22. august 2024.2 god. comment_357638 Sterling ima 325k platu sedmicno. To je razlog zasto ga se zelimo otarasiti. Ako su vec pogrijesili kada su ga kupili i dali mu toliku platu, s obzirom kakve partije pruza a koliko zaradjuje, ne vidim da je ovo ikako losa odluka. Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357639 Ne znam, ako je i tko zazivao prodaju Sterlinga to je ovaj forum, a sad je to kao problem. Prelistajte temu unazad, ništa dobrog o Sterligu zadnjih pola godine, i sad najedanput je problem šta ga se riješavamo. Meni se čini što god se napravi nač će se razlog za žugat Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357641 34 minutes ago, hamco said: Sterling ima 325k platu sedmicno. To je razlog zasto ga se zelimo otarasiti. Ako su vec pogrijesili kada su ga kupili i dali mu toliku platu, s obzirom kakve partije pruza a koliko zaradjuje, ne vidim da je ovo ikako losa odluka. Ima takvu platu i takve uslove od pocetka. Ovi nasi tukci se prave kao da su jucer za to saznali. Vodili covjeka na pripreme, trenirao normalno s citavom ekipom, igrao tamo i sad odjednom vise nije u planu i hoce na silu da ga se rijese. Sigurno ce ti doci neko u ovih 10ak dana i pokupiti takvog igraca, jos da pritom profitiras. Nisu svi budale ko nasa Uprava. Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357642 Dobro moglo se bolje odraditi to niko ne spori. Govorim da se ide otarasit ovih igraca koji imaju velike plate a usput i odgovor chibi zasto mislim da se tjera, nema veze Maresca i s tim da li mu on odgovara ili ne. Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357644 Prvo dovedi igrace i sklopi tim pa se onda rjesaji igraca na koje ne racunas. Mislim da ce i Maresca biti kao Pocetino i da ce zavrsiti isto. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358003 Naguzi nas ovaj jazavac. 160k mjesečno mu plaćamo i još ćemo pomoći Arsenalu da osvoji ligu. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358004 Prije bih rekao da će pomoći Cityu da osvoji ligu. Kad otme penal Saki ili ne doda samom Havertzu. Mislio sam da je Arsenal postao ozbiljan klub sa ozbiljnim poslovanjem. Ne znam što im je on trebao. Nadam se da se neće vraćati. Prvi igrač poslije Anelke koji je kompletirao kvartet Liverpool, City, Chelsea i Arsenal. Prijavi
1. septembar 2024.2 god. comment_358052 Zar nismo imali nikoga sposobnog da ga uvalimo Arapima? Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_365987 Od njega u ligu su placeniji samo sljedeci igraci: 1.Haaland 2.Salah 3.Casemiro 3.Van Dijk. Kosta nas 19,6 mil eura godisnje. NEVJEROVATNO Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_365997 Pa to je taj Tuchelov "igrac koji pravi razliku". Slicna je prica bila i za Lukakua godinu ranije. Prijavi
27. juli 2025.1 god. comment_366246 Ako je istina da ce ovoga idiota prodati Napoliju za 25+5 mil eura, onda svaka cast. Prijavi
25. august 2025.1 god. comment_366814 ovog ni majka više neće da primi kući.... šalim se, navodno sad u priči Fulam, eventualno drugi klobovi iz Londona ako ne dovedu nikog drugog🤣 Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366874 Ma neće bomboclat, rasclaat raheem sterlinga niko. Ego ronaldinha, igrački kvalitet adema ljajića. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367197 Sad kad ga nikome nismo uspjeli uvaliti, jeste li za to da ga se vrati u prvi tim? Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367198 Umjesto koga da igra? 😂😂😂 Mislim da će i igrati pokoju utakmicu nekog kupa. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367204 46 minutes ago, reLo said: Sad kad ga nikome nismo uspjeli uvaliti, jeste li za to da ga se vrati u prvi tim? Mislim da Arabija, Turska i tako to još postoje kao opcija Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367211 Što ga ne prekvalifikuju u redara recimo ili kontrolora karata, ako mu već posao redara smeta egu. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367212 Ja bih njega otpustio, isplatio mu sta ima i cao. Ionako ce uzeti iste pare dok mu ne istekne ugovor. Ovako ga necemo vise gledati niti ce gaziti travnjak, jesti hranu iz restorana... otjerat ga treba i cao. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367213 Just now, hamco said: Ja bih njega otpustio, isplatio mu sta ima i cao. Ionako ce uzeti iste pare dok mu ne istekne ugovor. Ovako ga necemo vise gledati niti ce gaziti travnjak, jesti hranu iz restorana... otjerat ga treba i cao. Vjerovatno se još nadaju da će naletiti jaka ponuda iz KSA. Tipa 350.000 sedmično - ne sumnjam da će odmah pristati. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367218 U sta se danas ovaj fudbal pretvorio. Pa sluze li im izasta sad ti agenti? Nemoguce da ga nisu mogli negdje uvaliti u KSA. Pa tamo bi mu jos bolje bilo, Imao bi jednaku ili mozda manju placu, ali bi igrao u dosta slabijoj ligi. Ovako sta on sad moze ako i ovu sezonu presjedi na tribinama. Nista, nece ga onda niko htjeti ili ce morati drasticno smanjiti platu. Prijavi
2. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367222 Kakav život živi Rahim aga, za poželjeti iskreno. 30 godina, zaposlen a ne radi zadnjih 4 mjeseca i ima 300k funti sedmicno. Uziva sa porodicom i plaćen je više nego 98% njegovih kolega istog zanimanja u najjačoj i najbogatijoj ligi na svijetu. Kakvi agenti i kurci, zašto bi to uopšte mijenjao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.