Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 1 - 1 Schalke 04 (17.09. sri) [1]

anketa 26 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom
      79%
      19
    • Remijem
      16%
      4
    • Porazom
      4%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ma zaboraviti ovo sto prije i hajmo dalje.
Ispromasivali se, igrali previse nonsalantno i naivno u nekim situacijama (pogotovo Matic koji se smijesno zalijetao a Draxler ga okreto ko na terminu).
Steta za neke prilike kad smo trebali rijesiti mec, prije svega Fabregasa i Drogbe.
  • Odgovori 106
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nek su nam uzeli bod kad smo unaprijed upisali bodove. Ovo sto je veceras Drogba odigrao bi mogao i ja koji sam amater, toliko nemocan je bio, ocajan s loptom odbija se od njeg ko od nekog polunapadaca, on treba da ulazi u igru maksimalo zadnjih 20 minuta utakmice a ne da pocinje ovako vaznu utakmicu.

Ma zaboraviti ovo sto prije i hajmo dalje.
Ispromasivali se, igrali previse nonsalantno i naivno u nekim situacijama (pogotovo Matic koji se smijesno zalijetao a Draxler ga okreto ko na terminu).
Steta za neke prilike kad smo trebali rijesiti mec, prije svega Fabregasa i Drogbe.

Ma ne možeš ovo lako zaboravit, nije stvar u rezultatu nego u našem načinu shvatanja protivnika..

Toliko su me iznervirali da bi ih sada šamarao jednog po jednog..

Ne bih samarao nikoga, falilo je i malo srece u zavrsnici. Nije smak sveta.

Nije lose sto smo ovako bedno odigrali pred City. Ovo je na neki nacin prizemljenje igraca. Bolje nego da su nabusili Schalke i onda sa previsokim misljenjem o sebi (nisam nasao bolji izraz) otisli u Manchester.

Drogba ocajno odigrao. Luis je bio, pa onako, solidan, zatvorio je svoju stranu. Izgubio je par vazdusnih duela ali je dobijao duele 1 na 1.

Willian je lepo odigrao, Hazard je bio vrlo dobar. Fabregas se obrukao onim promasajem...

• Autor

Što je čika ctb govorio kada su svi htjeli poslati drugi sastav da "jebe mali Schalke"... :)

Klasičan primjer podcjenjivanja.

Bolan nije to fazon, kako ne kontaš. Naši igrači su igrali očajno, oni su jedini i glavni krivci jer su oni olako shvatili Šalke a ne mi pa vidio si igre i truda i zalaganja i kurca

ma ja bi pre da Costa da gol do 10. minuta iz prvog suta pa da ide napolje. Mrzim ono ej ako ne bude islo... mani se toga, udje voda u usi, nista nece da udje,ovi se zatvore.... ali ne rizikovati povredu,onda nek odmara,treba nam protiv Citya. 

Evo sam pre cirka 10 dana napisao,pre Swansea mislim... 

Ne mozemo resavati utakmicu zadnjih 10 minuta, utakmicu kada resimo mozemo se zezati i sprdati. Upravo se desi ono da udje voda u usi ovi vade nemoguce i nece lopta u gol. 

Nije htela u gol, vadili su je sa linije na kraju, ali i dobro je ovo,taman malo da se spustimo na zemlju posle sjajnih igara u PL, da ohladimo glave i spustimo ego. 

Bice bolje.

Tako mi i treba kad sam kreten. Ne odem na utakmicu jer mi žao "baciti" još 300 EUR na put i smještaj, a imam karte u džepu, nego ostanem doma i natrpam k'o budala na idiote i unakaze me.

Da im kažem sve što mislim trenutno, zaslužio bi 22 bana.

Kad sam vidio ovaj post, laknulo mi je i zaboravio sam na onu sitnu lovu koju bih dobio da su pobjedili. Jebiga, meni se nekako bas desava cesto kad ih odigram da kiksaju...

Ma dajte molim vas, odigrali smo preko kurca, nismo se oznojili, a imamo bod, sta ocete, da smo dobili 3:0 istrosili se, neko se ozljedio?
Svi smo htjeli pobjedu, nije islo, sta sad nema veze, primarni cilj je PL i utakmica sa Cityem, prvenstvo je dugacko i iznimno je bitno dobiti City jer su oni glavni konkurenti 

Na ruku nam ide rezultat utakmice Maribor-Sporting takođe 1-1, eto bar nešto da nam ide u korist večeras..

Neka se jave ovi koji su glasali za remi, čisto da nam kažu koju pametnu.

Prije pocetka utakmice gledao sam izjavu Ivanovica i Matica kad su bili za vrijeme reprezentativnih obaveza i slozio bih se s Ivanovicem kad je rekao da ocekuje jednu od najtezih utakmica s Mariborom iz razloga sto se utakmica igra kasno skoro pred zimu i teren je dosta losiji i otezat ce nam jos vise.
  • Autor

Joj što me iznerviraše idioti mati moja, ne znam ko ono spomenu, ko reče da je Willian lijepo odigrao pa ne znam jesam li ja budala i lud pa ja ništa od tog lijepog vidio nisam. Lik kad dobije loptu na krilu prvo stane jedo pola sata pa onda cimne igrača i namjesti se na desnu nogu i centaršu i uvijek isto nikad da krene prema golu da prođe igrača da proba nešto drugo uvijek jedan te isti jebeni potez.

