Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

Da je u pitanju neko od 50-100 najpoznatijih mislim da bi se fudbalski svijet polarizirao. Hardcore fudbalska publika bi ga prezirala, a ova druga strana, ne znam kako da je nazovem, bi išla u drugu krajnost. Ovako je to igrač koji je igrao u slabijim klubovima u ligama peticama i sada se vratio u Češku.

On je valjda jedini aktivni profesionalni fudbaler koji se izjasnio. Možda će ovo ohrabriti i druge, možda i neće. Kako god, njihova stvar.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

6 hours ago, Adi said:

Da je u pitanju neko od 50-100 najpoznatijih mislim da bi se fudbalski svijet polarizirao. Hardcore fudbalska publika bi ga prezirala, a ova druga strana, ne znam kako da je nazovem, bi išla u drugu krajnost. Ovako je to igrač koji je igrao u slabijim klubovima u ligama peticama i sada se vratio u Češku.

On je valjda jedini aktivni profesionalni fudbaler koji se izjasnio. Možda će ovo ohrabriti i druge, možda i neće. Kako god, njihova stvar.

Kad se nas Dzejms bude izjasnio nastace cirkus Monti Pajton :D

1 hour ago, Gringo said:

Cekaj jel se to nas reece guzi, ili sam ja to pogresno protumacio?

Spekulise se, nista nije sluzbeno. 

4 hours ago, BT14 said:

Kamenjarke.

Zato ih i treba ubit od kurca, po to su i došle :D

Al ako se spekulise na osnovu ovih slika onda nas je pola pedera dan te jebo. Pa kakve slike imaš sa rajom kad si mrtav pijan bio ovo je ništa

4 hours ago, BT14 said:

Kamenjarke.

Zato ih i treba ubit od kurca, po to su i došle :D

Al ako se spekulise na osnovu ovih slika onda nas je pola pedera dan te jebo. Pa kakve slike imaš sa rajom kad si mrtav pijan bio ovo je ništa

A to što je ovaj peder me i kurac zaboli, ne treba debilima previše pažnje davati, neka ga nek puši kurac kad već voli

Izgleda da ce i barca da se nadje na tapetu istrazitelja. Otrkrivene uplate predsedniku sudijske komisije. Za satro usluge obucavanja igraca kako treba da se ponasaju pred sydijama. Mada verujem da nema nista od kazne ali nece doveka to da traje.

• 2 sedmice kasnije...

Englezi: 70%

Italijani: 20%

Spanci i Francuzi po 5%. 

Nikako ne gledam Njemce, totalno sam ohladio.

Sto se tice Italijana tu pratim dosta jer mi nekoliko jarana navija za Milan, Inter dok ja licno preferiram Fiorentinu zbog trenera Italiana(ovaj trener je nesto ko De Zerbi, svakog su protivnika izdominirali ali nemaju srece sa rezultatima).

U spaniji pratim najvise Gironu i Rayo, igraju obje ekipe odlican fudbal.

Englezi su naravno neprikosnoveni.

Gledam samo Premiership i highlightse skoro svakog kola, sve Celzijeve takmicarske utakmice, katkad Ligu Sampiona te reprezentacije. Za ostalo nemam vremena.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.