Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 1 - 1 Schalke 04 (17.09. sri) [1]

anketa 26 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom
      79%
      19
    • Remijem
      16%
      4
    • Porazom
      4%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

giphy.gif

BwI9H9-CUAAlaxQ.jpg-large.jpg

Kucnuo je i taj čas, došlo je vrijeme da započne i nova sezona najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

32 tima među kojima su i dva debitana Malmo i Ludogorets su uspjeli da se kvalifikuju u Ligu Šampiona.

Svi imaju isti cilj put u Berlin na Olimpijski stadion 6. Juna.

Najzanimljivije će biti u grupi E gdje su Roma, Bayern, Manchester City i CSKA. Bayern i City si favoriti ali Roma bi se tu mogla umješati, Rimljani igraju sjajno imaju odličan igrački kadar i u zavidnoj su formi predvođeni kapitenom i legendom Franceskom Tottiem.

UCLGrG-300x160.jpg

Naš Chelsea se našao u grupi G, relativno laka skupina za tim iz Londona, tu su Schalke,Sporting i Maribor. Od Plavaca se očekuje lagan prolaz u nokaut fazu i prvo mjesto na tabeli dok će u borbi za drugo mjesto biti veoma neizvjesno Schalke i Sporting imaju podjednake šanse dok je Maribor napravio veliko iznenađenje plasiravši se u grupnu fazu.

EFq7UjY.png

Chelsea takmičenje otvara na Stamfordu, u goste im dolazi Schalke koji se nalazi u očajnoj formi.

Tim iz Gelzenkirhena je osvojio svega jedan bod u prva tri kola, a za viken su deklasirani od Moenchengladbacha sa 4:1, jedini bod uzeli su protiv Bayerna na svojoj Veltins Areni.

Schalke nije imao zapažen prelazni rok, najzvučnija pojačanja su Sidney Sam, Tranquillo Barnetta, Denis Aogo i Eric Maxim Choupo-Moting.

Najveća opasnost po gol plavaca dolazi od Huntelaara i Juliana Drexlera sjajnog njemačkog reprezentativca koji se smatra jednim od najvećih mladih talenata.

Schalke se pored očajnog starta sezone suočava sa još jednim ogromnim problemom u pitanju su povrede, Jens Keller neće moći da računa na Seada Kolašinca, Joela Matipa, Jeffersona Farfana, Leona Goretzku, Felipea Santanu, Jana Kirchhoffa, Marcela Sabottku i golmana Fabiana Giefera.

Ogromni problemi za Kellera pred okršaj u Londonu

Za razliku od Schalkea, Chelsea je na početku nove sezone nezaustavljiv. Tim Josea Mourinha je neporažen na startu sezone i ima maksimalan broj bodova nakon prva četri kola u Premier ligi.

Vođeni sjajnim špancima Diegom Costom koji je u prve utakmice postigao 7 golova i Cescom Fabregasom koji je u isto toliko mečeva upisao 6 asistencija tim sa Stamforda je već počeo da se odvaja od ostalih konkurenata za titulu.

u 4. kolu na Stamfordu je nastradao Swansea iako su gosti poveli na samom početku autogolom Terry-a nisu uspjeli da zadrže nalete plavaca, Costa je postigao tri gola, u listu strelaca se upisao i debitant Loic Remy dok je drugi gol za Swansea djelo Shelvey-a.

Plavci imaju 5 bodova više u odnosu na City i Tottenham i 6 bodova više u odnosu na Arsenal i Liverpool.

Jose Mourinho nema problema sa povredama i na raspolaganju su mu svi prvotimci.

Podsjetimo se da su ovi timovi i prošle sezone takođe bili u istoj grupi i da je tim iz Londona oba puta slavio i to indentičnim rezultatom 3:0.

Prošle sezone kada su se ova dva tima sastala na Stamfordu Chelsea je slavio sa 3:0, golove su postigli Eto'o 31' 54', Ba 83'.

Current form

Chelsea

rNKW1ZI.png

Schalke

Uinns81.png

Head to head

tKMb83E.png

Table

yOVRzEW.png

Da li Chelsea opet može do finala, da li je Mourinhov tim dovoljno jak za takvo nešto, hoćemo li biti svjedoci novog istorijskog trenutka poput onog na Alianz Areni prije 2 sezone.

Može li se onakvo nešto opet ponoviti može li ovaj novi Chelsea predvođen Mourinhom da uradi ono što je uradio Di Matteov Chelsea...

https://www.youtube.com/watch?v=LVtmNhWhQWo

Uvod: Kun Aguer0

• Odgovori 106
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Raspali Schalke... Prošle sezone nam više muka zadao Basel nego oni.

