Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raheem Sterling (2022-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

Sterling ima 325k platu sedmicno. To je razlog zasto ga se zelimo otarasiti. Ako su vec pogrijesili kada su ga kupili i dali mu toliku platu, s obzirom kakve partije pruza a koliko zaradjuje, ne vidim da je ovo ikako losa odluka. 

• Odgovori 564
  • Pregledi 37,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Šteta što je na debiju izgubio nevinost.

• Pustio mu Palmer da vrati samopouzdanje, i taj debilizam treba trener da sasiječe u korijenu. Nikakvi penali za hattrick, za počast umrloj materi igrača koji hoće da uzme penal, za vraćanje samopouzda

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Eden ima bolji first touch sa dupetom nego Lakaka i Werner stopalom

Objavljene slike

Ne znam, ako je i tko zazivao prodaju Sterlinga to je ovaj forum, a sad je to kao problem. Prelistajte temu unazad, ništa dobrog o Sterligu zadnjih pola godine, i sad najedanput je problem šta ga se riješavamo. Meni se čini što god se napravi nač će se razlog za žugat

34 minutes ago, hamco said:

Sterling ima 325k platu sedmicno. To je razlog zasto ga se zelimo otarasiti. Ako su vec pogrijesili kada su ga kupili i dali mu toliku platu, s obzirom kakve partije pruza a koliko zaradjuje, ne vidim da je ovo ikako losa odluka. 

Ima takvu platu i takve uslove od pocetka. Ovi nasi tukci se prave kao da su jucer za to saznali. Vodili covjeka na pripreme, trenirao normalno s citavom ekipom, igrao tamo i sad odjednom vise nije u planu i hoce na silu da ga se rijese. Sigurno ce ti doci neko u ovih 10ak dana i pokupiti takvog igraca, jos da pritom profitiras. Nisu svi budale ko nasa Uprava.

Dobro moglo se bolje odraditi to niko ne spori. Govorim da se ide otarasit ovih igraca koji imaju velike plate a usput i odgovor chibi zasto mislim da se tjera, nema veze Maresca i s tim da li mu on odgovara ili ne.

• 2 sedmice kasnije...

Prije bih rekao da će pomoći Cityu da osvoji ligu. Kad otme penal Saki ili ne doda samom Havertzu.

Mislio sam da je Arsenal postao ozbiljan klub sa ozbiljnim poslovanjem. Ne znam što im je on trebao.

Nadam se da se neće vraćati.

Prvi igrač poslije Anelke koji je kompletirao kvartet Liverpool, City, Chelsea i Arsenal.

• reLo mijenja naslov u Raheem Sterling (Arsenal)
  • 1 mjesec kasnije...
  • 8 mjeseci kasnije...

Od njega u ligu su placeniji samo sljedeci igraci:

1.Haaland

2.Salah

3.Casemiro

3.Van Dijk.

Kosta nas 19,6 mil eura godisnje. NEVJEROVATNO

• 2 sedmice kasnije...
  • Adi mijenja naslov u #00 Raheem Sterling
  • 4 sedmice kasnije...

Ja bih njega otpustio, isplatio mu sta ima i cao. Ionako ce uzeti iste pare dok mu ne istekne ugovor. Ovako ga necemo vise gledati niti ce gaziti travnjak, jesti hranu iz restorana... otjerat ga treba i cao.

Just now, hamco said:

Ja bih njega otpustio, isplatio mu sta ima i cao. Ionako ce uzeti iste pare dok mu ne istekne ugovor. Ovako ga necemo vise gledati niti ce gaziti travnjak, jesti hranu iz restorana... otjerat ga treba i cao.

Vjerovatno se još nadaju da će naletiti jaka ponuda iz KSA. Tipa 350.000 sedmično - ne sumnjam da će odmah pristati. 

U sta se danas ovaj fudbal pretvorio. Pa sluze li im izasta sad ti agenti? Nemoguce da ga nisu mogli negdje uvaliti u KSA. Pa tamo bi mu jos bolje bilo, Imao bi jednaku ili mozda manju placu, ali bi igrao u dosta slabijoj ligi. 

Ovako sta on sad moze ako i ovu sezonu presjedi na tribinama. Nista, nece ga onda niko htjeti ili ce morati drasticno smanjiti platu. 

• Popularna objava

Kakav život živi Rahim aga, za poželjeti iskreno. 30 godina, zaposlen a ne radi zadnjih 4 mjeseca i ima 300k funti sedmicno. Uziva sa porodicom i plaćen je više nego 98% njegovih kolega istog zanimanja u najjačoj i najbogatijoj ligi na svijetu. 

Kakvi agenti i kurci, zašto bi to uopšte mijenjao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.