Drogba loš, zaista, ne znam je li ikako potrčao u prvom poluvremenu, ček'o da lopta dođe do njega i ono malo prilika što je imao propustio, loše Drogs loše ali dobro njemu mogu oprostiti i ovo ali ne može on da odigra više od 60 minuta ako već počinje utakmicu.

Hazard je bio opasan dobro je odigrao, čuvali su ga veoma veoma dobro.

Sad što se tiče izmjena moram odma na to da pređem.

Oscar, krv ti jebem i hljeb lik je ušao negdje šta ja znam 20-25 minuta do kraja i u tih 25 minuta komentator mu je dva puta ime spomenuo znači nigdje ga, mrtav, nepokretan, nikakav, očajan ne znam šta još da kažem

Remy me baš  pozitivno iznenadio odma čim je ušao vidio se napredak u igri malo mu falilo da zabije nije imao sreće, prolazio po strani imao jedan odličan prodor i centaršut ali nigdje nikoga da to zabije...

Joj što me iznerviraše idioti mati moja, ne znam ko ono spomenu, ko reče da je Willian lijepo odigrao pa ne znam jesam li ja budala i lud pa ja ništa od tog lijepog vidio nisam. Lik kad dobije loptu na krilu prvo stane jedo pola sata pa onda cimne igrača i namjesti se na desnu nogu i centaršu i uvijek isto nikad da krene prema golu da prođe igrača da proba nešto drugo uvijek jedan te isti jebeni potez.

Drogba loš, zaista, ne znam je li ikako potrčao u prvom poluvremenu, ček'o da lopta dođe do njega i ono malo prilika što je imao propustio, loše Drogs loše ali dobro njemu mogu oprostiti i ovo ali ne može on da odigra više od 60 minuta ako već počinje utakmicu.

Hazard je bio opasan dobro je odigrao, čuvali su ga veoma veoma dobro.

Sad što se tiče izmjena moram odma na to da pređem.

Oscar, krv ti jebem i hljeb lik je ušao negdje šta ja znam 20-25 minuta do kraja i u tih 25 minuta komentator mu je dva puta ime spomenuo znači nigdje ga, mrtav, nepokretan, nikakav, očajan ne znam šta još da kažem

Remy me baš  pozitivno iznenadio odma čim je ušao vidio se napredak u igri malo mu falilo da zabije nije imao sreće, prolazio po strani imao jedan odličan prodor i centaršut ali nigdje nikoga da to zabije...

Ne znam jebiga, ja ga dosta gotivim. Istina, treba malo ubaciti stosta u svoj repertoar, ali lik je mocan. Lik je toliko agilan, eksplozivan i brz(to nemos porec) podsjeca me na Hazarda kad krene u taj jedan te isti prodor. I imao je par takvih, jebiga svi su nekako bili uguseni pa tako i on. Zvijer bi mogao biti, malo mu nesto fali.

• Autor

Ne znam jebiga, ja ga dosta gotivim. Istina, treba malo ubaciti stosta u svoj repertoar, ali lik je mocan. Lik je toliko agilan, eksplozivan i brz(to nemos porec) podsjeca me na Hazarda kad krene u taj jedan te isti prodor. I imao je par takvih, jebiga svi su nekako bili uguseni pa tako i on. Zvijer bi mogao biti, malo mu nesto fali.

Fale mu muda da krene naprijed ko Hazard i raspali po toj lopti koliko god snage ima eto šta mu fali

Jebiga, ja se prvi nadam da ce se trznut i proigrat onako kako moze i zna

Greška je što je uopšte Costa ulazio u igru, ili je trebao počet utakmicu ili nije trebao igrat nikako. Da je Remy počeo od početka mislim da bi sada pričali o pobjedi protiv Schalkea..

Ja sam glasao da ćemo izgubiti, iz zajebancije, al priznam da sam se nadao pobjedi, puno lakše izborenoj nego što smo izborili ovaj remi.

Jebiga, dobro je ovo, malo će nas ohladiti, spustiti na zemlju i pokazati nas da smo daleko od nepobjedivih. Bod je opet tu, ne zaostajemo u grupi ni za kim, tako da je i dalje situacija dobra. Ajmo dalje.

U svoj ovoj zbrci, cini mi se da niko nije primjetio da je vecerasnji gol bio prvi Fabregasov u dresu Chelseaja.
Edit: i Terryjev 600. nastup!

U svoj ovoj zbrci, cini mi se da niko nije primjetio da je vecerasnji gol bio prvi Fabregasov u dresu Chelseaja.
Edit: i Terryjev 600. nastup!

Jbg, ovaj neočekivani remi nas je izbacio iz kolosijeka, da smo pobjedili vjerovatno bi na sve obratili pažnju..

ctbest dae pocela druga momcad bilo i bolje nego skoro najjaci tim 90 min za kurac 

zemo 5 11 igraju proti maribora nznm kako je u sloveniji al vamo mogu jos u kratkima pa nije to jebena moskva 

nesretni promasaji drogbe i cesca al ono sta ljuti, a to je da su oni njima da su zapeli mogli do 25 napravit dvostruki hendikep i onda ladi muda

al iovako je skupina sprd pa se mogu zajebavat 

Morali smo da kiksnemo nekad, bolje sad nego protiv City-a. Imali smo 3 100% sanse, Fabregas, Drogba i Remy, ali nismo imali srece, a i potcenili smo protivnika. Bice bolje, ne brinem previse.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.