---------------Čech---------------

Azpi----Zouma----Cahill-----Luis

---------Mikel------Matić--------

--Willian----Oscar----Schurrle

-------------Remy----------------

Nek se ovi ostali malo odmore, ovaj sastav će karat mali Schalke.

Matica bih ja na klupu nek odmori jer dosta je losiji naspram prosle sezone. Mnogo grijesi pa cak i u predaji lopte. Isto tako oscara ne bih forsirao mnogo. will u sredu a salah desno. Jedva cekam da vidim luisa

I Ja bi za ovaj mec izabrao kombinovani sastav, S04 je mrtva ekipa, igramo kuci,laka nam je grupa mozemo rizikovati sa malo slabijim sastavom, treba odmoriri neke bitne igrace jer je mec posle ovoga sa MC koji gostuje BM sto je dobro za nas.

Kurto

Azpi--Zouma-Cahill--Luis

Mikel Ramires

Surle--Willi--E.Hazard

Remy

U ovom mecu, meni ligno je najvaznije da ne primimo gol, pa j...... ti zivot prosle godine smo imali najjacu odbranu sveta, a ovogodisnja je potpuno ista kao ta, a mi primismo 5 golova u zadnje 2 tekme, jednostavno im padne koncentracija kad damo gol, i misle to je to, to smo najbolje mogli videti u utakmici sa Evertonom, mi damo, 2 min. pose oni daju, pa opet mi damo pa oni uzvrate istom merom, pa ga mi opet nekako uguramo, e pa onda opet oni prodju nasu odbranu kao da je nema, al eto tad sreca pa je Kurto skinuo nemogudje, jer da nije na kraju bi bilo 15 golova na mecu,(to me podseti na jednu izjavu naseg napadaca koji je igrao za Celsi negde 70/80-ih da nam je odbrana sa sve golmanom tolko losija od napada da oni gore u napadu daju 5 golova ovi bi dole u odbrani primili 6) a toga prosle godine nije bilo, jer nije imo ko da ga da :D , pa smo se iskljucivo oslanjali na defanzivu. Kad bi to uspeli da povratimo ne bi nam ravnih bilo, kako u PL tako i u ULC!

Matica bih veleo videti na klupi dasta je losiji od onog iz prosle sezone, Terryju treba malo odmora, a i voleo bih videti sta zna Zouma kako ce odigrati pod pritiskom, jer ovo bi njemu bio mec zivota i Banete da se odmori lepo pa opet da ga sprasi gradjanima.

Azpi kapiten! :D

C'MON CHELSEA!!!

Tim iz Gelzenkirhena je osvojio svega jedan bod u prva tri kola, a za viken su deklasirani od Moenchengladbacha sa 4:1, jedini bod uzeli su protiv Bayerna na Alianz Areni.

Uinns81.png

Pohvale za uvod, i ako si imao ovu veliku gresku, samo tako nastavi, sto se tice utakmice naravno da ocekujem pobjedu i uspjesan pocetak nove sezone lige prvaka.

• Autor

Uinns81.png

Pohvale za uvod, i ako si imao ovu veliku gresku, samo tako nastavi, sto se tice utakmice naravno da ocekujem pobjedu i uspjesan pocetak nove sezone lige prvaka.

Hvala drug prenjelo me gledao sam isječke sa finala prije 2 godine pa mi sve alianz arena u glavi, ispravljeno :D

Ne vidim razloga zašto podcijenivat Schalke i upisivati unapred bodove, na ovom nivou se ne smije niko olako shvatiti, eh druga je stvar što mi imamo širinu u ekipi i možemo rotirat igrače a da ne gubimo nešto specijalno na kvaliteti jer su to sve igrači koji posjeduju kvalitet i iskustvo. Gledao sam juče Schalke nešto malo, Borussia M. ih je glatko dobila 4-1, al to nije razlog da se mi zajebavamo protiv njih. Idemo ovo odradit uz maksimalan pristup, jači smo, bolji smo i to trebamo dokazati i uz neki dobar rezultat još podići samopouzdanje pred City. Sumnjam da će Mourinho baš nešto mnogo promjenit sastav jer vjerujem da je i njemu bitno da se takmičenje u LP započne sigurnom pobijedom. Vjerujem da će i ovaj ispit ekipa položit uz dobru igru i rezultat..

Sastav opcija 1 : Courtois, Azpilicueta, Terry, Cahill, Filipe Luis, Mikel/Ramires, Fabregas, Hazard, Oscar, Willian, Costa.

