26. april26. apr comment_372311 Dobar gol ali kontra, nepostavljena odbrana, igraci trce unazad 60 metara.. Zlatanov gol meni dosta tezi za izvesti. Prijavi
28. april28. apr comment_372342 "Kraj je prekrivanju usta. FIFA će odmah suspendovati igrače koji to naprave i on će na terenu dobiti crveni karton. Pravilo kreće od Svjetskog prvenstva 2026. godine", navodi The Times. Ajde konacno nesto pametno i od FIFA-e, ako je istina jer sam procitao na smijesnom sportsport.ba portalu. Ovo prekrivanje usta mi bas ide na ganglije. Prijavi
28. april28. apr comment_372348 Meni ovo smiješno, čuj crveni karton jer je prekrio usta. Surovo, drsko, bezobrazno, najgori start na stadionu Azteca godinama unazad. Prijavi
29. april29. apr comment_372351 Pa ima smisla ako se prekrivenih usta upućuju kojekave pogrdne uvrede. Ako tražiš korijenski uzrok toga - gledajući činjenicu da su 99,99% fudbalera pičkice koje ti samo tako smiju uputiti uvredu - onda ovakva kazna praktično rješava taj problem. Prijavi
29. april29. apr comment_372354 https://as.com/futbol/videos/laliga-ensena-por-primera-vez-como-es-una-protesta-de-vinicius-al-arbitro-a-20-cms-de-su-cara-f202604-v/ Jako zanimljivo. Nije lahko ni sudijama. Cijela utakmica ti prođe u objašnjavanju balavcima zašto si nešto svirao. Prijavi
7. maj7. maj Popularna objava comment_372431 Nase primadone bih tukao pajserom kad vidim kako se jedva krecu. Zato kazem, uprava mora stati iza trenera kada su ovakve stvari u pitanju taman da je u pitanju najveca zvijezda tima, ako se ne trudis i ne trcis ides na klupu taman da si genije sa loptom. Dok god tako ne bude ova ekipa nece nista postici. Pogotovo ako se neki igrac ne smije staviti na klupu da mu ne padne trzisna vrijednost... Prijavi
7. maj7. maj comment_372437 🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Arsenal are on course to become the 𝐑𝐈𝐂𝐇𝐄𝐒𝐓 𝐂𝐋𝐔𝐁 in England, Sky Sports report. 💰 They are likely to OVERTAKE Liverpool and Manchester City as the English club with the largest revenue when clubs publish their next set of accounts. 📈 Naši vlasnici na aparatima a šta će tek biti kad neku kaznu popušimo. Prijavi
21. maj21. maj comment_372684 Zanimljiv odstrel zaista. Ovo vrlo lako moze znaciti otkaz u slucaju loseg izdanja, jer svi ce upirati prstom u Tuhela. Prijavi
21. maj21. maj comment_372686 Gibbs White je itekako zasluzio poziv, posebno kad tu nema Palmera,Fodena. Zanimljiva i hrabra odluka otpisati tj ne zvati ovoliko ‘zvijezda’. Vidjet cemo na sta ce liciti Englezi. Ne sikiram se za Tuchela, cak i da dobije otkaz vrlo lako ce naci sljedeci angazman. Prijavi
23. maj23. maj comment_372713 Pazite kakav presing igra Stuttgart, gledajte gdje je cak Kane dosao da primi loptu i dokle ga je ispratio stoper Stuttgarta. Prijavi
23. maj23. maj comment_372716 2 hours ago, hamco said: Pazite kakav presing igra Stuttgart, gledajte gdje je cak Kane dosao da primi loptu i dokle ga je ispratio stoper Stuttgarta. I zavaljao im lagani hat trick 😁 Prijavi
24. maj24. maj comment_372719 6 hours ago, Whisper said: I zavaljao im lagani hat trick 😁 Pa dobro zabio im je 2 gola posle prekida, jedan slobodno a drugi penal. Masis poentu, 60% utakmice Stuttgart je bio mnogo bolja ekipa, dok jednim igraju Demirovic i Leweling drugoj ekipi Kane i Olise. Prijavi
24. maj24. maj comment_372720 2 hours ago, hamco said: Pa dobro zabio im je 2 gola posle prekida, jedan slobodno a drugi penal. Masis poentu, 60% utakmice Stuttgart je bio mnogo bolja ekipa, dok jednim igraju Demirovic i Leweling drugoj ekipi Kane i Olise. Ma zajebavam se. Bajern svakako s pola gasa igrao. Prijavi
