Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 1 - 1 Schalke 04 (17.09. sri) [1]

anketa 26 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom
      79%
      19
    • Remijem
      16%
      4
    • Porazom
      4%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Jebiga, ne kontam cemu kombinovanje. Prvo je kolo, i liga prvaka nam je vazna. Nema zajebavanja i nece oni doc ko turisti tu sigurno. Ja bih to ovako postavio, pa kako se tekma bude razvijala vrsit izmjene...

Jebi ga svako ima svoje mišljenje. Ne znam kako vama svima ova ekipa djeluje kao ekipa za sprdanje što sam postavio jer realno tu nema ni jedan igrač koji je ispod prosjeka ali dobro..

• Odgovori 106
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa nisu za sprdanja, al jesu za klupe :P nebitno, lupicemo ih to je najbitnije!

Ja bi krenuo s ovim:

Čech -- Bane Cahill Terry Luis -- Ramires Matic -- Willian Oscar Schurrle -- Remy

Ne bi se začudio da uspkros pustim predviđanjima Mourinho opet na teren pošalje Courtoisa, odnosno ostavi Čecha na klupi i dalje. Volio bih vidjeti Felipea na lijevom beku, dati malo odmora Azpilicueti u isto vrijeme. Momak otkako je došao nije igrao, a Liga prvaka i oslabljeni Schalke kao protivnik bi mogli biti odlični za početak.

Ista stvar za Remya; iako je zabio pogodak, dao bih mu ovdje pa možda i cijelu utakmicu (ako ništa, zadnjih 20ak minuta ubaciti Drogbu ukoliko bude spreman). Nek pokaže šta zna na velikoj sceni.

Willian nije igrao previše u prvenstvu, tako da bi bilo pametno i njemu dati važne minute, jer sumnjam da će ih protiv Citya dobiti u nekoj velikoj količini.

Šarena momčad u odnosu na one što smo ih viđali u prijašnjim utakmicama, ali smatram da bi mogli iznijeti teret na svojim leđima i uzeti 3 boda Schalkeu na otvaranju LP. Jedino to što je ova utakmica baš otvaranje nove sezone u Ligi prvaka mi govori da bi unatoč svemu Mou mogao izvest najjači ili bar skoro najjači sastav da se prva utakmica odradi bez kalkulacija i da se sigurno počne s pobjedom u grupnoj fazi.

Nemanja će voditi bitku s Draxlerom na sredini terena, a uspije li ga s Ramiresom potpuno zatvoriti, u što ne sumnjam, može se reći da će Schalke biti nemoćan išta napraviti i ozbiljnije zaprijetiti.

Recept je, eto, "ugušiti" Draxlera i Huntelaara i gotovo da je utakmica riješena. Protiv njihove oslabljene  obrane će se moći nositi i ovaj naš izmijenjeni napadački dio momčadi.

Ne ide im bajno u Bundesligi, porazi od Hannovera i M'gladbacha govore da su u lošoj formi, a uz ove ozljede nemaju šta tražiti na Stamford Bridgu. Zahvaliti im se na dolasku s 3 komada u mreži i poslati ih kući.

Ceh

Nedonosce-Bane-Kejhil-Luis

Mikel-Ramires

Salah-Oscar-Wilian

Remy

Cech - Ivanovic, Cahill, Zouma, Luis - Ramires, Fabregas - Willian, Oscar, Hazard - Remy. 

Engleski mediji u svom predviđanju sastava su dosta različiti, jedni misle da će izaći skoro najjači sastav, dok neki najavljuju određene promjene, neki misle da bi moglo ovako izgledati..

4AhxAQf.png?2?6679

Poznavajuci Mou-a izaci ce sigurno gotovo najjaci sastav. Eventualno 2-3 standardna igraca nece igrat od prve minute ;)

Kao što sam i rekao u drugoj temi, prebacivanje na 4-3-3 i Matic i Ramires iza Fabregasa. Istina, račuonao sam na ovakvu formaciju protiv Citya, a ne protiv Schalkea, ali valjda Mou želi to uigrat prije duela s Cityem.

• Autor

Kao što sam i rekao u drugoj temi, prebacivanje na 4-3-3 i Matic i Ramires iza Fabregasa. Istina, račuonao sam na ovakvu formaciju protiv Citya, a ne protiv Schalkea, ali valjda Mou želi to uigrat prije duela s Cityem.

Da i tačno ono što sam ti ja rekao da bi se moglo probati Matić i Ramiz nazad a ispred Cesc i sad zavisi koga mou izabere :D

Onako ok je sastav samo sam želio Cecha da opet vidim među stativama, nadam se da će Zouma debitovati.

Nije bilo potrebe da Kurota starta . Zasto nema Salaha i Sirlea ni na klupi ? 