Sastav opcija 2: Courtois, Azpilicueta, Cahill, Zouma, Filipe Luis, Mikel, Ramires, Salah, Willian, Oscar, Remy.

Oscara samo stavio u oba sastava jer smatram da neće igrati protiv Citya, teško je sada baš pogoditi sastav, ali svakako da ima par igrača koji bi trebali dobiti šansu i koji su igrali nešto manje u dosadašnjem dijelu sezone.

Sumnjam da će Mourinho ući u utakmicu bez bar jednog igrača od trojca Fabregas-Hazard-Costa.

Na kraju krajeva otkud uopšte i zaključak ili informacija da će Mourinho izvesti kombinovan sastav, ja čak mislim da će biti 2-3 izmjene u vrh glave u odnosu na sastav protiv Swansea, a te promjene bi mogle biti Luis, Willian i eventualno da Remy počne od početka.

Šalke je očajan mislim da bi se ovo trebalo dobiti bez većih problema i naravno bez primljenog gola.

Što se sastava tiče evo šta čika Kun misli

Postirana slika

Cika Kune :D , potpisujem sastav, ali tesko da ce Murinjo bas ovoliko promjeniti postavu u odnosu na Svonsi. Jednostavno to ne ide uz njega, jer nije liga kup.
Ocekujem 3-4 nova igraca maximalno, ali da se ja pitam ovakav bi sastav i ja izveo :D

Ne treba biti milostiv, nego ih odmah samljeti s 3 gola.

Znamo kako je Schalke dobar u Bundesligi, ali meni je Bundesliga smješna i nikako nije mjerilo. Tamo je najbolji klub trenutno Bayer Leverkusen koji može biti pre-pre-presretan dođe li do četvrfinala LP, mada je i to teško uz nekog ozbiljnijeg protivnika tipa.

Nisam primetio da je Matic los i da gresi u dodavanju... U poslednjoj utakmici je imao 91% uspesnih dodavanja. Mozda ocekujete od zadnjeg veznog da postigne het-trik, ili da mozda predribla 3 igraca protivnika? To sto primamo mnogo golova je krivica svih igraca.

Voleo bih da ih zgazimo 3-0, cisto da pokazemo ko smo mi a ko su oni. Costa bi mogao da odmori, da ne rizikuje povredu pred duel sa City-em. Remy je odlican zamenik Costi.

Moze da se desi da Cech pocne ovu utakmicu, 1:3 su sanse.

Znam samo da ce Cech biti u prvoj,ostalo je sve moguce,ali Cehonja igra od pocetka,to i ptice na grani znaju.Za Azpi-a i Baneta odmora neJma,njih dvojica su za Murinja nepokvarive i neumorne masine.Zao mi Filipea ali Azpia ni R.Carlos iz najboljih dana ne bi skinuo sa pozicije lijevog beka.

Zao mi Filipea ali Azpia ni R.Carlos iz najboljih dana ne bi skinuo sa pozicije lijevog beka.

Druže čini mi se da si dosta nerealan što se tiče naših igrača. Prvo ono za Hazarda, sad ovo. Al dobro. ;)

ma jebo te hljeb ovaj moj sastav gore je bolji od šalkea 12 miliona puta, jedino je sad do moua ne bi me iznenadilo da budala izvede najjači sastav uvali im 3-4 komada u prvom pol. I aj zdra'o

Pa to i treba napraviti. I onda izvadi najvažnije igrače i miran si. Bit će vremena za zajebanciju kada se osigura prvo mjesto u skupini.

Druže čini mi se da si dosta nerealan što se tiče naših igrača. Prvo ono za Hazarda, sad ovo. Al dobro. ;)

Ponekad imam osjecaj kao da pojedinci jedva cekaju da prigovore ovom drugom ako je napisao nesto s cime se oni ne slazu.Druze opusti se.

To je vise da odam priznanje za dobre igre prethodnih utakmica.Cinjenica da igraju veoma dobro.Azpiju nije to cak ni prirodna pozicija,u napadu gotovo da ga i nema ali u odbrani je masina.Hazard nije sto je nas,ali kada ima svoj dan,vjeruj mi da je u samom vrhu,odmor za oci je gledati ga kako igra.

Nesto sada citam da je treba Mazic i njegova ekipa da sudi,ali su morali poslati pasose i Varsavu zbog vize, u medjuvremenu su se pasosi zagubili i zato oni nece suditi. Komedija :D 

Dobijamo ovo , Schakle je prosječna ekipa , ovaj vikend su izgubili od Mönchengladbach 4:1 .
Prošle godine im Torres dao 2 gola  što dovoljno govori o kvaliteti u odbrani .

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.