Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raheem Sterling (2022-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

Sterling je dobar igrac koji nam s vremena na vrijeme zna zivce izvuci. Ali vjerujem da niko od protivnika ne zeli igrati protiv njega. Sterling u dobrom sistemu moze biti odlican.

• Odgovori 564
  • Pregledi 37,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Šteta što je na debiju izgubio nevinost.

• Pustio mu Palmer da vrati samopouzdanje, i taj debilizam treba trener da sasiječe u korijenu. Nikakvi penali za hattrick, za počast umrloj materi igrača koji hoće da uzme penal, za vraćanje samopouzda

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Eden ima bolji first touch sa dupetom nego Lakaka i Werner stopalom

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...

Kako ne dade onu loptu ljepše Nkunku-u. 🙈 Teška utakmica za njega večeras, Newcastle je ciljano večeras posebno njega i Palmera 'držo na oku' 

Ne da je mogao nego je morao bolje u onoj situaciji. 

S druge strane opet je najbolji danas od ofanzivaca, nastimao je priliku Jacksonu gdje ovaj nije dobro ustopao, izborio slobodni u opasnoj zoni, 2 puta izbacio Gusta (Broja jado se spetljao). 

Ono je odigrao jako nervozno a jedan od razloga je onaj start otvorenom kopackom po cevanici i to bez zutpv kartona. Usput da se najebem sudiji svega zivog sto ima. Slepac gleda i nece da vidi cist crveni karton. Nek mi se napusti kurca jebo mu pas mater. Posle toga ga tuku ceo mec. Njegovo simuliranje vide a na njemu nista ne vide. Pa svakog od nas bi to izbacilo iz ritma. 

I pored toga uz Galaghera jedan od najboljih. 

Nisam gledao to prvo poluvrijeme.

Sad vidim na sazecima sta je uradio. Ovo je samo i jedino do trenera. Da sam ja trener iste sekunde bih izveo ovog igraca i nikad vise ne bi zaigrao dok se ne bi pred citavom ekipom javno izvinio jer je sebicna supcina. Sigurno narednih 5 ne bi ni na klupi sjedio, a poslije toga jedino ako fino zamoli. 

Mora se znati ko je sef i cija je zadnja. Tako bi se svi ostali igraci naucili ponasanju i sta slijedi ako izigravaju majmune.

Uspio me malo zavarati u prvih par utakmica da ce nesto drugacije pokazati ove sezone, od onog sto vec znam: da je trkaca kokos bez mozga. 

• 1 mjesec kasnije...

Ako ikad budem u Londonu, jedina želja mi je da njega i Džeksona odvedem na doručak, majku im jebem gladnu. Najedi se pa dođi na utakmicu a ne ovako da nemaš snage šutnut loptu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.