14. februar 2023.3 god. comment_340453 Da je u pitanju neko od 50-100 najpoznatijih mislim da bi se fudbalski svijet polarizirao. Hardcore fudbalska publika bi ga prezirala, a ova druga strana, ne znam kako da je nazovem, bi išla u drugu krajnost. Ovako je to igrač koji je igrao u slabijim klubovima u ligama peticama i sada se vratio u Češku. On je valjda jedini aktivni profesionalni fudbaler koji se izjasnio. Možda će ovo ohrabriti i druge, možda i neće. Kako god, njihova stvar. Prijavi
14. februar 2023.3 god. comment_340454 6 hours ago, Adi said: Da je u pitanju neko od 50-100 najpoznatijih mislim da bi se fudbalski svijet polarizirao. Hardcore fudbalska publika bi ga prezirala, a ova druga strana, ne znam kako da je nazovem, bi išla u drugu krajnost. Ovako je to igrač koji je igrao u slabijim klubovima u ligama peticama i sada se vratio u Češku. On je valjda jedini aktivni profesionalni fudbaler koji se izjasnio. Možda će ovo ohrabriti i druge, možda i neće. Kako god, njihova stvar. Kad se nas Dzejms bude izjasnio nastace cirkus Monti Pajton Prijavi
14. februar 2023.3 god. comment_340455 Peder, a biti u svlačionici sa nepederima... Nije lahko njegovim suigračima. I šta se to desi u glavi da iza sebe imaš brak i dijete, pa si odjednom lafo peder. Očito od dosade ne zna šta će, pa de da se malo pederiše. Prijavi
14. februar 2023.3 god. comment_340458 Cekaj jel se to nas reece guzi, ili sam ja to pogresno protumacio? Prijavi
14. februar 2023.3 god. comment_340459 1 hour ago, Gringo said: Cekaj jel se to nas reece guzi, ili sam ja to pogresno protumacio? Spekulise se, nista nije sluzbeno. Prijavi
14. februar 2023.3 god. comment_340460 Takodje spekulise se da je i Mount u pitanju. Mada cini mi se da je to obicna zuta stampa. Prijavi
14. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340462 Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. Prijavi
14. februar 2023.3 god. comment_340464 2 hours ago, reLo said: Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. Bukvalno sam prvo obratio paznju na ove dve dame u gornjem levom uglu. Prijavi
14. februar 2023.3 god. comment_340466 2 hours ago, reLo said: Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. ovo narandzasta jebem ga relo Prijavi
14. februar 2023.3 god. comment_340471 4 hours ago, BT14 said: Kamenjarke. Zato ih i treba ubit od kurca, po to su i došle Al ako se spekulise na osnovu ovih slika onda nas je pola pedera dan te jebo. Pa kakve slike imaš sa rajom kad si mrtav pijan bio ovo je ništa 4 hours ago, BT14 said: Kamenjarke. Zato ih i treba ubit od kurca, po to su i došle Al ako se spekulise na osnovu ovih slika onda nas je pola pedera dan te jebo. Pa kakve slike imaš sa rajom kad si mrtav pijan bio ovo je ništa A to što je ovaj peder me i kurac zaboli, ne treba debilima previše pažnje davati, neka ga nek puši kurac kad već voli Prijavi
15. februar 2023.3 god. comment_340478 Kontent za straight forumaše, link videa u komentarima hahaha Prijavi
15. februar 2023.3 god. comment_340498 Izgleda da ce i barca da se nadje na tapetu istrazitelja. Otrkrivene uplate predsedniku sudijske komisije. Za satro usluge obucavanja igraca kako treba da se ponasaju pred sydijama. Mada verujem da nema nista od kazne ali nece doveka to da traje. Prijavi
19. februar 2023.3 god. comment_340858 Pogledajte na yotube intervju sa Milanom Mandarićem, ima zanimljivih delova Prijavi
5. mart 2023.3 god. comment_341594 Ako se uzimaju u obzir lige petice, koliko procentualno gledate koju u zadnje vrijeme? Kod mene je otprilike ovako: Engleska 75% Njemačka 10% Italija 10% Španija 4% Francuska 1% Prijavi
5. mart 2023.3 god. comment_341595 Englezi: 70% Italijani: 20% Spanci i Francuzi po 5%. Nikako ne gledam Njemce, totalno sam ohladio. Sto se tice Italijana tu pratim dosta jer mi nekoliko jarana navija za Milan, Inter dok ja licno preferiram Fiorentinu zbog trenera Italiana(ovaj trener je nesto ko De Zerbi, svakog su protivnika izdominirali ali nemaju srece sa rezultatima). U spaniji pratim najvise Gironu i Rayo, igraju obje ekipe odlican fudbal. Englezi su naravno neprikosnoveni. Prijavi
5. mart 2023.3 god. comment_341596 Engleska 80% Italija 5% Njemacka 10% Francuska 5% Spansku ligu tek pred kraj sezone gledam ako ima sta zanimljivo. Prijavi
5. mart 2023.3 god. comment_341599 Gledam samo Premiership i highlightse skoro svakog kola, sve Celzijeve takmicarske utakmice, katkad Ligu Sampiona te reprezentacije. Za ostalo nemam vremena. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341680 Rekao bih Engleska 50% Italija 25% Njemacka 15% Francuska 10% Spance gledam samo kada je El Clasico. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.