao je u ugovoru da ima pravo da ne odgovara na politička pitanja novinarima, odnosno da mu se u slučaju izbijanja rata na tom području obezbedi nesmetan povratak kući. Iskrenost je koštala Stiga Ingea Bjornbija.

Dugogodišnji reprezentativac Norveške otkrio je pre dolaska u Liverpul da gaji veliku strast prema ski-skokovima, jer mu je otac bio olimpijski reprezentativac u ovoj disciplini. Klauzulom u ugovoru zabranjeno mu je da prilazi skijalištima a Bjornbi je pokazao da je veliki profesionalac i poštovao je stavke u ugovoru, o čemu govori i osam godina boravka na “Enfildu”.

Kakve to ima veze s uvodjenjem igraca u 71. minuti radi ove klauzule?
Didier je mozda znao da nece Sangaj dugo potrajati pa je sebi napravio tu stavku jer bi mu oni mogli praviti kasnije probleme.

Nije to ništa novo. Mnogi igrači ispaštaju zbog takvih stavki u ugovoru.

Didier je mozda znao da nece Sangaj dugo potrajati pa je sebi napravio tu stavku jer bi mu oni mogli praviti kasnije probleme.

Nije problem što je stavio to u ugovor, problem je zašto je stavio Barcelonu.

Tehnologija u nogometu: Uvođenje Crvenog oka.

Crveno oko je tehnologija kojom se otkriva da li je igrač bio u offsideu ili ofsajdu ili zaleđu ili opsajdu (po Saši Vugdaliću).

Znači tehnologija podrazumjeva hedističkim poluimplant, gadget koji se kači na oko i konstantno povlači crtu po terenu holografskom projekcijom na viziru. Funkcionira na sličnom principu kao Google naočale. Ono što je zanimljivo je da ima i mali obradbeni čip koji intelgientnim senzorom pronalazi i asocira algoritmom igrače. Svaki igrač u okviru vizira i prvi kompalističkih formi biva analiziran programskom formulom. Kao krajnji rezultat dokazuje se momentalnod a li je igrač ili ne u offsideu.

Za kreiranje Crvenog oka zadužen je Samsung.

HTC uzvraća udarac i kreira Zeleno oko. Prema njima pomoćni sudac ne mora nositi vizir. Detektori offsidea se postave na mjesta kornera, a potrebne su četiri takve sprave. Evo kako izgleda Zeleno oko.

9PArc5U.jpg

Ako bi reagovala kao gol tehnologija ja sam totalno za. Gol tehnologija je najjaca stvar ikad izmisljena u svijetu sporta a pravi ogromnu razliku u korist pravde koja bi, realno, i trebala biti glavna karakteristika sporta koji bi opet trebao biti nesto cisto a svi znamo za sta je sve koristen i za sta se i danas koristi tako da svaki korak koji donosi odluke u korist pravde treba podrzati.

Hahaha PSG prosuo 3 boda uoci meca s nama.

Vodili 2:0 protiv Caena mrtvog koji nije osutao krsteno do 80. minuta kada PSG ostaje sa devetoricom na terenu jer su se Lucas i Aurier povrijedili a Blanc prethodno odradio izmjene. I onda potop, Caen iz slobodnjaka u sudijskoj za 2:2. 

Odlicno za nas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.