Drago mi je zbog Drogbe. Nadam se da cemo im dati 2,3 gola odmah u prvom poluvremenu pa da na pocetku drugog ubaci Remyja.

Ne razumijem zasto nije stavio Cecha u prvu. Za Zoumu mi je shvatljivo; jos je mlad, nije dokazan, ali Cech je iskusnjara. Ako ga ne bude stavljao barem u tekmama LigeS sigurno ce nas napustiti u januaru.

Nadam se da ce u drugom poluvremenu priliku dati Mikelu i Zoumi.

Solidno poluvrijeme par poluprilika ,jedna 100% koju je Fabregas profulao. U drugom im dati još 1-2 gola i rutinska pobjeda . Remy ili Costa unutra , svaka čast Drogbi dosta mu i poluvrijeme.

Nije smio ono Fabregas promasit,jebem li ga u usta :D Svaki put useru Banetu asistenciju.Poluvreme nije bilo lose. Kako Drexler naredja pred kraj poluvremena :D jes doktor. Fino igra Drogba, jos 15 min pa Remy da udje, a mogao bi i Matic da odmori malo ceka ga zestok duel sa igracima Sitija u nedelju.

Meni nije bilo drago ni zbog Drogbe što je startao u prvoj utakmici lige prvaka i to protiv Schalkea. Ne znam šta ste vi gledali, ali ovo je očajna igra napadača. Ako se već Costa odmara, pored Remya Drogba nema šta tražiti. Možda protiv Maribora ili u Carling kupu ali protiv Schalkea u Ligi Prvaka, za mene je to suluda odluka.

jebalo ih sve mislim podcjenjuju salke a vode 1-0 zabij im tri gola i onda se zajebaji, a cesca triba disciplinirat o drogbi necu nista govorit a la tores

Dobiješ Swansea dva gola razlike , ubiješ nimet u Evertonu , dođe jadni , oslabljeni Schalke , kojeg svi rešetaju u Bundesligi i on uzme bod Chelseau . Hoće to ko podcijeni protivnika .

Žao Edena opet lik najbolji na terenu .

Odbrana se jos jednom pokazala lose. Iako je Fabregas izgubio loptu, odbrana je kriva. Ne razumijem kako niko od 4-5 nasih zadnjih igraca nije uklizao dvojici Schalkeovih. Bolje je dobiti zuti karton nego gol. Bilo je jos prilika gdje je odbrana kiksala, ali srecom Schalke nije dao gol. Ne znam da li je zbog streama, ali ja Luisa nisam vidio xD

Tako mi i treba kad sam kreten. Ne odem na utakmicu jer mi žao "baciti" još 300 EUR na put i smještaj, a imam karte u džepu, nego ostanem doma i natrpam k'o budala na idiote i unakaze me.

Da im kažem sve što mislim trenutno, zaslužio bi 22 bana.

Samo jedan komentar. Nije mi jebeno jasno kako se iz prosle sezone nisu naucili jebenoj lekciji. Da jebeno 1:0 nije siguran rezultat i da se jebeno ne mozes zajebavat ni protiv koje ekipe na svijetu. Neki ce rec nisu se zajebavali, ma kurac se moj nisu zajebavali ovakva ekipa treba jebenih 5 golova da primi od nas. Ljut sam, ne zbog rezultata, nego zbog jebenog usranog pristupa.

Vidio sam na shoutboxu da neko govori kako Drogba ne moze vise isl. Mislim da je odigrao solidnu partiju, samo sto smo mi navikli da ga gledamo da uvijek nesto postigne, da nas iznenadi s nekim potezom, primanjem isl. Imao je par prilika koje nije iskoristio i jbg.Treba uzeti u obzir godine i da mu fali utakmica. Srecom, on nece igrati prvog napadacu, tu je Kosta.  I Hazard, koji se vraca u formu, je isto tako imao par prilika koje je profulio pa ne govorimo da ne moze igrati.

Bruka i katastrofa, rezultat koji će sjebati samopouzdanje pred meč protiv Citya. Ponovo gubimo bodove na račun svog pristupa utakmici, ponovo drkamo loptu umjesto da krenemo na drugi gol, pa ovo je LP svaki protivnik se mora maksimalno ozbiljno shvatiti. Mislim da ni igrači i stručni štab Schalkea nisu računali na bodove, ali što da računaju kada ćemo im mi to omogučit. Mislim ovo je sramota na kakvim mi utakmicama rušimo samopouzdanje, umjesto da nakon što smo poveli krenemo na njih svom snagom, mi moramo uprskati sve učinjeno i takvi ići na Etihad. Nemam riječi kojima bi opisao osjećaj nakon ove utakmice, jebeni pristup nam je jedna velika NULA. "Lako ćemo" to je moto pod kojim smo ušli u ovu utakmicu i sa takvim motom nećemo ni Maribor pobijedit, jebo nas raspali Schalke...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.