Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

5 hours ago, reLo said:

Šta imate reći na ovo preseravanje sa Yamalovim rođendanom?
Bojim se da je malom slava udarila u glavu. Sve ovo jako ružno izgleda.

Ma mali ce propast samo tako. I veci od njega su propali. Nece mi ga uopste biti zao uopste.

6 hours ago, reLo said:

Jel ti to vokri

6 hours ago, reLo said:

Dobar rodjendan, slicno smo razmisljali, samo sto je kod mene jos nesto devijantno bilo pored zena i jednog patuljka za 18ti.

19 minutes ago, diablo_bih said:

Dobar rodjendan, slicno smo razmisljali, samo sto je kod mene jos nesto devijantno bilo pored zena i jednog patuljka za 18ti.

Bas su kod tebe bili top modeli 😀

pročitao sam na miru, iskreno, zvučaće prežvakano, ali ništa drugo nisam ni očekivao od igrača barselone...

ali boga pitaj šta se sve inače dešava i radi u tom svetu što mi i ne čujemo tako da ne bih pridavao značaj tome

samo ja ne razumem kako ovi misle da ga kazne, pa nije on valjda silom nekoga na nešto primoravao

ne možeš majku mu nekoga da kaznnjavaš za ne mogu da ukapiram zapravo i za šta vlasti u španiji misle da ga terete

jako muda od toga što se jedna "kurva" našla uvredjena, zaprepašćena što joj je neko ponudio pare da se pojavi na žurku

ne branim ovog da se razumemo, ali ne možeš nekome da braniš kako će da se zabavlja, to je njegova lična stvar ako nikoga ne ugrožava, jedino ako se nešto desilo što mi ne znamo, inače ne vidim osnova da kepeci izvuku nešto od kukanja samo

mada mi je ovo komično da je prepodne bio sa matorima, a onda uveče dovodi kamion bluda i razvrata ili ne, hahah, pa to je isti djavo, samo na mnogo većem nivou od onoga što se inače radi, samo što ovaj lik ima neograničena sredstva i može mu se

• 1 mjesec kasnije...
22 minutes ago, reLo said:

Žene. 

IMG_7138.jpeg

Gori su ovi sto nju stave da uzima izjave. Koje ona ima osobine da radi taj posao osim sto je eto prezentna?

Bas mi ide to na zivce. I na areni kad vidim one trebe mrak mi padne na oci. 

17 hours ago, Bari said:

Gori su ovi sto nju stave da uzima izjave. Koje ona ima osobine da radi taj posao osim sto je eto prezentna?

Bas mi ide to na zivce. I na areni kad vidim one trebe mrak mi padne na oci. 

Odgovorio si sam sebi,  niko nece da gleda celavog dekicu od 60 godina. :D 

A i novinarstvo sportsko ti je apsolutno besmislen i sablonski posao, ni chat gpt ti ne treba koliko je prosto.

'Jeste zadovvoljni rezultatom? Sta se danas desilo? Da li ste ovo uvezbali? Koji su vam planovi za ostatak sezone'

I svaki put dobijes iste odgovore.

Tako da ono, ne moras ni da pratis sport. 

To je više pitanje profesije, nego spola. Kad je prije par godina Konstrakta pobijedila na Beoviziji, okružile je novinarske ekipe i prvo pitanje je bilo: "Zorja, jeste li očekivali pobedu?", zatim se žena ispravila i rekla "Pardon, Konstanta."

Da je muškarac pogriješio, što se i dešava, ne bi se toliko spominjalo.

Video sam da su i u MOTD studio doveli ženu za voditeljku što sam mislio da nikada neće da se desi, pogotovo kada predješ na to sa Geri Linekera

ako je i BBC pošao u tom smeru koje smatram za vrh što se tiče te neke organiacije snimanja emisija što sportskih, što dokumentarnih onda jebem li ga....

10 hours ago, chiba said:

Video sam da su i u MOTD studio doveli ženu za voditeljku što sam mislio da nikada neće da se desi, pogotovo kada predješ na to sa Geri Linekera

ako je i BBC pošao u tom smeru koje smatram za vrh što se tiče te neke organiacije snimanja emisija što sportskih, što dokumentarnih onda jebem li ga....

A dobro Britanci vole da izigravaju rodnu ravnopravnost pogotovo BBC, cudi me da to nisu uradili jos pre 10 godina nego sad kad je pomalo izaslo iz mode da se zene guraju u 'muska polja'

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.