Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

Nocas se ocekuje da Pionir IZGORI ,jos ako padne pomirenje . Ima da izginu igraci CSKA :D

"Doručkujte  dobro, jer večeras večeramo u paklu", napisao je Džekson na tviteru.

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

http://www.youtube.com/watch?v=W3326vCf1-8

http://www.youtube.com/watch?v=zFb3J5w8IWs

na ovom klipu se ne trese kamera, to se Pionir trese

I svi će uvek čuti, da bodriću do smrti Partizana moga voljenog
Jer duša i telo sve je crno belo,
za ostalo nek nas čuva Bog

I PESMA NEK SE ORI A TI SE SAMO BORI

ZAIGRAJTE SLOŽNO SAD ZA NAS
A POBEDU NOVU, STEĆI ĆEMO LAKO
JER SA JUGA ČUJE SE NAŠ GLAS

U Pioniru su padali mnogi velikani, PAŠĆE I VEČERAS!!! ajdeeeeeee

Real Madrid, Makabi Elektra, CSKA, Galatasaraj Liv Hospital, Žalgiris Kaunas, Lokomotiva Kuban, i FC Bajern Minhen.

realu nanosimo prvi poraz, nokia arenu na sajlent mod stavljamo opet i punimo raspale ješe, za galatu ne smem ništa da kažem - inače ide ban, ove ostale šabane neću ni da pominjem, dobivamo ih sa drugom petorkom i prejakim muslijem

Prvo kolo unistimo Real ,pa onda idemo Bajernu da ih dobijemo ,pa opet nam Cska dolazi,posle idemo u Tel Aviv i izgubimo ,pa unistimo Lokomotivu,onda slijedi tesko gostovanje Zalgirisu,a onda za kraj prvog dijela izkaramo Galatu i vec smo sigurni za prolaz dalje :D 

Bice fenomenalno protiv Reala, odmah nakon NG, 25.000 ljudi u Areni.

Vazno je da nekako ukrademo jednu pobedu iz prva 3 kola, posle ce biti lakse.

Usli smo u TOP16, sada treba da uzivamo.

Nova tradicija u NBA, Adidas uvodi revoluciju košarkaške opreme. Umjesto klasične tregerače, igrači će za praznične prilike na utakmicama nositi dresove slične onim u nogometu. Tako je bilo i danas na utakmici Bullsa i Netsa.

1004999_665876410110666_1535343802_n.jpg

1459878_665876430110664_1416868477_n.jpg

537358_665876443443996_1853263591_n.jpg

1393604_665876470110660_1760656715_n.jpg

1422414_665876546777319_537279860_n.jpg

1461055_665876340110673_1901418626_n.jpg

Romanticari cekaju trideset prvi 

a Grobari januar drugi 

Jos pet dana do silovanja Reala u Areni 

1525180_10202073239727048_1179477456_n.j

KRALJEVSKI :D 

SJAJNA POBJEDA,pao je VELIKI CSKA .Kinsi ubica,Bogdan buducnost evropske kosarke,Gagic izdominirao :D zakuca sebe brat.Pao je CSKA ,sledeci je Makabi ,ostaje zal za  ispustenom pobedom protiv Bajerna ali idemo dalje .TOP 8 WE COMING 

Vujošević: "Nastavljamo da pravimo čudo, posle blokade računa, povredama igrača, sa svim problemima koji nas prate, zahvaljujemo se navijačima. RTS više najavljuje Evrokup, i o nama govori u potcenjivačkom smislu i govore o nama u negativnom smislu, kako ne trebamo da budemo šampioni u ovoj sezoni, to je moj komentar večerašnje utakmice, ALI MI SMO SPORT KLUB, TO VAZI I ZA VAS"

Ajddeeeeeee jbt nmg verovat, a sad tek skontam kolko poraz od Bajerna ujebe sve, skontaj sad bi imali skor 2:2 i još smo tamo imali +14
Moj ljubimac Bogdan 27 jebenih poena, znao sam da će ići preko 25, al kako čovek dere jebene trice sa 10 metara nije humano

Samo ne znam kako Gagić nije podbio ruku kad je ono uradio,tj lik je promašio jebeno zakucavanje

Ma nije vazno, mogli smo Bajern da dobijemo ali nismo, mogli smo veceras da izgubimo ali nismo :)

Ipak, ne bih menjao sinocnju pobedu ni za sta.

Iskreno ne treba se zaludjivati nekim velikim zeljama za TOP 8, ako se ukaze sansa, bice super a ovako - idemo, pa dokle doguramo.

Sinoc sjajno vece, navijaci ujedinjeni , Partizan dobio, Bogdan pokazao svoj raskos.

Debeli ubio Mesinu, jebeno cudo napravio.

http://www.youtube.com/watch?v=VuwimKWrdn4

Najjače negde 5 min posle ovog, pod našim košem on ide defanzivni skok sam, i pobegne mu lopta iz ruke..

http://www.youtube.com/watch?v=VuwimKWrdn4

Najjače negde 5 min posle ovog, pod našim košem on ide defanzivni skok sam, i pobegne mu lopta iz ruke..

A i oni sutevi :D prvo onaj sa 6 metara kad promasi a posle pred kraj kad promasi sve sa slobodnog :D 

Šta mislite kakvu su šanse da Partizan ove godine osvoji Euroligu

Ne znam ,zajeban je Real ,ali kad bi dosli do finala uzeli bi je sto posto 

74304_571413699617143_992257055_n.png

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.