Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

Pavlović će biti predobar, kakva igračina ljudi moji..

Bogdana nije išlo nikako, samo na kraju malo. Nismo trojke dali jbt samo Dalo ono pri kraju dade. Fali Kinsey, s njim će biti lakše

http://www.youtube.com/watch?v=9GY0coPht7Q&feature=youtu.be

Lik ima stila

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Razmisljam da li da ostanem budam i da gledam All star match ili da spavam.Sinoc gledao i pokajao se.Ima li od vas neko da ce ostat gledat?

Razmisljam da li da ostanem budam i da gledam All star match ili da spavam.Sinoc gledao i pokajao se.Ima li od vas neko da ce ostat gledat?

vjeruj ista situacija kod mene

Ako cemo realno vise se isplati ostat budan neki drugi dan, na neku dobru utakmicu, recimo Thunder-Spurs ili tako nesto. Ali meni se cini da cu ja pogledat i ovo, iako vecinu spektakularnih poteza se da pogledat i sutra u top 10 i ostalim higlightsima.

Evo odgledao poluvrijeme.Vodi West sa cini mi se 13 koseva prednosti.Vec su oborili rekord po broju koseva u poluvremenu 89.
Melo cini mi 19 koseva za sada.
Dobro je nije toliko lose,ima lijepih poteza,zakucavanja,pokusaja i slicno.Ne vjerujen da cu gledati dalje jbg ipak skola zajebana stvar -.-'

Sutra Partizan u kosarci ,a u srijedu Celsi u fudbalu kara GALATU :D

Veceras  Fmp - Partizan .Fmp igra da osigura prvo mjesto ,a Partizan da osigura  odlazak na F4 i popravljanje pozicije u top 4 .Ocekuje se da veceras Fmp Covic  Divu Crvenu Zvezdu Beograd  odere bekovski trojac Bogdan ,Pavlovic i Kinsi :) 

verujem u pobedu, od centara bi stavio Muslija,igro je dobro protiv Galate

a ova trojica što si nabrojao će da prave cirkus :D

par sekunda pre kraja vujošević pita muslija 'zasto nisi pravio faul' i majstor ove plemenite igre mu odgovara 'zaboravio sam'

sve reči su suvišne

https://www.youtube.com/watch?v=hIH7srQNe3c&list=UUorq7hjRVxv_cB4lrEfN3QA

Bogdanović podbacio, jeboga on ko da samo u Evroligi igra dobro.. Šut imao 4/19. U prvom poluvremenu izgubio pun kurac lopti,. Najgore i kad ga neće on šuta stalno, ali promašuje... jbg

Pavlović igrao malo, a i ono što je igrao nije nešto, stisli ga previše. Vidi se da mu treba još malo vremena da se uigra sa ekipom

Kinsi je odigrao dobro, iako je odradio samo 1 trening sa ekipom, posle povrede. 13 poena, 2 monstruozne blokade, požrtvonana igra.. Čovek je prejak

Milutinov je igrao premalo, Gagić i Musli pokazuju da su najveći retardi na planeti...

Lovernj me zna iznervirati ko niko, ja ne znam aaaaaa On zna ispasti glup al ono baš, nikad ne gleda na sat, par puta se spusti nisko i guzi se a vamo ostale 2 sekunde,naravno istekne vreme..

https://www.youtube.com/watch?v=g4Rbxaup3_M&list=UUorq7hjRVxv_cB4lrEfN3QA

http://www.youtube.com/watch?v=nZTAOFgOBp8&list=UU2gcabeytYJ7fT8JdZ2-dQg

par sekunda pre kraja vujošević pita muslija 'zasto nisi pravio faul' i majstor ove plemenite igre mu odgovara 'zaboravio sam'

sve reči su suvišne

Brate ja Muslija ne podrzavam ,ali on nije kriv ,za ovaj poraz je kriv Dule koji uvodi debilnog Milutinova 5 minuta prije kraja i Katic mu daje 6 poena,a loptu ne moze uhvatit .Pa Musli ako zna nesto radit zna cuvat Katica fino.Taj momenat je presudio utakmicu ,ovo u zavrsnici je sve na silu pokusaj da se vratimo . Kinzi pokidao sa jednim treningom :)

Zasluzeno smo porazeni, pre svega zbog ocajne igre u napadu kojoj je, mora se reci, doprinela i dobra igra C.zvezde. Pavlovic ulazi u ritam, bice to dobro.

Што сте већи клуб,имате мању потребу да се доказујете другима. Зајебите препуцавања са курдима поготово када је кошарка у питању,јер ко су уопште они и шта су то постигли да се упоређујемо међусобно?
Сасвим обичан клуб са сасвим обичним новокомпонованим навијачима,који живе тренутно за то да уђу у било какву полемику и оспоравање наше историје која никада није ни престајала да се пише.
Само их пустите нека клевећу и прозивају,јер морају ипак и они о нечему да причају,кад већ не могу о својој историји и успесима!

Izgleda da legenda Sasa Vujacic stize u Partizan . Jedan uticajan navijac je napravio video Dobrodosao u Partizan a Raznatovic na svom profilu napisao da je danas u Beograd osim Bertanasa stigao jos jedan igrac :) NBA PARTIZAN :D 

Izbrisali su sve

https://www.youtube.com/watch?v=f52bu5uxIos&feature=youtu.be jedi slino papire :D 

Bogovi su pli na teme ustvar bogovi su pali u Arenu (Kinzi i Dr Pavlovic).Kakvo unistavanje Bajerna ,samo ovako nastavimo i u ostalim mevima i top 8 je tu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.