Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 1 - 1 Schalke 04 (17.09. sri) [1]

anketa 26 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom
      79%
      19
    • Remijem
      16%
      4
    • Porazom
      4%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 106
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Neka neka. Ovo nam je mozda i u najboljem mogucem trenutku doslo, jer smo se svi u globalu previse digli. Mi navijaci, igraci, a i sam Murinjo. Ko zna kako bi bilo da smo ih natrpali i da su Fabregas, Drogba i Remy pogodili one svoje prilike.. Mozda bi tada i u utakmicu sa City-jem usli opusteniji nego sto trebamo.
Ovako se nadam da ce se svi maximalno fokusirati na City i otici tamo izvuci povoljan rezultat.

Teško sranje od utakmice, samo ću to reći. Ne mogu shvatiti da Schuerrle nije bio ni na klupi, a da na krilu gdje imamo i Švabu i Salaha, pa i Williana po potrebi igra jedan CM Ramires koji nije za početnog sastava. Onda Drogba. Pa ne može on igrati 90 min, pogotovo ne od početka. On je čovjek odluke koji treba da igra zadnji 15-20 min, ovako to nije ispalo to kad staviš 36-godišnjaka od prve minute da zabija. Trebao je Remy početi. Onda Chelsea je postao konkretan u Schalkeovom šesnaestercu tek zadnjih 6-7 minuta, kao što je i komentator rekao. Ostalo je sve bilo valjanje lopte. Ali kasno je bilo. Ja sam razočaran.

Nisam gledao. Vidim da se mnogo ispromasivalo. Moralo je i to doci jednom da realizacija zakaze. Sluzila nas je perfektno protiv Evertona i Swanseaja. Neka je Mou promijesao sastav, za vikend je ultra mega giga vazna utakmica protiv Cityja. I bolje da nas izda realizacija protiv Schalkea nego protiv Cityja gdje mozemo napraviti ogromnu prednost na tabeli.

Kiks jeste, ali sreca pa je bio remi i u drugoj tekmi pa imamo svi po bod, fakticki kao da od narednog kola pocinjemo ispocetka.

Rekao bi čovek iz komentara da su nas nakantali sa drugim sastavom.  :-<

Ispromašili se i šta sad. Nismo želeli bod, ali ipak bolje nego poraz od Bazela. :D

Dajte ljudi radujemo,tj gledamo olaksavajucu okolnost remi Maribora i Sporting... ponavljam Maribora i Sportinga/... pa nismo u grupi sa Bayernom,Realom i PSG-om da bi obracali paznju na druge.

Sve osim prvog mesta je debakl u ovakvoj grupi, ne interesuju me druge utakmice iz grupe da bi kalkulisao.

Dajte ljudi radujemo,tj gledamo olaksavajucu okolnost remi Maribora i Sporting... ponavljam Maribora i Sportinga/... pa nismo u grupi sa Bayernom,Realom i PSG-om da bi obracali paznju na druge.

Sve osim prvog mesta je debakl u ovakvoj grupi, ne interesuju me druge utakmice iz grupe da bi kalkulisao.

Kod kuće moramo osvajat sva tri boda, sljedeću utakmicu idemo u goste Sportingu, to je ipak gostovanje sve je moguće. Recimo i tamo ne pobjedimo i dolazimo u situaciju da nakon dva kola imamo 1 ili 2 boda što je realno katastrofa. Naravno sada ćemo mi reći ma uzimamo mi Sporting, ali to smo isto govorili i za Schalke pa smo uprskali situaciju. Ako budemo sa pristupom kao protiv Schalkea otišli u Lisabon nećemo ni tamo pobjedit, LP ja takmičenje na visokom nivou i ništa nije sigurno. Ne možemo samo tako lako prelazit preko kiksa jer sinoć smo MORALI pobjedit Schalke.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.