15. juli 2025.1 god. comment_365969 Po meni samo Dembele treba osvojiti, nevjerovatan je bio. Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_365972 Šta imate reći na ovo preseravanje sa Yamalovim rođendanom? Bojim se da je malom slava udarila u glavu. Sve ovo jako ružno izgleda. Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_365981 5 hours ago, reLo said: Šta imate reći na ovo preseravanje sa Yamalovim rođendanom? Bojim se da je malom slava udarila u glavu. Sve ovo jako ružno izgleda. Ma mali ce propast samo tako. I veci od njega su propali. Nece mi ga uopste biti zao uopste. Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_365984 6 hours ago, reLo said: Šta imate reći na ovo preseravanje sa Yamalovim rođendanom? Bojim se da je malom slava udarila u glavu. Sve ovo jako ružno izgleda. Jel ti to vokri Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_365989 6 hours ago, reLo said: Šta imate reći na ovo preseravanje sa Yamalovim rođendanom? Bojim se da je malom slava udarila u glavu. Sve ovo jako ružno izgleda. Dobar rodjendan, slicno smo razmisljali, samo sto je kod mene jos nesto devijantno bilo pored zena i jednog patuljka za 18ti. Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_365994 19 minutes ago, diablo_bih said: Dobar rodjendan, slicno smo razmisljali, samo sto je kod mene jos nesto devijantno bilo pored zena i jednog patuljka za 18ti. Bas su kod tebe bili top modeli 😀 Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_365996 19 minutes ago, Whisper said: Bas su kod tebe bili top modeli 😀 Nije bilo ni poznatih patuljaka, samo jedna patuljasta. Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_366003 pročitao sam na miru, iskreno, zvučaće prežvakano, ali ništa drugo nisam ni očekivao od igrača barselone... ali boga pitaj šta se sve inače dešava i radi u tom svetu što mi i ne čujemo tako da ne bih pridavao značaj tome samo ja ne razumem kako ovi misle da ga kazne, pa nije on valjda silom nekoga na nešto primoravao ne možeš majku mu nekoga da kaznnjavaš za ne mogu da ukapiram zapravo i za šta vlasti u španiji misle da ga terete jako muda od toga što se jedna "kurva" našla uvredjena, zaprepašćena što joj je neko ponudio pare da se pojavi na žurku ne branim ovog da se razumemo, ali ne možeš nekome da braniš kako će da se zabavlja, to je njegova lična stvar ako nikoga ne ugrožava, jedino ako se nešto desilo što mi ne znamo, inače ne vidim osnova da kepeci izvuku nešto od kukanja samo mada mi je ovo komično da je prepodne bio sa matorima, a onda uveče dovodi kamion bluda i razvrata ili ne, hahah, pa to je isti djavo, samo na mnogo većem nivou od onoga što se inače radi, samo što ovaj lik ima neograničena sredstva i može mu se Prijavi
17. juli 2025.1 god. comment_366018 On 7/15/2025 at 7:55 PM, reLo said: OK, pedofilija je zabranjena na forumu. Nije pedofilija, tj. mozda jeste, 17 joj bilo, to je to godiste fakticki. Samo sto je patuljasta. Prijavi
23. august 2025.1 god. comment_366752 22 minutes ago, reLo said: Žene. Gori su ovi sto nju stave da uzima izjave. Koje ona ima osobine da radi taj posao osim sto je eto prezentna? Bas mi ide to na zivce. I na areni kad vidim one trebe mrak mi padne na oci. Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366769 17 hours ago, Bari said: Gori su ovi sto nju stave da uzima izjave. Koje ona ima osobine da radi taj posao osim sto je eto prezentna? Bas mi ide to na zivce. I na areni kad vidim one trebe mrak mi padne na oci. Odgovorio si sam sebi, niko nece da gleda celavog dekicu od 60 godina. A i novinarstvo sportsko ti je apsolutno besmislen i sablonski posao, ni chat gpt ti ne treba koliko je prosto. 'Jeste zadovvoljni rezultatom? Sta se danas desilo? Da li ste ovo uvezbali? Koji su vam planovi za ostatak sezone' I svaki put dobijes iste odgovore. Tako da ono, ne moras ni da pratis sport. Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366770 To je više pitanje profesije, nego spola. Kad je prije par godina Konstrakta pobijedila na Beoviziji, okružile je novinarske ekipe i prvo pitanje je bilo: "Zorja, jeste li očekivali pobedu?", zatim se žena ispravila i rekla "Pardon, Konstanta." Da je muškarac pogriješio, što se i dešava, ne bi se toliko spominjalo. Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366776 Video sam da su i u MOTD studio doveli ženu za voditeljku što sam mislio da nikada neće da se desi, pogotovo kada predješ na to sa Geri Linekera ako je i BBC pošao u tom smeru koje smatram za vrh što se tiče te neke organiacije snimanja emisija što sportskih, što dokumentarnih onda jebem li ga.... Prijavi
25. august 2025.1 god. comment_366783 10 hours ago, chiba said: Video sam da su i u MOTD studio doveli ženu za voditeljku što sam mislio da nikada neće da se desi, pogotovo kada predješ na to sa Geri Linekera ako je i BBC pošao u tom smeru koje smatram za vrh što se tiče te neke organiacije snimanja emisija što sportskih, što dokumentarnih onda jebem li ga.... A dobro Britanci vole da izigravaju rodnu ravnopravnost pogotovo BBC, cudi me da to nisu uradili jos pre 10 godina nego sad kad je pomalo izaslo iz mode da se zene guraju u 'muska polja' Prijavi
27. august 2025.1 god. comment_366856 Lineker je dobio otkaz, jer podrzava Palestinu. Ovo je mozda za ovu sezonu. Prijavi
25. septembar 2025.1 god. comment_367791 On 7/14/2025 at 6:46 PM, Adi said: Igrači za koje mislim da trebaju biti u top 10 pored njih su Yamal, Mbappe, Olise, Pedri, Kvaratskelia. Olise na kraju završio 30., MVP Bundeslige Prijavi
26. septembar 2025.1 god. comment_367818 Jebo ti X account koji napiše sve ovo o treneru, a ne napišu koga trenira pa moram googlati. Prijavi
26. septembar 2025.1 god. comment_367819 Relativno failao u Nici i Ajaxu, dobija poslove jer je mlad i perspektivan Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.