12. april 2023.3 god. comment_343844 Katastrofa od igrača na svakom polju. Apsolutno nikakve koristi od njega nema i jedan od igrača s kojim bi se trebali rastati na ljeto. Ne mogu da vjerujem da igrač s toliko iskustva na ovom nivou nije u stanju predriblati jednom u toku utakmice 1vs1. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343865 A one kikice kad mu vidim, hoću da povraćam. Ko da se malo i udebljao, faca mu baš nekakva napuhana djeluje. Ne sjećam se kad je nekog predriblao i nešto korisno uradio. Ako i predribla, onda stane i vrati loptu natrag. Debil. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344044 Pri pokusaju udarca glavom, lopta je otisla suprotno od Brajtnovog gola, tj. u smeru naseg gola 10 minutes ago, Kun Aguer0 said: Nisam gledao utakmicu danas, je li i danas briljirao ? Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344046 5 minutes ago, Corto Maltese said: Pri pokusaju udarca glavom, lopta je otisla suprotno od Brajtnovog gola, tj. u smeru naseg gola Znači zajebo je Havertza koji je šuto u aut, uvijek može gore izgleda Prijavi
16. april 2023.3 god. comment_344118 Nova mu frizura kvari nisan. Očekivao sam vise od njega, al on je igrac koji funkcioniše samo u dobro izgradjenom sistemu, od čega mi nemamo ni S. Prijavi
16. april 2023.3 god. comment_344127 Meni je on u ekipi najveca ljiga, imam utisak da je tu cisto reda radi. Nista vise no placenik. Primas lovu, boli te tuki, a glupa rumena nacija i dalje misli da si jedan od najboljih na svetu. Plus mi deluje da se ubucio Prijavi
16. april 2023.3 god. comment_344130 I mene je razocarao i isto tako izgleda mi kao da je tek tako, reda radi u ekipi. Ako je stvarno tako, treba se i njega rijesiti, mada pravi trener ga moze iskoristiti, dobar je ovo igrac na kraju krajeva. Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344252 Nijednom nije probio Camavingu. Pokušaji su često završavali faulom u napadu. Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344256 11 minutes ago, Adi said: Nijednom nije probio Camavingu. Pokušaji su često završavali faulom u napadu. Pa kako, to je u 3 najbolja krila Evrope, rece Debeli Franki Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344259 Zivota mi smuci mi se kad ga vidim da ulazi u igru ili je u prvih 11, toliko mi je omrzao. Kakva steta potrosenog novca na njega, ali tako i treba kad kupujes otpad rivala. Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344260 Fenomenalan dati mu ugovor na još 6 godina. Jeej najbolji smo klub sve je supeeeeer! Prijavi
21. april 2023.3 god. comment_344357 Ovaj ako ispred sebe nema livadu i prazan prostor na kome može da trči je potpuno neupotrebljiv Prijavi
2. maj 2023.3 god. comment_344729 On nije los igrac, on je samo igrac kojeg boli kurac i koji ne igra ni na 10% svojih mogucnosti. Otkaz mu treba dati na poluvremenu. Prijavi
2. maj 2023.3 god. comment_344730 On 7/13/2022 at 6:35 PM, Wisey said: Ovdje ljudi zive u uvjerenju da je Sterling elitno svjetsko krilo i da ce on rijesiti Tuchelove probleme s napadom. Od njega je Gvardiola napravio korisnog igraca, do dolaska tamo bio je obicno trckaralo, nista bolji od Volkota i slicnih "talenata". Ovaj mu pokazao kako da bude timski igrac i koristi svoje prednosti, a ujedno mu pokusao maskirati mane. Tuchel je sto se tice ofanzive teski duduk, pa ce Sterling morati improvizirati vecinu utakmica. Vidjecemo na sta ce to ispasti, ja tu nekog klasnog krilnog igraca ne vidim. Nadam se da me moze razuvjeriti. Pogodio sam za Sterlinga i Ćućurelju kada je velika vecina forumasa vjerovala da dovodimo vrhunske igrace. A zapravo 2 trkace kokosi bez mozga. Prijavi
5. maj 2023.3 god. comment_344786 Bezveze igrač. Nadam se da mu je ovo posljednja sezona u Chelseau. Prijavi
13. maj 2023.3 god. comment_344939 Klasa je vecna! PS Jbt da ne pogodi onog u glavu, lopta bi otisla metar pored gola. Kod drugog gola, posteno, klasa. Prijavi
13. maj 2023.3 god. comment_344940 Sve ti je oprosteno, samo ostani legendo. Kljucna dva gola u borbi za opstanak. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.