20. oktobar 2025.20. okt comment_368352 Nikad mi neće biti jasno kako nakon raznih fijaska neki treneri opet dobiju top poslove. Graham Potter je novi selektor Švedske, vodit će ponajbolji napadački duo svijeta https://www.klix.ba/sport/nogomet/graham-potter-je-novi-selektor-svedske-vodit-ce-ponajbolji-napadacki-duo-svijeta/251020103 Prijavi
20. oktobar 2025.20. okt comment_368353 Losiji od Pottera je bio sam Villas Boas. Cak je i Benitez bio bolji od njega kao trener Chelsea, na stranu sto ga niko nije volio i sto nikad nije trebao trenirati Chelsea. Prijavi
20. oktobar 2025.20. okt comment_368354 Kao što kazes na stranu što mi nismo bili poštovaoci Beniteza u to vrijeme, ali realno Benitez je ime za dosta njih koji su vodili nas, ime u trenerskom smislu. Mene ne čudi sad ovo Potter i Švedska, on je posao obavio u Brightonu i to ce mu omoguciti da se jos dugo vrzma po klupama raznih klubova i reprezentacija, jer svi negdje kontaju "e mozda bi on ovdje mogao kliknuti kao u Brightonu". Kriza je što se tiče kvalitetnih trenera, slabo je provjerenih opcija, haman ih nema vise uopste. Kao što su sada hit npr. Glasner ili Iraola, tako su isto bili hit i Boas, Potter, Ten Hag, Thiago Motta i milion njih. Eh sad da li ce taj Iraola biti kvalitetan metak za nekog, ne zna se jebiga, ali ce taj Iraola i posle nekog eventualnog neuspjeha sa vecim klubom jos dugo plivati po ligama petice jer je oduševio u Bournemouthu. Prijavi
20. oktobar 2025.20. okt comment_368355 Potter je prije Brajtona napravio cudo sa svedskim Østersundom, pogledajte gdje je taj klub bio prije njega a on ih je doveo u evropska takmicenja i to dobro igrali. Zato je cijenjen u Svedskoj. Prijavi
20. oktobar 2025.20. okt comment_368356 Veoma mali procenat vrhunskih trenera radi u reprezentacijama i to je objašnjenje. Da nisu njega uzeli, uzeli bi nekog iz u21 Švedske ili ko vodi neki AIK, Hammarby, Norrkoping.. Prijavi
20. oktobar 2025.20. okt comment_368357 58 minutes ago, Wisey said: Potter je prije Brajtona napravio cudo sa svedskim Østersundom, pogledajte gdje je taj klub bio prije njega a on ih je doveo u evropska takmicenja i to dobro igrali. Zato je cijenjen u Svedskoj. takve informacije mogu da čujem samo od tebe i od Adija, to čak ni premium AI neće da izbaci Prijavi
20. oktobar 2025.20. okt comment_368360 4 hours ago, chiba said: takve informacije mogu da čujem samo od tebe i od Adija, to čak ni premium AI neće da izbaci Evo još malo informacija - žena mu je bila u stručnom štabu u Ostersundu kao pilates trener. Prijavi
29. oktobar 2025.29. okt comment_368554 https://www.reddit.com/r/soccer/s/5KnjZYlHU4 hahahahha jebem ja mater svakom ko stane u odbranu zenskog fudbala Prijavi
29. oktobar 2025.29. okt comment_368564 Ženska reprezentacija LIBIJE, ne znam šta si očekivao od golmanice te ekipe Prijavi
30. oktobar 2025.30. okt comment_368578 9 hours ago, Adi said: Ženska reprezentacija LIBIJE, ne znam šta si očekivao od golmanice te ekipe Barem da vidi tj. da ne nosi naočale? Prijavi
3. januar3. jan comment_369870 Kako je soker postao football manager ahaha, i bas lepo sto se BOehlyd nasao u segmentu where data fails, ali ono sto sami znamo, doveli igrace koji onako, izolovano imaju super statistiku, bez razmisljanja da li se zapravo uklapaju. Prijavi
3. januar3. jan comment_369871 Dobro objasnjenje i zalosna stvarnost koju zivimo. Nas klub je najbolji primjer sta uradi slijepo pracenje analitike i podataka. Prijavi
17. mart17. mar comment_371727 U međuvremenu u Africi. Apelaciono vijeće Afričke nogometne konfederacije (CAF) donijelo je konačnu odluku u vezi s finalnom utakmicom Afričkog kupa nacija (AFCON) 2025. u Maroku. Prema zvaničnom saopštenju, reprezentacija Senegala izgubila je meč za trofej službenim rezultatom 3:0 u korist Maroka, čime je domaća selekcija i zvanično proglašena pobjednikom takmičenja. Prijavi
17. mart17. mar comment_371731 Eto ti sad, na kraju dzaba Brahim Diaz hodao po psihijatrima.. Prijavi
29. mart29. mar comment_371929 Tudor dobio otkaz, vrijeme je da za nekog prekaljenog spasitelja od ispadanja tipa Allardyce. Prijavi
1. april1. apr comment_371949 On 10/20/2025 at 2:00 PM, reLo said: Nikad mi neće biti jasno kako nakon raznih fijaska neki treneri opet dobiju top poslove. Graham Potter je novi selektor Švedske, vodit će ponajbolji napadački duo svijeta https://www.******/sport/nogomet/graham-potter-je-novi-selektor-svedske-vodit-ce-ponajbolji-napadacki-duo-svijeta/251020103 Čovjek isporučio Prijavi
2. april2. apr comment_371964 2 boda imao u grupnoj fazi, kosovo ih 2 put podero. Na kraju oni idu na SP a jedna italija ne. Prijavi
2. april2. apr comment_371968 https://www.facebook.com/share/v/18bf59TevH/?mibextid=wwXIfr Ukratko, ako neko u akciji koja prethodi golu igra rukom, a to sudija ne vidi odmah i ne poništi gol, VAR tu ne može ništa. Glupo, ali sjećam se i jednog gola kad je onomad Joao Pedro igrao rukom u akciji koja je prethodila golu pa smo se svi čudili zašto nije poništen. Dakle, ne može ga VAR poništiti osim ako je rukom on dao gol direktno. Prijavi
2. april2. apr comment_371969 Nešto sam slušao danas da će cena parkinga na SP biti duplo skuplja od dve jefitnijei ulazinice za sledeće EP, plus da će udaljenost od stadiona bita poprilična (odnosi se mahom na utakmice u SAD), navodno kao pokušavaju to da reše time što će uspostaviti autobuske linije ka stadionu na svakih 30 sekundi u odredjenim vremenskim intervalima Prijavi
25. april25. apr comment_372305 Aaaa gola ljudi, bolji nego od poznatog gola Ibrahimovica u Ajaxu Prijavi
26. april26. apr comment_372310 Eto njega nama u transferu vrijednom simboličnih 60 miliona funti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.