18. mart 2024.2 god. comment_353641 Ma pusti pricu, na utakmici se iznervirao i Palmer, jer mu je ovaj trazio loptu, pa mu je Palmer i bacio. Pa kao poslije na socijalnim mrezama nam mazu oci kako nema veze. Nema veze, jer smo prosli, ali Sterling pokusava na silu da ispuni onu svoju "bit cu najbolji strijelac ekipe". To nikako ne valja za ekipu, a niz dlaku mu ide i debilni trener Poch. Prijavi
20. mart 2024.2 god. comment_353674 Palmer tu također ispada pička, odjebeš crnče uzmeš loptu i zabiješ. Prijavi
20. mart 2024.2 god. comment_353678 "Ko šuta na 0-0 u 90-oj minuti taj zaslužuje da šuta i na 3-0" - Dejan Stanković Prijavi
20. mart 2024.2 god. comment_353681 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Palmer tu također ispada pička, odjebeš crnče uzmeš loptu i zabiješ. Ti što traže loptu i onda prave scenu tj. dižu nervozu zaslužuju da ih se odmah izbaci. Zna se ko izvodi aut i korner, a kamoli penal. Prijavi
21. mart 2024.2 god. comment_353684 Normalno bi trebao trener reagirati i sankcionisati ako je ovaj bez dogovora 'oteo' da puca i zajebo. Prijavi
21. mart 2024.2 god. comment_353688 Samo da se prisjetimo sebicnosti protiv Wolvesa a kamoli ostalog. Od ovog momenta, on bi meni na tribinama bio taman da je pejgamber. Strahota koliko je sansi promasio i to cistih zicera. Da je dao pola tih sansi, ekipa bi imala najmanje 9-10 bodova vise. Prijavi
21. mart 2024.2 god. comment_353690 Najžalosnije je što ćemo se ovog govneta teže kutarisati nego Lukakua. Prijavi
19. maj 2024.2 god. comment_355182 Isto se nadam. Ojebina od igrača, ali kome ga uvaliti za 300k sedmično? Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355247 Da nema daleko najveću platu i klubu i daleko najveći ego rekao bih da bi bilo dobro da ostane i da bude joker sa klupe kao protiv Nottingham Foresta. Ovako je pred klubom zadatak da ga se što prije riješi. Ne znam kome bismo ga mogli prodati osim nekim Arapima. Jedini europski klub koji je dovoljno lud da ga dovede je Manchester United koji ima 8 svojih krila. Nikad nisam želio da dođe i sve što sam prije 2 godine pisao za njega ispostavilo se kao tačno. Sve što smo dobili od njega je doprinos u malim utakmicama: Luton, Burnley, Sheffield, Forest, drugoligaši i visoka motivacija protiv Citya, sebičnost, najslabija kreacija od svih krila i 33% uspješnost driblinga. Za 300 hiljada funti sedmično – premalo. Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355270 Nivo sebicnosti koji je pokazao je neoprostiv. Samo zbog toga bi mi bio na tribinama a usput i primjer svim drugim igracima sta ce se desiti ukoliko isto urade. Prijavi
26. juli 2024.2 god. Popularna objava comment_356944 Čak se i ozbiljni portali ismijavaju sa njim Prijavi
26. juli 2024.2 god. comment_356949 Najmrzi tip igraca koji odigraju tu i tamo par dobrih utakmica i onda covjek pomisli dobar igrac, treba mu dati vremena. A zapravo se zna da od njega nece biti nista i da ce prije postati parazit kluba. Prijavi
27. juli 2024.2 god. comment_356961 On 7/26/2024 at 4:43 PM, Spaha said: Najmrzi tip igraca koji odigraju tu i tamo par dobrih utakmica i onda covjek pomisli dobar igrac, treba mu dati vremena. A zapravo se zna da od njega nece biti nista i da ce prije postati parazit kluba. Sterling iz Liverpola i prvih sezona u Cityu je bio zvijer, a što ga je Chelsea doveo kad je već bio zasićen, istrošen i dali mu 300k sedmično, to je Boehly kriv. Prijavi
27. juli 2024.2 god. comment_356962 Pa nije samo Boehly. Njega je iskljucivo trazio Tuchel jer je vidio neku igracinu i rjesenje za svoj napad. Isto kao sto je vidio i u Lukakuu. A Boehly kao vlasnik nije htio odmah u startu protivrijeciti treneru i ispunjavao mu je dosta zelja to ljeto. Prijavi
29. juli 2024.2 god. comment_356988 Sterling je završen kao igrač, to je to, za njega je sad da uzima pare pa poslije nekad kad mu i to dosadni možda da odradi solidnu sezonu dvije u nekom klubu iz sredine tabele. O tome da nikad nije bio neki igrač i da je odigrao samo par dobrih utakmica, nema govora, čovjek je kao krilni igrač jedan od top strelaca premiershipa ima čini mi se 120+ golova, to su strašne brojke za krilnog igrača. Da sam ga ikad volio ne, da li bi želio da ga prodamo, da, odmah ujutro. Prijavi
5. august 2024.2 god. comment_357134 Kad pogledam ovu listu ko sve čini PRVI TIM tačno mi se odmah kenja. Prijavi
5. august 2024.2 god. comment_357138 Mislim da će Sterling bit sasvim dobar ove sezone, ipak je Maresca Pepova kopija a ovaj je igra pod Pep jako dugo. Prijavi
18. august 2024.2 god. comment_357491 Dokaz da koliko god bio klasa od igraca ne mozes mnogo postici kad si okruzen retardima Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357590 Rješava se Maresca kukolja, polahko ali sigurno. Još Jamesa da precrta i top ćemo biti. Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357591 Sterling je 100% naredba sa vrha a ponajvise zbog ogromne plate ciju polovinu iznosa ne opravdava. Takodjer, iako mi se svidja kako se Maresca hladnokrvno rjesava nekih igraca, malo me brine manjak empatije sto sutra moze biti problem sa nekim igracima koji ostanu u klubu. Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357592 Gluposti radi jer obara cijenu igracima. Treba to pametnije odigrati a ne dovoditi se u ovakve situacije. Sterling ima cini mi se jos 3 godine ugovor, kao i Cilvel. Sta ces sad s njima? Neces ih koristiti a ne mozes ih nikom uvaliti. Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357636 Ovo je po mom skromnom mišljenju još jedna odluka na silu. ajde da pogledamo činjenice, od krila pravih imamo Mudrika i Maduekea, i naravno Sterlinga, sad je kupljen Neto, na papiru to i ne izgleda loše, u praksi ne izgleda zapravo nikako 🤣 Iz ugla kluba mi treba da jurimo top 4 što naravno mora biti prioritet, ja stvarno ne znam kakav je to profil krila koji njemu odgovara, i mislim da stvarno nije bilo potrebno odstranjivati ga iz ekipe, osim ako jelte nije bilo nekog sukoba koji mi ne znamo Šta je to Nkunku pokazao na krilu da opravda njegov izbor ja stvarno ne kapiram. Mareska kao da ne shvata da mu ovo nije Čempionšip i da nije jači, nego baš suprotno, a on daje izjave o igračima kao da koštaju 2miliona a ne 60 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.