4. februar 2014.12 god. comment_161984 i ovog nurkića ISTO NABIJEM NA KURAC pade partizan u Draženovom domu danas, bravo vukovi, bravo spahija :D idemo dalje cibosi Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161985 Bravo Cibona! Inače ne pratim košarku i malo njih znam da prate košarku (govorim o europskoj i Hrvatskoj košarci), ne stvaramo mi tu neku veliku euforiju oko toga, barem ne u mom kraju, ali lijepo je ćuti da naši pobjede Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161986 i ovog nurkića ISTO NABIJEM NA KURAC pade partizan u Draženovom domu danas, bravo vukovi, bravo spahija :D idemo dalje cibosi Spahija nije trener Cibone vec par mjeseci, Rimac radi cuda s igracima kakve ima. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161991 Nema veze. Partizan dobija na fajnal foru... Ista priča Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162047 Cibona nece vidjet fajnal fora ako bog da .Inace sramotno navijanje 5.200 pickica.Steta bila bi ovo jos jedna pobeda da ne dozivjesmo jos jedan maler .Bogdan nije mogao sam iako je posteno karao .Kinzi pauzira 10 dana mozda i protiv Zalgirisa ne bude igrao. Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162060 https://www.youtube.com/watch?v=97IbC1JW32Q evo ti jedna za jucer,uzivaj sramotno navijanje kazes,kaj zato jer nismo zapalili vasu zastavu i radili ostale pizdarije koje vi radite kad nasi dodu kod vas?? fuj,klošari Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162066 Jebote Cibona ima himnu :D Mislio sam da vam je nesto drugo himna jer samo to cujem na mecevima ,al sad da ne pisem ovde :D Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162102 Robi nemoj se mene fatat ja sam Bugarin iz Crne Gore jebe mi se i za Kroate i za Srbiju :) Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162105 ovo ide u pogrešnom smeru slazem se,ok :D Robi nemoj se mene fatat ja sam Bugarin iz Crne Gore jebe mi se i za Kroate i za Srbiju :) sve pet Prijavi
6. februar 2014.12 god. Autor comment_162177 Robi nemoj se mene fatat ja sam Bugarin iz Crne Gore jebe mi se i za Kroate i za Srbiju :) a ja san srbin koji zivi u hrvatskoj prica na splitski i jebe japanke, ne lazi :p Prijavi
6. februar 2014.12 god. comment_162182 a ja san srbin koji zivi u hrvatskoj prica na splitski i jebe japanke, ne lazi :P lazes da jebes japanke ti jebes kineskinje :D Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162238 a ja san srbin koji zivi u hrvatskoj prica na splitski i jebe japanke, ne lazi :P Crve tebi je nemoguće bilo objasniti kako sam ja Srbin a živim u BIH tako da sjedi dole... Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162269 Crve tebi je nemoguće bilo objasniti kako sam ja Srbin a živim u BIH tako da sjedi dole... HAHHAH jel ima di spremljeno to?hahha Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162519 Iskusni plejmejker Radničkog je teško doživeo poraz i na kraju razgovora s novinarima je priznao da je jako emotivan."Mi smo seljaci koji dolaze iz Kragujevca da igraju u velegradu Beogradu... Igrao sam u FMP-u i Zvezdi i ja sam poslednja generacija koja je nešto osvajala, a da nije Partizan... Treba ugasiti košarku u Srbiji i da igraju samo Zvezda i Partizan. Ako je ovo put kojim treba da ide srpska košarka... ne znam čemu ovo vodi", rekao je uzbudjeno Marinović posle utakmice. Radnički je večeras vodio do dva minuta pre kraja, ali je u napetoj završnici Zvezda preokrenula i pobedila sa 82:78. Marinović je kazao i da su "svi videli" utakmicu i način na koja je ona vodjena."Ne znam. Možda sam nervozan, jer ne volim da gubim", dodao je Marinović. On je posle novinarskog pitanja precizirao čime je to ogorčen. "Juče je utakmicu protiv OKK Beograda gledalo hiljadu ljudi, a Megu i Kosjerić...to niko ne dolazi da gleda. Ti momci igraju za 200-300 evra, entuzijasti su kao i mi u Kragujevcu. Nemamo ni loše rezultate u Evropi, predstavljamo Srbiju u najboljem svetlu. Ima nas 12 i kao borimo se...Ako se borimo, da idemo na Kosovo. Ja sam nezadovoljan, mislim da je trebalo da pobedimo. Zvezda je evroligaška ekipa, a mi smo mala ekipa iz Kragujevca. Ako je ovo način da uđu u finale, neka im", rekao je Marinović.Bek Radničkog se malo pribrao na kraju i dodao:"Ne mogu da verujem šta pričam. Nisam ni hteo da dođem na konferenciju". Zanimljiva izjava :D Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162557 Moje predviđanje da bi ove sezone u NBA-u mogli iznenaditi Brooklyn Netsi i doći do finala svoje konferencije. Dobro su popravili igru. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162572 Moje predviđanje da bi ove sezone u NBA-u mogli iznenaditi Brooklyn Netsi i doći do finala svoje konferencije. Dobro su popravili igru. Teško imaju pure scorere u ekipi ali nemaju neku surovu snagu nisu toliko jaki pod košem finale konferencije nikako polufinale najviše... Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162628 Iskusni plejmejker Radničkog je teško doživeo poraz i na kraju razgovora s novinarima je priznao da je jako emotivan."Mi smo seljaci koji dolaze iz Kragujevca da igraju u velegradu Beogradu... Igrao sam u FMP-u i Zvezdi i ja sam poslednja generacija koja je nešto osvajala, a da nije Partizan... Treba ugasiti košarku u Srbiji i da igraju samo Zvezda i Partizan. Ako je ovo put kojim treba da ide srpska košarka... ne znam čemu ovo vodi", rekao je uzbudjeno Marinović posle utakmice. Istinu brat prica :) Zvezda drzi sve konce ,kad treba utakmica da se prekine oni je prekinu ,kad treba sudija da se makne oni ga maknu.Onaj glavni u areni sto je bio ,kad je Partizan prosao u Evroligu makli su ga i posle povecali cijenu Partizanu za igranje utakmica u Areni .Covic pudlica http://www.youtube.com/watch?v=2CMyDOqszv4#t=77 kapiten :) Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162909 http://www.zurnal.rs/2014/02/09/pavlovic-na-treningu-crno-belih-nisam-igrao-za-veci-klub-od-partizana-foto/index.html Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163848 Posle prve pomalo smorene noci All Star-a nocas sledi spektakl . U ekipnom sutiranju tipujem na ZAPAD 1: Stef Kari (Golden Stejt Voriors), Del Kari (legenda), Beki Hemon (San Antonio Stars) .U takmicenjima sa vestinama su izmenjena pravila i sada se takmice po ekipama ekipu cine dva igraca ,tu tipujem na tim ZAPAD 2: Goran Dragić (Feniks Sans) i Redži Džekson (Oklahoma Siti Tander).U sutiranju trojki umesto pet pozicija sa kojih će igrači uputiti po šuteva, od čega četiri lopte iz svake korpe vrede po jedan poen, a jedna dva poena, NBA je uveo mogućnost da igrač izabere poziciju sa koje će uputiti pet šuteva sa šarenim loptama, koje vrede dva boda ,ovde tipujem na Belinelija i Bredli BIla .I u zakucavanjima su izmenjena malo pravila :Dakle, po tri igrača predstavljaće dve Konferencije, a u prvoj, Fristajl rundi, svaki košarkaš će imati po 90 sekundi da pokaže šta zna. Sudije će, potom, odrediti pobednika sa Zapada i Istoka, koji će se boriti za titulu. Pobednik takmičenja neće dobiti individulno priznanje, već će biti proglašena najbolja Konferencija, dok će navijači izabrati MVP takmičenja. OVde ocekujem najvise od Terens Rosa i Ben Meklemora . Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163914 Radi čega ja ostado budan do sabaha majko moja, Dabogda vas sviju cunami potopio retardi jedni dok sad budem spavo fuj Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163924 Kakvo sranje je ovo bilo ,ne ponovio se ovakvo takmicenje .U sutu za tri nikad jaca konkurencija a nikad gore sutiranje .Kucanja nisu bila losa samo glupa pravila ,mogla je jos jedna runda bit. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163998 Nije lako podneti šest poraza, a možete da zamislite kako je nekima koji podnose to 12 godina – rekao je Vujošević pre analize meča. - Nisam zadovoljan igrom, ali nisam ni očekivao mnogo dobro igru. Hvala publici, ona pokazuje da Partizan nije propao – rekao je trener crno-belih, koji je o izdanju novog igrača Saše Pavlovića, inače najefikasnijem na meču, rekao: - Pavlović još nije uigran, ali je dao veliki doprinos. Posle povreda, sada počinje novi, nadam se, dobar period – istakao je Duško Vujošević. haha pisaj po sirotinji ,Dule Vujosevic SALALALALA Sjajan debi Pavlovica Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.