27. maj27. maj comment_372772 Neymar na okupljanje reprezentacije došao privatnim helikopterom. 🤣🤣 Kakva će sprdnja od Brazila biti na ovom Svjetskom. Osim ako je Ancelotti pozvao njega kao Pape 2014. Ibričića (jer je tako Džeko zahtijevao), pa jedini Ibričić nije dobio ni minutu na tom prvenstvu. U suprotnom, ako mu ovaj maneken bude igrao - neka se Brazil poselami sa uspjehom. Prijavi
27. maj27. maj comment_372776 Cirkusant će zabiti penal Haitiju u grupi i to će biti to. Ja sam zaboravio da on još igra dok se nije desilo sve ovo sa spiskom za prvenstvo. Prijavi
1. juni1. jun comment_372853 Szoboslai (desno) stigao na okupljanje reprezentacije. Mater u prkno jebao. Prijavi
11. juni11. jun comment_372894 Nema više "bomb squada" u ekipama. Quote Novim pravilima praktično se ukida praksa "izbacivanja iz ekipe", odnosno slanja igrača da treniraju odvojeno kako bi bili prisiljeni da napuste klub. Takvo ponašanje od sada će se smatrati zlostavljanjem i predstavljat će opravdan razlog za jednostrani raskid ugovora. Klubovima će biti zabranjeno da igračima uskraćuju treninge s ostatkom ekipe kao vid kazne, zadržavaju pasoše ili ih izbacuju iz smještaja koji im je osigurao klub. U slučaju kršenja pravila, klub će morati isplatiti najmanje kompletan preostali iznos ugovora. Nogometaš će moći tražiti i dodatnu odštetu, a u najtežim slučajevima dobiti naknadu u visini dodatnih šest mjeseci plate. S druge strane, sankcije za klubove bit će znatno strožije nego ranije. Nakon prvog prekršaja slijede upozorenje i novčana kazna, drugi prekršaj donosi ograničenje na maksimalno pet dolaznih transfera u jednom prijelaznom roku, dok bi treće kršenje moglo rezultirati potpunom zabranom dovođenja novih igrača. Prijavi
11. juni11. jun comment_372896 https://www.tportal.hr/sport/clanak/perez-i-real-tuze-barcelonu-zele-da-im-se-oduzmu-titule-i-liga-prvaka-20260608?fbclid=IwVERDUASXW7hleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeXq0F0uB5JeVbOaiD0Q6OVUviTbvQGJSwWxDVr0Dp4geB7ILZ5kPMRWqS0Wk_aem_OHw8EBrEx2GthVeEN94yiQ Ne znam zašto se i Chelsea ne uključi aktivno u ovu raspravu. Dovoljno je samo pogledati onu utakmicu kad nas je debelo oštetio Ovrebo i shvatiti da sigurno nisu tek onako platili 8,4 miliona eura za neke analize sudaca. Prijavi
11. juni11. jun comment_372897 Vjerovatno smatraju da je to samo bacanje para i vremena jer znamo da se ništa neće desiti. Prijavi
12. juni12. jun comment_372900 23 hours ago, Adi said: Vjerovatno smatraju da je to samo bacanje para i vremena jer znamo da se ništa neće desiti. da, verujem da su se vodili istom logikom kad su sami sebe prijavili FA, odnosno Romana😇 Prijavi
12. juni12. jun comment_372903 Eh da smo bogdom imali ovo pravilo s odbrojavanjem na autima i prekidima prosle sezone... Mozda Arsenal ne bi bio prvak. Prijavi
12. juni12. jun comment_372904 55 minutes ago, Wisey said: Eh da smo bogdom imali ovo pravilo s odbrojavanjem na autima i prekidima prosle sezone... Mozda Arsenal ne bi bio prvak. Nema tu mozda moj Vajzi, SIGURNO ne bi bili prvaci. Prijavi
13. juni13. jun comment_372907 Onaj yotuber Tapirlo mi je možda najiritantnij lik sa klipovima na temu fudbala, pokušao sam par klipova da pogledma jel vidim da mi stalno iskače i da ima mnogo pregleda ali ja samo čujem ili preterano kukanje ili preterano uzdizanje, sve je u nekim hiperbola, neko, tolko napumpavanje tenzije nepotrebne Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.